O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Svadobný rozpočet v exceli
Ahojte baby, urobila som si excel návrh na svadobný rozpočet aby som potom vedela čo a koľko sa …
leanice
Pred 10 rokmi
7
Posielanie oznámenia do školy?
Nevestičky, mám takú divnú otázku :-D Posielali ste niektorá svadobné oznámenia (nie pozvánky na…
petrana01
Pred 10 rokmi
3
Konické sviečky
Viete mi prosím poradiť, kde zoženiem, na akej stránke kónické sviečky s parafínom? také aby mi nes…
3108veronika
Pred 10 rokmi
2
Dj Blesak
Dj ako sa patri odporucam kazdemu od starych hitov az po moderne zahral samozrejme nechybala ani lu…
maacckaa
Pred 10 rokmi
1
Čo ponúknuť hosťom na odobierke ?
Ahojte, budem mať doma aj odobierku, okolo 14:00 a neviem, aké jedlo dať hosťom. Počula som , že sa…
methexis
Pred 10 rokmi
6
Zháňame kapelu na svadbu - Prešov
Zdravím, poraďťe mi prosím nejakú dobrú kapelu na svadbu v Prešove (termín: 3.10.2015), ktorá hrá ľ…
duoaxis
Pred 10 rokmi
2
Svadobné medovníčky okolie Čadce
Neviete o niekom, kto pečie malé medovníkové srdiečka z okolia Čadce? Ďakujem za všetky tipy.. :) :…
nezabudnutelne
Pred 10 rokmi
3
Profesionálny kadernícky salón + make-up Nitra
Prosím, hľadám profesionálny salón, ktorý ponúka obe tieto ........najdôležitejšie....... veci v sv…
lubika39
Pred 10 rokmi
3
sponzor fóra
Maslové topánky k bielym svadobným šatám.
Mám dilemu , budú mi pasovať topánky farby ivory k čisto bielym svadobným šatám? Prosím poraďte mi
jankabrano
Pred 10 rokmi
6
Kameraman a fotograf na svadbu - 29.08.2015 v Dolnom Kubíne
Hľadám kameramana a fotografa na svadbu, ktorá sa bude konať 29.08.2015 v Dolnom Kubíne
artvideo
Pred 10 rokmi
5
Rozvoz ludi 6-7 miestne auto
Hladam niekoho na september kto ma 7 miestne auto a vyzdvihol by ludi z Partizanskeho , doviezol do…
raihummer
Pred 10 rokmi
4
Co robit s takouto svokrou
Ahojte kocky, mam problem a neviem si s nim uz rady. Nasla som si priatela na internete pred troma …
petrana01
Pred 10 rokmi
15
Hotelové izby - historické, vintage...- na fotenie
Ahojte žienky, hľadám nejakú krásnu izbu na fotenie, zariadenú historickým hábytkom (alebo historic…
ivkulka
Pred 10 rokmi
8
Kadernictvo Piestany, Nove Mesto nad Vahom
Ahojte, viete mi niekto poradit dobre kadernictvo, kadernicku na svadobny uces? Najlepsie v Piestan…
veri23
Pred 10 rokmi
4
Nevesty davam do pozornosti super salon
Ahojte baby, obehala som asi 5 salonov, no dnes som objavila túto stranku a hned som tam aj zasl…
standula10
Pred 10 rokmi
7
Osvetlenie sály v Žiline
Ahojte, viete mi poradiť niekoho, kto v žiline(a okolí) osvetľuje sály na svadby (kvalitne ale za r…
dadussik
Pred 10 rokmi
7
Baby z Trenčína a blízkeho okolia prosim poradte niekoho kto roby svadobne vyzdoby...dakujem
:-)
vyzdova_pozicovna
Pred 10 rokmi
10
Poradte niekto saty pre moletku tak velkost 52
poradte niekto kde zozeniem svadobne saty pre moletku....alebo nejaku vebovu stranku....uz som zufa…
matulik5521
Pred 10 rokmi
5
Hnedý motýlik k modrému obleku
Ahojte, zháňame hnedého motýlika k modrému obleku. Všade, kde som hľadala, je len úplne taký tmavo …
zuja2015
Pred 10 rokmi
4
Fotograf Košice 2016
Ahojte, Vie mi niekto poradiť fotografa,ktorý urobí krásne fotky pre nás na svadbičku v exterieri…
nikoletka258
Pred 9 rokmi
17
Hľadáme fotografa, 20.6.2015, Pezinok
Ahojte, hľadáme fotografa na 20.6.2015 do Pezinka, vedeli by ste mi niekoho šikovného odporučiť? :)…
zuzanabn
Pred 10 rokmi
11
Aky zavoj kupit aby sa dal pripnut na vlasy zospodu??
Potrebujem zavoj zapnut zo spodu a ako su aj tu v inzeratoch s hrebirnkom si misi byt nejaky urceny…
macka00
Pred 10 rokmi
2
Kamera 6.6.2015 Trnava?
Hľadáme cenovo prístupného kameramana na 6.6.2015 svadba by bola kúsok od Trnavy. Ďakujem za ponuku.
daludapefotoavideostudio
Pred 10 rokmi
4
Cislovanie US z aliexpress-velkosti 6,8,10
Ahojte.mate skusenosti s cislovanim siat z aliexpress ??nevyznam sa v ich us cislovani..ake cislo o…
mayrush
Pred 10 rokmi
1
Hudobna skupina Generacia
Ahojte mate niekto skusenost s touto hudobnou skupinou? :-) ;-)
lenocka2222
Pred 10 rokmi
1
Kameraman na svadbu dňa 27.6.2015 Zvolen
Zdravím, hľadáme kameramana na našu svadbu.Vopred ďakujeme za reakcie a ponuky. :-)
daludapefotoavideostudio
Pred 10 rokmi
4
Kameraman na svadbu dňa 27.6.2015 Zvolen
Zdravím, hľadáme kameramana na našu svadbu.Vopred ďakujeme za reakcie a ponuky. :-)
daludapefotoavideostudio
Pred 10 rokmi
2
Svadobný účes RK
Ahojte, prosím vás, viete mi odporučiť nejakú dobrú kaderníčku/kaderníka na svadobný účes v okolí R…
livia88
Pred 10 rokmi
2
Tieto saty z ebay alebo aliexpress objednaval niekto????
Ahojte ak ste niektora objednavala tieto saty mate link na predajcu alebo realnu foto??dakujem
sissinka1
Pred 10 rokmi
5
Popolnočné čipkované šaty
Ahojte, neviete mi prosím poradiť, kde by som našla takéto šaty alebo podobné? Môže byť aj z ebayu …
salonlilihurbanovo
Pred 10 rokmi
3
1
2
…
815
816
817
818
819
…