O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Svadba na chate Kollárová-Ostrý Grúň. Máte skúsenosť?
Ahojte! Nemali ste alebo nepoznáte niekoho, kto mal svadbu na chate Kollárová neďaleko Ostrého Grúň…
mhas
Pred 16 rokmi
1
Kritika od snúbenca. Čo mám spraviť?
Tak som si nikdy nemyslela, ze budem pisat nieco taketo. :-( Vcera som bola s maminou prvykrat (a a…
eryykah
Pred 15 rokmi
1
2
...
3
85
Svadobná hostina v Reštaurácii VIX - Žilina. Máte info?
Prosila by som o rady, ci skusenosti akehokolvek typu, tykajuce sa tejto prevadzky. Doterajsia majl…
alllinka
Pred 10 rokmi
28
Kombinetka pod svadobné šaty. Vyrába sa ešte?
Ahoj baby. Potrebujem kombinetku pod šaty. Ja viem...v dnešnej dobe hihi. Ale mám šaty, ktoré sú pr…
jasminet
Pred 16 rokmi
6
Pochybnosti vo vzťahu a nová láska. Ako sa rozhodnúť?
Ahojte, som tu nováčik a už som naozaj nevedela, na koho sa obrátiť. Ani neviem, či sa to sem hodí,…
alyssa646
Pred 16 rokmi
1
2
36
Kedy je vhodné prežiť prvú spoločnú noc?
ahojte dievcata, zeny,,mam priatela je to 2tyzdnovy vztah a velmi medzi nami pracuje chemia...vzdy …
filipova12
Pred 16 rokmi
9
Anketa
Zdravim vsetky nevesticky rozhodla som sa zalozit tuto temicku - anketu, ze ak by ste mali taku …
hellunka
Pred 15 rokmi
1
2
52
Svadba nad 150 ľudí v Košiciach. Kam ísť?
Poraďte mi prosím kam v Košiciach, resp. v okolí (môže byť aj PO) dalo vmestiť 150 až 180 ľudí? Mám…
endlesslove
Pred 15 rokmi
24
sponzor fóra
Sobáš v Mirbachovom paláci. Zažili ste?
Caute baby, mali ste niekto sobas v Mirbachovom palaci? Ako to tam vyzera? Rozmyslali sme nad Prima…
lubinkas
Pred 16 rokmi
6
Babyliss Triple Barrel - kulma na vlasy. Poznáte ju?
Ahoj kocky, rozhodla som sa nacat tuto novu temu, lebo som touto kulmou absoluuutne unesena a chcel…
parvinka0001
Pred 15 rokmi
16
Svadba bez maminky. Ako to prebieha?
Ahojte chcem sa spytat ci mal niekto svadbu kde chybal jeden rodic ked zomrel:( ci sa to spomina v …
ivanka26
Pred 16 rokmi
3
Kde zoženiem farebné gumáky na opätku pre dospelého?
Baby poraďte :-( neviete kde by som zohnala gumáčiky na opätku pre dospelú osobu nie pre dieťa? Hl…
ieshia
Pred 16 rokmi
15
Svadobný fotograf Stará Lubovňa. Poraďte
ahojte babenky. prosim vas poradte mi nejakeho dobreho fotografa zo SL. chcela by som sa fotit na l…
wolfana
Pred 16 rokmi
3
Akrylové nechty. Ako ich dať dole?
ahoj. mam akrylove nechty a chcela by som si ich dat dole. ako na to?da sa to aj doma ci musim do s…
nechti
Pred 11 rokmi
9
Diabol nosi Prádu - páčil sa vám tento film?
Pacil sa mi tento film,a som zvedava ci aj tu na Slovensku alebo v Ceskej republike su take zeny kt…
angyalok
Pred 16 rokmi
1
2
43
Čaká ma LEEP. Aké to naozaj je?
ahojte dievcata, nezaujima ma teoria ale prax. -ci ste tento zakrok podstupili -v akej narkoze -…
ooo
Pred 16 rokmi
5
Svadba v reštaurácii Gastromila v Kosiciach. Aká je cena?
Ahojte nevie mi niekto poradit,aka je cena na osobu v gastromile???Chcem priblizne 80 ludi,ci je ta…
janulick85
Pred 12 rokmi
11
Svadobný kameraman. Mať či nemať?
Ahojte holky, u nas na Slovensku byva zvykom, ze sa svadby aj tocia na dvcko, alebo na kazetu. Ja s…
janocka
Pred 16 rokmi
5
Slovensko-anglické svadby. Viac info?
Ahoj chcela som sa spytat, kolko nam staci byt na Slovensku pred svadbou ked snubenec je anglican. …
janocka
Pred 16 rokmi
2
Telenovely a seriály. Ktoré obľubujete?
Ahojte kedze je tu taka tema ze Filmy nahodim sem temu teda telenovely a serialy :-) Uprednostu…
jachin
Pred 16 rokmi
2
Extra silný lesk na jemné blond vlasy. Poraďte
Nevim ktery, aby se vlasky hodne hodne hodne leskly a byly uchvatne na pohled... slecny s cernymi v…
domika007
Pred 16 rokmi
2
Svadobný obrad v Senici a okolí. Poraďte kde
ahojte, neviete mi nahodou niekto poradit miesto na svadobny obrad v Senici pripadne v jej okoli...…
domika007
Pred 16 rokmi
2
Svadobná kapela a DJ v jednom. Poznáte?
Chcela som sa Vas nevesticky opytat, ci nepoznate nejaku taku kapelu, ktorej clenom by bol nejaky, …
janaanna
Pred 16 rokmi
8
Kde kúpiť peknú svadobnú kabelku?
Nenašla som podobnú tému, ak existuje, rada sa nechám presmerovať. Zaujímalo by ma, kde nakupujet…
pratulka
Pred 14 rokmi
1
2
...
...
4
5
136
Fotografka Katka Pavlíčková. Máte s ňou skúsenosti?
buduce nevesticky poradte - poznate niekto fotografku Katku Pavlickovu? nejake skusenosti s nou, ak…
petradum
Pred 9 rokmi
1
2
35
Plastická operácia prsníkov. Podstúpili ste takú?
Pekny den prajem,neviem ci uz tu existuje takato tema. Chcem sa Vas pytat ci niektora z Vas uz pos…
maria47853
Pred 10 rokmi
5
Koľko môže stáť svadba pre 40 ľudí v Bratislave?
ahojte... nakolko som sa prihlasila na tuto uzasnu web stranku len pred par dnami, tak neviem m…
meggie3
Pred 16 rokmi
3
Biely pánsky kožený opasok k obleku. Kde zoženiem?
ahoj, mame tyzden do svadby a nemozeme najst biely pansky kozenny opasok a plnou prackou...nemate n…
katarina6
Pred 16 rokmi
2
Svadobné blahoželania. Je zvyk poďakovať za zaslanie?
Ahojte, chcela by som sa spýtať či je zvykom zasielať poďakovanie aj za písomné blahoželania, kto…
lenocka77
Pred 15 rokmi
8
Štúdium v USA. Čo všetko to obnáša?
Ahojte, je tu niekto kto studuje na college alebo na university v USA??? Ja som stravila 2 uzasne m…
mucynka
Pred 16 rokmi
3
1
2
…
1641
1642
1643
1644
1645
…