O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Svadba pre 130 ludi na Orave
Ahojte baby, nevie mi niekto poradit, kde sa da zorganizovat svadba pre 130 ludi na Orave? Len popr…
tapajnovamima
Pred 10 rokmi
1
Laura Gold - bol už niekto v ich predajni?
Počula som že tam majú veľký výber , má niekto skúsenosť?
kikuska9935
Pred 10 rokmi
7
Dievčatá viete mi poradiť niekto nejakú dobrú jazzovú kapelku na svadbu? Ďakujeeem :)
kľudne aj z čiech :)
lubijane
Pred 10 rokmi
2
Ahojte :) nevie mi niekto poradiť, kde by mi urobili takéto svadobné oznámnia? ďakujem :)
Alebo niečo podobné - len nech to vyzerá ako brána... :) farba môže byť aj iná :)
11klaudia11
Pred 10 rokmi
4
Zirkóny vs. brilianty
Baby zaujímal by ma váš názor na tému zirkóny vs. brilianty na svadobnú obrúčku :-) myslíte, že sa…
mata_hari
Pred 9 rokmi
16
Pesnicky do svad. videa
Zienky poraďte nejaké pesničky do svadobneho videa, najmä na gratulácie a pripijanie s hosťami. Ďak…
denkyvideo
Pred 10 rokmi
4
Strieborné svadobné topánky ?
Ahoj, nevideli ste náhodou niekde strieborné lodičky približne ako na obrázku? Môžu, ale nemusia ma…
petovazienka
Pred 10 rokmi
5
Zienky viete o nejakom dobrom svadobnom salone v Nowom Targu?popripade inde v Polsku?
Chystame sa tam buduci mesiac a rada by som si nechala poradit. Budem Vam vdacna za nazory,skusenos…
ifki
Pred 10 rokmi
2
sponzor fóra
Starejší Driňovský (Vráble) - skúsenosť?
Ahoj, má niekto skúsenosť so starejším Karolom Driňovským (Drieňovským?) z Vrábel? V civile je peda…
linddad
Pred 10 rokmi
1
Ellie Goulding - Love me like you do - aký tanečný štýl???
Ahojte, chceli by sme ako prvý tanec tancovať na Ellie Goulding Love me like you do, ale nevieme pr…
miladka1903
Pred 10 rokmi
23
Starejší Nové Zámky 19.9.15
Našiel by sa nejaký vtipný starejší na termín 19.9. v Nových Zámkoch a okolí? Ďakujem
anez22
Pred 10 rokmi
1
Výborné koláče
Pečieme koláče na svadby , odber od 5 ks krabic Cena 26 eur za karton 130 ks. Pri väčšom odbere to…
ejkast
Pred 10 rokmi
1
Pekné miesto na fotenie NM????
Poradíte pekné miesto na svadobné pózovačky niekde v prírode okolie Nového Mesta nad Váhom?
ajusha248
Pred 10 rokmi
5
Piesen-tanecny styl?
Vie mi niekto poradit aky tanecny styl je tato piesen? Dakujem :) https://www.youtube.com/watch?v=…
marykristin
Pred 10 rokmi
2
DJ v okoli Bardejova
Moze mi niekto poradit DJ v okoli Bardejova, pripadne aj ceny a spokojnost s nim? Dakujem. :-)
sheynie
Pred 10 rokmi
7
Kameraman lecno
Ahojte nájde sa tu niekto na termín 22.08. max do 300e? Zaleži nam skor na dobrych foto, takze do v…
svadbafotovideo
Pred 10 rokmi
6
Pieseň na svadobný pochod
Poraďte mi prosím nejakú pieseň, ktorá sa hodí v orgánovej verzii ... už som z toho zúfalá a potreb…
lienka245
Pred 10 rokmi
1
Hľadám kaderníčku Liptov,Orava
hladam mobilnu kadernicku, okolie Liptov Orava. Prosim do IP
evickau90
Pred 10 rokmi
1
Velka mala svadba
Ahojte, uz som na nervy,dohodli sme sa,ze bude svadba mala do 30 ludi,co si myslim,ze uz je aj tak …
lillyanna
Pred 10 rokmi
3
Prenájom stuhy na stoličky
Ahojte baby. Neviete mi poradiť niekoho na prenájom stúh na stoličky? Potrebovala by som biele stuh…
9kacenka9
Pred 10 rokmi
12
Prosím poradte mi dobrú kaderničku a vižásitku v Galante...
Prosím o rady z vlastnej skúsenosti ohľadne šikovnej kaderníčky a vizážistky v Galante....
1hanka25
Pred 10 rokmi
1
Kde v Bratislave prenajímaju stoličky?
Prosím poraďte kde okrem branmarquees a decor2love prenajímajú stoličky v Bratislave ? Súrne potreb…
ambientes
Pred 10 rokmi
5
Doprava na svadbu Poprad a okolie
Viete niekto poradit dopravu na svadbu v Poprade a okoli? Potrebovali by sme autobus pre hosti a au…
raihummer
Pred 10 rokmi
9
Kde ste objednávali svadobné poháre?
Ahojte baby ...prosím pošlite mi dáke linky skade ste objednávali ...alebo poprípade ak ste si samé…
sandra533
Pred 8 rokmi
11
Kočky, poradili by ste mi nejakú stránku,kde su dobre ceny na organzy????????????? Ďakujem pekne
Organzy najmä odtiene ružovej, cyklamenovej, bledofialkovej
dekormarus
Pred 10 rokmi
4
Ahojte potrebovala by som poradit s miestami na fotenie vo vychodnej casti Tatier. Dakujem
Snazim sa najst nejake vhodne miesto na fotenie svadobnej fotografie vo vychodnej casti Tatier, ked…
julianaphoto
Pred 10 rokmi
3
Nechcem svadobný pochod!
Ahojte žienky. Nechcem na svojej svadbe klasický svadobný pochod. K "oltáru" chem ísť za hudby ine…
fantaghiro21
Pred 10 rokmi
1
2
32
Kozmetička/vizážistka ZV/DT?
viete mi niektorá poradiť/odporučiť dobrú vizážistku poprípade aj kaderníčku ? u nás v DT je to bi…
janaloksikova
Pred 10 rokmi
4
Tatranska kotlina
mate nejake skusenosti s restauracoiu hucava v tatranskej kotline ? berem kazdu odpoved ;)
karolinka29
Pred 10 rokmi
16
Banska Bystrica- poradite mi prosim peknu a dobru restauraciu pre cca 70-80 svadobcanov?
Hladame nejaku peknucku restauraciu kde je utulne a aj dobre varia :-)
kubkova
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
838
839
840
841
842
…