O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kameraman Prešov.
Ahojte dievčatá.Môžte mi dať typ na dobrého kameramana v Prešove za rozumnú cenu.Ďakujem.
filmaproduction
Pred 10 rokmi
3
Ked je svokra psychooooo a to doslova
:-x
julichen
Pred 10 rokmi
7
Veteran v okolo KE
Dobry den, hladam niekoho kto ma na prenajom veteran v okoli KE. Poprosim ponuky do IP. Dakujem
svadbyveteranomslovensko
Pred 10 rokmi
10
Agentúra, ktorá zabezpečí svadobnú výzdobu v Košiciach
Hladam agenturu, alebo floristov, ktori by mi zabezpecili svadobnu vyzdobu v Kosiciach. Viete mi po…
topmariage
Pred 6 rokmi
6
Kameraman,Kosice 15.05.2015
Hladam kameramana na 15.05.2015. Zaujima ma vasa tvorba a cenova ponuka. Zaslite mi prosim ceno…
basqa
Pred 10 rokmi
1
Folklorny subor v okoli Senice na odcepcenie
Ahojte,chcela by som sa spytat, ci poznate a mate nejake skusenosti s FS v okoli Senice. Skusila so…
ivana29
Pred 10 rokmi
3
Vyzdoba restauracie a stanu v BA, 15. 8. 2015?
Dobry den, hladam agenturu, ktora mi pomoze s vyzdobou svadobnej saly v restauracii Hrad a svadobne…
decor2love
Pred 10 rokmi
3
Zháňam sukne pre družičky
ahojte žienky, prosím vás, nekupovali/neobjednávali ste niektorá sukne pre družičky? Zháňam niečo …
macka00
Pred 10 rokmi
3
sponzor fóra
Sukne pre družičky
ahojte žienky, prosím vás, nekupovali/neobjednávali ste niektorá sukne pre družičky? Zháňam niečo …
its1mishell
Pred 10 rokmi
1
Cena za video
Baby, smiem sa spytat, kolko vas tak vychadza video od priprav az po popolnocny tanec?plus este nej…
gabu_lienka
Pred 10 rokmi
3
Najlepšie kvetinárstvo v Námestove
Nevesty viete mi odporučiť nejake dobre kvetinárstvo v Námestove?Take ktore urobí kyticu ako si zaž…
abeata
Pred 10 rokmi
4
Svadobné oznámenie a šoféri
Prosím Vás dáva sa svadobné oznámenie spolu s pozvánkou k svadobnému stolu aj šoférom?ďakujem krásn…
vevinaaa
Pred 10 rokmi
6
Šaty s vlečkou - áno nie? baby čo ste také/chceli mali píšte :)
Veľmi sa mi páčia šaty s vlečkou, len sa bojím ako sa v nich bude tancovať. Obrad a podobne sa urči…
skylarr
Pred 10 rokmi
5
Menej formalne oblecenie pre zenicha:-)
Ahojte.Dievcence planujem svadbu na jun-jul. Ma to byt mensia svadba s civilnym obradom.Nebudem ma…
fantaghiro21
Pred 10 rokmi
4
Hľadám miesto na fotenie - jazero a čerešňový sad
Ahojte nevesticky poradte miesto na fotenie na zapadnom,pripadne strednom slovensku. Hladame krasnu…
verads
Pred 6 rokmi
25
Víno Pezinok na svadbu
Ahojte, viete poradiť dobré vínko červené a biele z Pezinka a okolia? Také cenovo dostupné, nič ext…
muffinka13
Pred 10 rokmi
2
Kameraman - Žilina, 27.6.2015
Nájde sa voľný kameraman v tomto termíne? Ideálne zo Žiliny a okolia. Ďakujeme za ponuky :-)
mkstudio
Pred 10 rokmi
2
Tip na dobré zákusky a tortu na svadbu v Pezinku
Kto poradi nejake dobre zakusky na svadbu okres Pezinok dakujem :-)
zuzana_cernanova
Pred 3 rokmi
1
2
43
Obrusy, banketové sukne, chafingy
Zdravím Vás, potrebovala by som na termín 5.9.2015 požičať obrusy na stoly, banketové sukne na stol…
sjuzi_t
Pred 10 rokmi
1
Obrusy, banketové sukne, chafing
Zdravím Vás, potrebovala by som na termín 5.9.2015 požičať obrusy na stoly, banketové sukne na stol…
oslavujeme_sk
Pred 10 rokmi
2
Hudba 16.5.2015 Bratislava Technopol
Dobry den, hladame skupinu alebo DJ (ak poznate aj starejsieho). Svadba bude v technopole v kongres…
djaifel
Pred 10 rokmi
4
Starejsi BA 16.5.2015
Dobry den, hladam starejsieho na svadbu v Bratislave. Vyzera ze je to tu v nedostatkovy tovar a kl…
pulinka
Pred 10 rokmi
5
Fotograf 16.5.2015 BA
Dobry den, hladam fotografa na uvedeny datum, mam zaujem o fotenie v botanickej zahrade v BA, svadb…
peterdavid
Pred 10 rokmi
15
Blond clip-in alebo sponky na clip-in TREBIŠOV
Ahojte, zháňam blond clip-in vlasy, alebo sponky na clip-in vlasy okolie Trebišova súrne. Prišla by…
tally373
Pred 10 rokmi
1
Hľadám reštauráciu/sálu na svadbu na Horehroní
Ahojte dievčatá! Hľadám nejakú vhodnú reštauráciu/sálu na svadbu (cca 30 ľudí) v Brezne a okolí. Pr…
tnana
Pred 10 rokmi
1
Nájde sa voľný kameraman a fotograf na 18.04.2015?
Ahojte, hľadám voľného kameramana a fotografa na 18.04.2015, okres Žilina. Ďakujem
artvideo
Pred 10 rokmi
8
Hľadám fotografa na 11.4.2015 - okolie PO, KE
Ahojte, hľadám voľného fotografa na svadbu 11.4.2015 - v okolí Prešova, Košíc. Ak máte tento termí…
peterdavid
Pred 10 rokmi
12
Ktore su lepsie?
Vyskusala som mnozstvo siat a teraz sa neviem rozhodnut 8-) Mam 2 favoritky, prosim poradte.
viki239
Pred 10 rokmi
24
Poraďte mi, ktorý účes prosím :-)
Ahojte baby, poraďte mi prosím, pre ktorý účes sa mám rozhodnúť :-) Mala by som mať ešte závoj zhor…
peonia
Pred 10 rokmi
21
Volny fotograf na 15.8. 2015 v Bratislave?
Od ranajsieho fotenia priprav po popolnocne seansy, moznost pofotit aj po svadbe nejake zabery, sat…
profo01
Pred 10 rokmi
11
1
2
…
855
856
857
858
859
…