O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kadernicka Martin/Zilina
Ahojte, viete poradit nejaku sikovnu kadernicku kt. by mohla prist spravit uces domov Martin/Zilina…
beautystudioniky
Pred 7 rokmi
4
Hudobna skupina Levice a okolie
Ahojte.chcela by som poprosit o radu...hladame dobru hudobnu skupinu na nasu svadbu,najlepsie z oko…
erikaa89
Pred 9 rokmi
7
Banketová sukňa
ahojte nevestičky :) neviete mi náhodou poradiť, kde sa dá požičať takáto banketová sukňa???? ďakuj…
acerka5
Pred 9 rokmi
3
DJ na svadbu z okolia Piešťan
Ahojte, poradili by ste mi nejakého dobrého DJ na svadbu z okolia Piešťan? Myslíte si, že je dob…
mirenkaaa
Pred 9 rokmi
3
Julie Vino - dokonalost
Ahojte, prosim vas zienky neviete poradit, kde by sa dali zohnat saty na styl tejto uzasnej navrhar…
nikus296
Pred 9 rokmi
6
Spoločné chudnutie do svadobných šiat
ahojte žienky, ženy, dievčatá, nemáte niektorá chuť začať spoločne cviciť, aby sme vyzerali v tých …
nika_m
Pred 9 rokmi
25
Hľadám agentúru na výzdobu miestnosti , svadba, 80 ľudí , okole Malacky, Bratislava, nájdem?
Hľadám n agentúru na mesiac apríl na výzdobu miestnosti pre 80 ľudí , miestnosť možno aj kostol , c…
luxdecor
Pred 9 rokmi
3
Uvolnim termin 6.8.2016 na kapelu z Bardejova..
Pre viac info ma kontaktujte...
silvia2279
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Svadobne licenie a uces Nitra a okolie?
Prosim poradte mi sikovnu vizazistku a kadernicku z okolia Nitry, ktora by prisla aj domov vo svado…
swdesire
Pred 9 rokmi
5
Svadobna hostina v Leviciach
Ahojte baby, chcela by som sa opytat, ze ci neviete o nejakej restike/hoteli v Leviciach, kde maju …
adrianasalekova
Pred 9 rokmi
4
Zhanam tyrkysové topánky
Kde tieto najdem krásne tyrkysovej farby a niekde mi poradite alebo ponuknite.
rusniacka
Pred 9 rokmi
3
Hudobná skupina zo Zemplína - skúsenosti
Ahojte, nemá niekto skúsenosti s kapelami: Argument, Fragment alebo Premier? Prípadne mi neviete po…
marianroky
Pred 9 rokmi
4
Nebude od veci rozdielny druh kvetov vo vyzdobe a svadobnej kytici?
Kocky...kyticu chcem mat z kal...ale vzhladom na to ze chcem kremovo cokoladovu vyzdobu,pride mi od…
masaryba
Pred 9 rokmi
7
Miesto v Žiline pre svadobnú hostinu pre 80 ľudí
Ahojte, prosím Vás vedeli by ste mi poradiť kde v Žiline by sa dala urobiť svadobná hostina cca pre…
molly777
Pred 7 rokmi
1
2
34
DJ Buggy
baby mali ste niektorá DJ Buggyho? boli ste s ním spokojné? poprípade iného .. a k tomu aj cenu Vás…
zuzu321991
Pred 9 rokmi
1
Starejši na 11.6.2016 okolie senec
Ahoj zháňame starejsieho na 11.6.2016 nemá niekto kontakt na niekoho s okolia Senec. Ďakujem
nikol894
Pred 9 rokmi
1
Svadobné šaty NZ a okolie
Ahojte baby, chcela by som sa spýtať či máte skúsenosti so svadobnými salónmi v NZ alebo NR, ktoré …
tinusa23
Pred 9 rokmi
9
Kadernička a kozmetička Poprad, Svit
Ahoj viete mi odporučiť dobrú kozmetičku a kaderničku vo Svite, Poprade alebo niečo poblíž? :-)
tinka2626
Pred 9 rokmi
1
Kameraman na 11.6
zhanam kameramana, ktory toci moderne, kratke, zaujimave svadobne videa, neviete mi niekoho poradit…
moesha88
Pred 9 rokmi
9
Hľadám fotografa na svadbu z Nových Zámkov
Ahojte nevestičky, neviete mi prosím poradiť dobrého fotografa z Nových Zámkov a okolia??? Ďakujem…
monika2503
Pred 9 rokmi
16
Manželka beloška - manžel černoch
Dievčatá, ktoré ste v takomto zväzku, napíšte, ako ste sa dokázali zaľúbiť do černocha. Ja si totiž…
diussa
Pred 8 rokmi
4
Sála pre svadbu cca 130 hostí, okres PU, PB, popr. ZA, Tn
Viete mi prosím poradiť sálu na svadobnú hostinu cca pre 130 hostí, v okolí PU, PB, Za, Tn v termín…
luxdecor
Pred 9 rokmi
3
Svadobné vešiaky
baby prosím Vás nemáte niekto na predaj svadobné vešiaky?
1fifinka1
Pred 9 rokmi
12
Zháňam svadobné balerínky
Zháňam svadobné balerinky, kedže snúbenec je rovnakej výšky nechcem mať lodičky. Hľadám niečo na p…
esaty
Pred 8 rokmi
8
Motorest Ladomer Žiar nad Hronom-máte skúsenosti?
Ahojte rozmyslame nad tymto miestom na nasu svadbu...mate niektora skusenosti?...boli ste spokojne?…
domca2893
Pred 9 rokmi
1
Fotograf NITRA +okolie.
Hľadáme fotografa na termín 17.9 2016. Fotenie komplet svadobného dňa od príprav až po polnoc. Popr…
pandartsk
Pred 9 rokmi
19
Hľadám fotografa na svadbu 27.5.2016 v Košiciach
Zhanam fotografa na 27.5. v Kosiciach. Zatial sme oslovili dvoch ale zda sa nam privysoka cena 820 …
markolino
Pred 8 rokmi
26
Hudobná skupina alebo dj pre Kežmarok a okolie
Ahojte máme svadbu 18.6.2016 ale nemáme hudobnú skupinu ani dj. Sme z Kežmarku. Mohli by ste nieko…
fsenky
Pred 5 rokmi
13
Prenájom zvukovej techniky
Ahojte Potrebovali by sme prenajať zvukovú techniku na svadbu 7.5. V Topoľčiankach. Iba malú apara…
lussy12355
Pred 9 rokmi
3
Tanečný rýchlokurz
Dievčatá máte nejaké skúsenosti s tanečným rýchlokurzom v okolí Michaloviec? :-) :-)
katulinecqa
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
698
699
700
701
702
…