O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Svadobne pohare__pomoc
Babulky mate skusenosti s tymito poharmi..ma ich niektora z vas?
skloivaja
Pred 10 rokmi
7
Vydatá družička?
Zdravím vás ženy :-) Ja som bola oslovená, aby som sa stala družičkou. Len neviem, či je to ok ak…
lulu0123
Pred 10 rokmi
4
Svadba v BA - za menej penazi, mate tipy?
Mate tipy ako usetrit na svadbe v BA? Nasa svadba bude mala okolo 35 ludi. Mame uz miestnost dohodn…
zuzkamajovka
Pred 10 rokmi
6
Príchuť torty
Ahojte, prosím vás, akej príchute bývajú svadobné torty, alebo akú príchuť si dávate? Máte každé po…
dufia
Pred 10 rokmi
7
Aku farbu svadobnej vyzdoby
Ahojte, strasne sa mi paci modra farba, taka belasa, ale vsetci ma odradrazaju, ze to vobec nie je …
shmorica
Pred 10 rokmi
4
Poradte -ake doplnky?
Poradte mi ake doplnky sa hodia k tymto satam?..vlasy budu vypnute a budem mat cipkovane bolerko s …
reni1512
Pred 10 rokmi
7
Kreativita - čo s toaletnými rolkami? Vedeli by ste ich nejak zakomponovať do výzdoby?
Mám doma hrrrrrrrrrrrbu toaletnych roliek - nechala som sa zlakat na vyzdobu,ktoru si mozem urobit …
4ngie
Pred 10 rokmi
3
Topánky
Ahojte prosím poraďte kde zoženiem tieto teniskové balerínky bielej farby nikde ich akosi zrazu nem…
alexandra_saska
Pred 10 rokmi
11
sponzor fóra
Foto
Hľadám fotografa na 19.9.2015
vdphoto
Pred 10 rokmi
13
Čo mám robiť, keď som zaplatila zálohu, a šaty v salóne sú poškodené?????
Ahojte, mám svadbu v júni, v januári som obehala salóny, a nič mi nepadlo do oka, kým som si nevy…
macka00
Pred 10 rokmi
6
Kde sa da zohnat tricko pre nevestu a druzicky?
Dievcence, velmi by som chcela pre seba tricko, ktore budem mat na sebe v den svadby. Mam na mysli …
janna281
Pred 10 rokmi
3
Hladam fotografa na 5.9.2015, okres Pezinok
Dobry den, hladam kreativneho fotografa na nafotenie svadby, ktora sa bude konat 5.9.2015 v okrese …
svadbafotovideo
Pred 10 rokmi
12
Hľadám fotografa 10.10.2015
hľadám fotografa 10.10.2015
radovan2511
Pred 10 rokmi
15
Vhodná podprsenka pod svadobné šaty
Pekný den prajem, pred nedávom som si rezervovala svadobné šaty, bežný korzetový "strih" , takže ta…
petrazmoravy
Pred 10 rokmi
21
Aky zavoj by sa hodil?
Boli by ste take zlate a poradili mi vo vybere zavoja k tymto satam? Ako opasok tam chcem dat sash…
sekanoval1
Pred 10 rokmi
9
Hladam fotografa pre originalne fotky 7.11.2015
Pekny den prajem, Hladam fotografa na novembrovy termin. Niekoho, kto je kreativny a fotky budu …
delinka194
Pred 10 rokmi
22
Svadobné torty Trenčín
Zdravím žienky, vedeli by ste mi poradiť nejakého šikovného cukrára/cukrárku v rámci TN , ktorý by …
maslenka
Pred 10 rokmi
5
Nakup z ebay a aliexpres.
Ako je to s platenim na takychto strankach? Poobjednavala by som si rada odial veci ale bojim sa te…
10nevesta10
Pred 10 rokmi
8
Hľadá sa vizážistka
Poraďte prosím dobrú vizážistku na svadbu v júli v lokalite približne od Brezna po Poprad. Ďakujem
tnana
Pred 10 rokmi
7
Hľadá sa manikérka
Poraďte prosím dobrú manikérku na svadbu v júli v lokalite približne od Brezna po Poprad. Ďakujem
tnana
Pred 10 rokmi
2
Hľadá sa kaderníčka
Poraďte prosím dobrú kaderníčku na svadobný účes v júli v lokalite približne od Brezna po Poprad. Ď…
tnana
Pred 10 rokmi
2
Balíček prvej pomoci - pre hostí
Čaute nevestičky :) rozhodla som sa pre hostí urobiť na toalety košíčky záchrany. Zatiaľ mi prišli …
sunny_g
Pred 4 rokmi
20
Mali ste oznámenia zo studio Element?
Ahojte..chcela som sa spýtať, či ste si niektorá dávala robiť oznámenia na stránke studioelement.or…
91miroslava
Pred 8 rokmi
3
DJ na svadbu v Ba
Ahojte viete my prosim poradit nejakého dj na svadbu? Dakujem
djsladecek
Pred 10 rokmi
3
Hudba v Ba
Ahojte. Viete my niekto prosim poradit nejaku zivu kapelu na svadbu v Ba? Dakujem
harmonikar_ba
Pred 10 rokmi
7
Poradíte mi šikovnú krajčírku na úpravu svadobných šiat v Košiciach?
Poradíte mi prosím šikovnú krajčírku, ktorá vie upraviť svadobné šaty a to skrátiť a zúžiť v Košici…
marika166
Pred 10 rokmi
2
Ahojte všetci, má niekto z vás skúsenosti s e-shopom svadobnyshop.sk? Objednávali ste niečo odtiaľ?
Chcem vedieť, či si odtiaľ môžem objednať svadobné dekorácie, sú tam lacnejšie ceny, tak či budem p…
danika2
Pred 10 rokmi
1
Hľadám tieto topánky - prosím pomôžte!
Ahojte, poznáte prosím niekto značku týchto ružových lodičiek? Sú nádherné.. Ďakujem za pomoc.
obuvpopelka
Pred 10 rokmi
9
Dávkovač nápojov ???Prosííím poradte :)
Ahojte , prosím Vám , zháňam takýto dávkovač nápojov, má niekto takéto niečo na zapožičanie ? Ale…
sunnyke
Pred 10 rokmi
3
Kde v Poľsku kúpime kvalitný oblek za rozumnú cenu?
Ahojte dievčatá, prosím de v Poľsku kúpime kvalitný oblek za rozumnú cenu???? Ďakujem veľmi pekne z…
gentmisko
Pred 10 rokmi
9
1
2
…
850
851
852
853
854
…