O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hľadám živú hudbu (ľudovú) na svadbu v okolí NR
Dobrý deň, hľadám skupinu na svadbu v Beladiciach dňa 14.5.2016
petkolucka
Pred 10 rokmi
4
Kvety, kvetova vyzdoba Michalovce okolie
Caute zenicky, mate skusenost s nejakym super kvetinarstvom, o niekom, kto vam robil kyticky / k…
guiseppinka
Pred 10 rokmi
3
Čepčenie BB ZV
Dievčatá prosím vás poraďte mi nejaký súbor alebo speváčky, ktoré by ma prišli odčepčiť do Zvolena,…
renka1103
Pred 10 rokmi
2
Skúšanie šiat v BA
Ahojte, neviete mi poradiť, kde v BA sa dajú ísť v pohode skúšať svadobné šaty? Mám asi predstavu, …
taleigha
Pred 10 rokmi
14
Každý je po svadbe šťastný, iba ja nie :/
Mám pocit, že všetci známi, čo sa okolo mňa zobrali, vedú pohodový manželský život, vyzerajú šťastn…
divoshqa
Pred 9 rokmi
26
Hudobna skupina BONITA z Povazskej Bystrice
Caukos, prosim vas hrala vam niekomu v tomto roku na svadbicke hudobna skupina Bonita? :)) Ake ste …
alika21
Pred 10 rokmi
1
Darcek pre rodičov
Baby poradte mi chceli sme s priatelom darovat rodicom ako podakovanie nejaky wellness pobyt myslit…
m_i_s_k_a_2
Pred 10 rokmi
5
Zháňam PÁNA fotografa - PREŠOV
Zdravim, na našom dni nám veľmi záleží a zároveň z neho chceme mať krásne spomienky, preto by s…
catrina_so
Pred 10 rokmi
18
sponzor fóra
Ceny Krupina
Ahojte :) ako sa pohybujú ceny menu na jedného v Krupine (slovan,rozvoj),prípadne Dudince,Banská št…
barborakrizanova
Pred 10 rokmi
1
Poraďte agentúru na výzdobu sály za dobrú cenu
Mile nevesticky, poradte mi prosim nejake sikovne ruky na vyzdobenie saly za ROZUMNU cenu plus ak b…
doda4
Pred 9 rokmi
17
Lacne a kvalitne obručky
Ahojte... má niekto z Vás obručky z volfrámu (Volfrám Tungsten)?resp. aky iný materiál za kvalitnu…
korinna
Pred 10 rokmi
4
Nová kolekcia 2016
Nevestičky prosím Vás kedy býva približne nova kolekcia v salónoch? Budem mať svadbu v apríli tak c…
rmnka
Pred 10 rokmi
11
Anglické správy
Ahojte, chcem sa poradiť, predávam svadobné šaty a uverejnila som ich ako na tútp stránku, tak aj n…
skorpik42
Pred 10 rokmi
8
Sikovna cukrarka na svadobnu tortu v PO?
Torta nemusi byt 4poschodova, postacuje aj 3 poschodova. Vopred dakujem za vsetky odporucania :)
maslenka
Pred 10 rokmi
3
Vystreľovací balón
Zdravím Vás, prosím Vás kde by som zohnala vystrelovaci balon na svadbu (velky balon s malymi vo vn…
12zienka_domaca
Pred 10 rokmi
7
Balerinky na prezutie
Hladam balerinky na prezutie, mam zlte lodicky takze aj balerinky by som chcela ladit do tejto farb…
ajwi
Pred 10 rokmi
8
Ľudová hudba na svadobnú hostinu
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť nejakú dobú ľudovú hudbu na svadbu v okolí PO alebo SB? Ďa…
68marek68
Pred 10 rokmi
6
Košice - obrad + hostina na jednom mieste
Ahojte, Vedeli by ste mi poradiť nejaké pekné miesto v KE alebo blízkom okolí, kde je možné mať …
iws22220000
Pred 8 rokmi
11
Svadba 6.8.2016
Ahojte nevestičky,sú tu nejaké s rovnakým dátumom? Naša bilancia je: kostol,sála,hudba,fotograf,šat…
zumi2901
Pred 10 rokmi
3
Hladam Starejsieho okolie Pezinka, Trnavy a Bratislavy
Baby hladam starejsieho z okolia Pezinka, Modry, Trnavy a aj Ba...budeme mat svadbu v Modre v lete …
radulienka7
Pred 10 rokmi
2
Aby boli zákusky čerstvé
Ahojte. Dávam si piecť 15 kartónov zákuskov na svadbu (90% plnkových). Ak to dám upiecť jednej c…
kuckak
Pred 10 rokmi
10
Potrebujem radu ohľadom sestry ženícha
Ahojte, potrebovala by som počuť názor nezainteresovaných ľudí ohľadom toho čo sa nám včera stalo..…
senny10
Pred 10 rokmi
8
Ohlasky
Ohlasky robia automaticky,alebo treba ist na faru?aky je postup?
terezia8
Pred 10 rokmi
2
Svadobné auto aj so soferom Presov, Vranov, Michalovce, Kosice
Hladam svadobné auto aj so soferom- BMW série 3, 5 alebo 7. Sedan prip. kombi. Nemusi to byt firma.…
vlukas
Pred 10 rokmi
4
Dlzka vystupenia resp tanecneho kola
Pekny vecer, Snazim sa vyriesit nasledovnu dilemu, na showportal.sk ma zaujalo niekolko kapiel, av…
nerozhodnanevesta
Pred 10 rokmi
1
Gélové nechty v Trenčíne a okolí?
Čaute baby, vedeli by ste mi poradiť šikovné gélové štúdium v Trenčíne a okolí pre pekné, prirodzen…
nikasun93
Pred 10 rokmi
2
Hudba k tancom
Potrebujem poradit hudbu k mojmu tancu s ocinom a osobitne k priatelovi s maminou. Chcela by som ni…
ceresnicka7
Pred 10 rokmi
3
Účes a makeup
Súrne potrebujem niekoho kto mi spraví make up a účes v termíne 3.10.2015. Nie som nevesta, iba sva…
xuzka
Pred 10 rokmi
4
Make up a účes
Súrne potrebujem niekoho kto mi spraví make up a účes v termíne 3.10.2015. Nie som nevesta, iba sva…
moonci25
Pred 10 rokmi
11
Viete odporucit dobreho DJ/moderatora/zabavaca na svadbu na zapadnom Slovensku?
Vdaka.
dixy89
Pred 10 rokmi
3
1
2
…
748
749
750
751
752