O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Svadobné šaty, Vráble okr. Nitra
Prosím Vás,je možné niekde v okolí mesta Vráble zohnať nejaké pekné svadobné a spoločenské šaty? Ďa…
katarinacopjan
Pred 9 rokmi
5
Kupim šaty
Ahojte viete mi prosim vas poradit kde zozeniem tieto saty? nasla som odkaz na ebay ale uz neni pla…
keira159
Pred 9 rokmi
2
Svadba Hotel Carmin Pezinok
Ahojte :) mate niekto skusenosti so svadobnou hostinou v tomto hoteli? Citala som tu diskusie ale s…
hidalgo4
Pred 9 rokmi
4
Svadobný koordinátor - cena a skúsenosti
ak ste mali dievcata svadobneho koordinator na svadbe napiste mi sem prosim odporucanie (lokalita B…
radulka77
Pred 9 rokmi
2
Čistenie svadobnych šiat
ahojte chcem sa spytat nevesty ktore ste si davali čistit svadobne šaty a mali ste na nich niake na…
nitka1157
Pred 9 rokmi
1
Poraďte hudbu v Modre
Ahojte, viete mi poradiť živú hudbu alebo DJ-a v Modre alebo v blízkom okolí? ďakujem za vaše postr…
rastozamecnik
Pred 9 rokmi
4
Čo si obliecť pod šaty - silonky alebo nič?
dievčatá - čo pod šaty? biele silonky? podkolienky? naboso?
bibusa36
Pred 6 rokmi
22
Hladame cukrarky/firmy alebo osobne odporucania nevesticiek, na pekny a chutny Candy Bar.
Kto by mi vedel odporucit alebo aj zabezpecit Candy Bar? Svadba je 11. 06. 2016 v Tatrach. Viem, z…
chocoholico
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Poradte starejsieho a zivu ludovu hudbu Poprad okolie 9.7
Poradte prosim ludi, ktori spravia den nezabudnutelnym!
danginko
Pred 9 rokmi
2
Bratislava hostina blízko modrého kostolíka
Ahojte, Chcela by som vedieť odporúčania na svadobnú hostinu okolo 50-60 ľudí blízko modrého ko…
cagy
Pred 9 rokmi
1
Potrebujem svadobne oznamenia aj s fotkou
mesto zilina
8mimi8
Pred 9 rokmi
2
Saty na mieru-zmluva
Ahojte dievcata, chcem sa s Vami poradit. Chcem si dat usit saty na mieru, viem, ze ste si vi…
mialm
Pred 9 rokmi
1
Musím mať na svadbe družičky?
Ahojte, prosím Vás. Na našu svadbu pozývam viacero svojich kamarátok, ktoré sú stále slobodné. Neur…
rajnicov
Pred 6 rokmi
14
KEŽMAROK DJ alebo skupina
Ahojte, hľadáme fakt dobrého DJa alebo skupinu, svadba bude 9.7.2016. Nemáme záujem o ľudovú h…
deejaymajkteampoprad
Pred 9 rokmi
4
Su tieto saty vhodne?
Ahojte,potrebujem radu... V maji ideme kamoske na svadbu,a veeeelmi sa mi pacia tieto saty... Co my…
lara567
Pred 9 rokmi
6
Kameraman - nie na celu svadbu zo Zahoria na dobrej urovni za dobru cenu na 23.4.2016?
Uvazujeme o kameramanovi, ktory by nemusel byt pritomny na celej svadbe. Ide nam o natocenie par mo…
pandak
Pred 9 rokmi
6
Svadba v aprili - Fotenie v interiery
Prosiiiim, hladam fotenie v interiery v okoli Žiliny a Čadce, pretože svadba bude v aprili a v apri…
stonicka
Pred 9 rokmi
1
Info o svadbe v Dominikánskej republike
Ahojte, pisem sem, lebo sa za dva mesiace vydavam v DR a mala som problem s tym, ze som sa nikde ne…
martina221
Pred 3 rokmi
12
Skúsenosti s obrúčkami na mieru od KLIMI
Ahojte, chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s výrobcom KLIMI - máme od neho celkom zaujímavú…
michal_klima
Pred 7 rokmi
9
Kúpim šaty Pronovias alebo St Patrick veľkosť 34-38
Ahojte kočky, rada by som kúpila šaty značky Pronovias alebo St Patrick, jednoduché čipkované skôr …
karolinka1991
Pred 9 rokmi
8
Hostina v okolí Bytče
Ahojte baby, viete o nejakom mieste na hostinu pre cca 70 ľudí v Bytčianskom okrese? :) Vďaka :D :)
svicinka
Pred 9 rokmi
3
Obrucky
baby dali sme si vyrobit obrucky su krasne malii sme vlastne zlato 9.8 g na nase pouzili necelych 1…
zlatenko
Pred 9 rokmi
3
Tyrkysova vyzdova
Ahoj baby prosim o pomoc rozmyslala som nad tyrkysovou vyzdobou ale ked som si rozklikla odtiene ty…
mahava
Pred 9 rokmi
22
DJ Lukáš Fiala- skúsenosti?
Nemá niekto skúsenosť s DJ-om Lukášom Fialom?
ptsound
Pred 9 rokmi
3
Ahoj nevěsty, nenapadá vás nějaký pěkný kostelík na církevní obřad v okolí Bratislavy nebo Senca?
Budeme se brát v kostele ale já moc nejsem na ty načinčané zlaté barokní kostely, raději mám jednod…
soave
Pred 9 rokmi
2
Vizážista/-tka NR na svadbu 16.7.2016
ahoj kočky, prosím Vás o rady, hľadám šikovného vizážistu (vizážistku), za rozumnú cenu na moju sv…
sabjordi
Pred 9 rokmi
6
IZLATO - reklamacie
Ahojte, rozhodla som sa pre diskusiu ajpre buduce pripady. Kiez by ich bolo co najmenej. Ide o mo…
evicka4444
Pred 9 rokmi
9
Kto mi vie dať nejaké recenzie na videoštúdiu Mavex z okresu Vranov nad Topľou???
Prosím o informáciu, kto má skúsenosť osobnú alebo cez známych s videoštúdiom Mavex z okresu Vranov…
videostudiomavex
Pred 8 rokmi
4
Čo potrebuje svedok pri sobáši v kostole?
Ahojte, svedok potrebuje len obciansky preukaz pri sobasi v kostole?
m_bsvadba
Pred 6 rokmi
15
Pekné miesto pre svadobnú hostinu v Dúbravke?
Ahojte, budem sa vydavat v BA Dubravke, bude to mala svadba cca 30 ludi, mozno aj menej ,... mate p…
gitulienka
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
678
679
680
681
682
…