O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kupiť alebo požičať svadobné šaty??????
Ahojte kočky....aký názor máte vy? Kupiť alebo požičať? Ja sa neviem rozhodnúúúť...Mám veľkú dilemu…
jasmine1981
Pred 11 rokmi
19
Odporučte starejšieho na svadbu v okrese Lučenec
Ahojte kočky, viete odporučiť dákeho dobrého starejšieho na svabdu? Nechceme nič prehnané a siléne,…
corcyca
Pred 9 rokmi
14
Pomóóóc, čo si obliecť na svadbu?
Dievčatá pls poradte, čo je vhodné obliest si na svadbu kolegyni, pozvala ma aj s partnerom na druh…
malaopicka
Pred 11 rokmi
7
Svadba v okolí Michaloviec, sála
Ak niekto hľadáte miesto pre svadbu tak odporúčam Hotel Vinnay na Vinianskom jazere. Nádherné prost…
dominikuliatulik
Pred 10 rokmi
7
Nevestičky, neviete mi poradiť dobrú kaderníčku vo Zvolene?
Ideálne by bolo takú čo pekne učeše aj nevestu, aj svadobnú maminku. Tiež by bolo super, keby mala …
janka928
Pred 11 rokmi
2
Nezvyčajný darček pre družičky
Nevestičky, neviete kde by som zohnala taku ozdobnu vreckovku? Alebo mate nejake ine napady na nezv…
nefertiti
Pred 10 rokmi
9
Ako dofarbovať vlasy, keď sú odrasty? Vždy po celej dlžke,alebo len tie odrasty?Ako to robíte?
Ako to robíte? Mám prvé šedinky, takže už potrebujem farbu..doteraz som dávala Lorealky bezamoniako…
rheuska
Pred 11 rokmi
2
Dilema ohľadom kameramana.
Baby neviem co mam robit.. mame zarezervovaneho kameramana, uz sme mu dali zalohu aj 50E, no a ked …
milan4
Pred 11 rokmi
16
sponzor fóra
Kozmeticka a kadernicka ktora pride aj domov. Levice
Caute zienky, poznate niekoho takeho? Najlepsie niekto z Levic a blizkeho okolia. Vopred dakujem
aluka17
Pred 10 rokmi
5
Prosim o pomoc s "sobasny list-uradny preklad do nemciny-apostille"
Ahojte :-) Uz mame po svadbe a cakaju ma vybavovacky po uradoch...Pri nich som narazila na prvy pro…
marienkakf
Pred 11 rokmi
22
Kosik prvej pomoci
Ahojte baby. Prosim napiste co treba do "kosika prvej pomoci". Vopred vam dakujem.
mimil
Pred 11 rokmi
5
Aký je princíp miešania kaderníckych farieb??
Dobrý deň, potrebovala by som radu, ako sa miešajú kadernícke farby? Kaderník mi farbil vlasy…
siwonka
Pred 11 rokmi
3
Aký je princíp miešania kaderníckych farieb?
Dobrý deň, potrebovala by som radu, ako sa miešajú kadernícke farby? Kaderník mi farbil vlasy…
rita786
Pred 11 rokmi
1
Ceny svadobných agentúr
Ahojte, PROSÍM Vás, potrebovala by som cenové ponuky od niektorých agentúr, kde ste si dávali robiť…
lenalukic
Pred 11 rokmi
15
Máte skúsenosti s kaderníckymi farbami na vlasy? teda či si nimi farbíte vlasy samé bez kaderníka
napr. farba Majirel Loreal atď....
rita786
Pred 11 rokmi
1
Vázy...:-)
Ahojte dievčence, zháňam tieto vázy...a bolo by fajn,keby cena bola okolo 1 eura, áno viem, že ich …
martinka6282
Pred 11 rokmi
4
Poraďte starejšieho z okolia Trenčína
babyy potrebujem poradiť nejakého dobrého starejšího kt. vie zabaviť aj mladých aj starších a je hl…
timejka30
Pred 9 rokmi
8
Kameraman Marian Putško
Ahooojte :)) prosim vas,, ake mate skusenosti s kameramanom Marianom Putškom z Trstenej ?? Ďakujeem
zlatisko
Pred 11 rokmi
2
SÚRNE!Nevestičky kúpim cyklamenového motýlika!
Ahoj nevestičky, prosím, ktorá ste už mali svadbu a boli by ste ochotná mi predať cyklamenového mot…
nataliia
Pred 11 rokmi
4
Kameraman na 8.8.2015?/Detva,Zvolen,Banská Bystrica a okolie
ahojte,hladáme spolahlivého kameramana na 8.8.2015 v okolí,viete niekto poradiť? za kažú radu ďakuj…
zuzi163
Pred 11 rokmi
8
Letenky cez airtickets24.com - skúsenosti
Ahojte,chceme ísť na vlastnú päsť na Bali a našli sme super cenu leteniek cez portál airtickets24.c…
lisa2461
Pred 6 rokmi
17
Vie mi niekto zabezpecit ovocne stoly na svadbu do Spisskej Novej Vsi asi pre 120 ludi?
Hladam niekoho kto by bol schopny vytvorit a naaranzovat chutne vyzerajuci ovocny stol asi pre 120 …
tinka102
Pred 11 rokmi
2
Prosím vás máte niekto skúsenosti s fotografom p. Suchým?
Chcela by som si ho zabezpečiť, ale predsa by som ešte chcela vedieť názor iných, ďakujem
fotografum
Pred 11 rokmi
3
Densvatby.cz eshop ?
Má niekto skúsenosti s týmto eshopom?
jasmine1981
Pred 11 rokmi
1
Kedy poslať svadobné oznámenie
Ahojte baby, neviem presne kedy mám poslať oznámenie a pozvanie k stolu. Mesiac pred svadbou, či st…
evesuk
Pred 11 rokmi
13
Viete poradiť dobrého DJ na svadbu v PD?
hľadám DJ na svadbu, spoľahlivého...ochotného..a cenovo dostupného:D...okres Prievidza
djsladecek
Pred 11 rokmi
4
DJ okres Martin
Ahojte, neviete mi poradit dobreho DJ (s dymostrojom, svetlami, diskogulami) z Martina, Ziliny aleb…
lajlilinka
Pred 10 rokmi
10
Nepoznáte niekto DJ v okolí Nového Mesta nad Váhom?
Ahojte, hladam DJ, ktory by robil aj osvetlenie na stuzkovej slavnosti. Neviete poradit? :-)
djsladecek
Pred 11 rokmi
3
Organizovanie svadby zo zahraničia?
Ahojte, s priateľom žijeme vo Švajčiarsku, ale rozhodli sme sa zobrať na Slovensku. Je možné zorgan…
rheuska
Pred 11 rokmi
6
Výkup svadobných šiat
Dievčence, chcem sa spýtať, či máte niektorá skúsenosť s výkupom svadobných šiat cez internetovú st…
dejkana
Pred 11 rokmi
6
1
2
…
930
931
932
933
934
…