Abeland - svadba v prírode

Ahojte, chcem sa spýtať, mali ste niekto svadbu v Abelande? Bolo všetko podľa predstáv? Máte na nich kontakt? Ja som písala na obidva uvedené maily na ich stránke, ale žiadna reakcia. Budem rada za každého, kto prispeje do diskusie. :) fórum tu mám na túto tému pozreté, ale chcela by som ďalšie názory a hlavne nejaké novšie. Mali ste tam aj obrad? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@matulienocenka Ahoj, svadbu som tam nemala ale bola som tam na dvoch. Miesto príjemné čarovné, krásne vyzdobené ale... Obidve svadby boli v lete. Na jednej bolo trošku chladnejšie už počas dňa, počasie nevyšlo úplne na 100% a večer bola teda riadna kosa takže takmer všetci hostia odchádzali už okolo 22. Fakt bola kosa a neviem si predstaviť, že keby pršalo... Na druhej bolo počasie fajn, vlastne bolo tuším cez deň riadne teplo, my čo sme tancovali do rána tak to bolo super, ale kto netancoval sa tak isto zakrývali dekami až po uši :). Ešte viem, že frajer si zničil topánky lebo tam je ako tanečný parket taká kamenná dlažba a to nie je pre pánske topánky (na tancovanie) to pravé a spodok úplne rozšlahal. Ani jedna svadba nemala obrad tam, jedny mali v kostole v Dúbravke a druhí v Stupave. A viem, že tí jedni mali vlastného kuchára ktorí im varil.
Odpovedať
@amelie22 ďakujem za odpoveď, veľmi si to vážim :) my máme mať svadbu v zahraničí len my dvaja, ale pri aktuálnej situácii si robíme plán B, keby hranice boli zatvorené. Abeland je čarovné miesto, ale vzdala som sa ho práve preto, že sa bojím, že ak počasie nevyjde alebo už noc bude chladná, nechcem aby ľudia domov išli kvôli zime. Radšej obrad vonku a šup do krásne vyzdobenej miestnosti. Môj problém bol, že hostinu máme v krásnych priestoroch, ale obrad sa tam nedá a na úrade to nechceme. Tak sme hľadali alternatívu, ale našťastie sme našli :) ďakujem ešte raz za tvoj príspevok, utvrdila si ma v mojom rozhodnutí :) a o tej podlahe na tancovanie som tiež počula, že sa ťažko tancuje..
Odpovedať
Profilova fotka
@matulienocenka Neni zač :) Tak nech Vám to vyjde :)
Odpovedať
@matulienocenka a to sa kde nachadza?? ja to ani nepoznam
Odpovedať
Pri Lozorne. Abeland Lozorno, google nájde :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@matulienocenka Ahoj, a môžem sa spytať aku alternativu ste nasli ? 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?