Hľadám miesto na Orave alebo v okolí pre 120 hostí

Profilova fotka
Ahojte, hladam romanticke miesto na svadbu na Orave alebo v okoli. Asi pre 120 hosti, mozno trochu viac. Na cene nezalezi, len aby to bolo krasne miesto! Poznate nieco? ;-) DAKUJEM!
Odpovedať
Tak potom skus kuknut. Vyzerá to tak skvele jedine čo som si neni istý je tá kapacita. Ale keď tam zavoláš iste ti poviedia ;) http://www.facebook.com/media/set/?se...
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem, pojdeme si to pozriet! ;-) No teraz sme sa dostali na 152 hosti :-S dufam, ze nepridu vsetci :-D
Odpovedať
Ahoj, mohla by si skúsiť aj http://www.hotelorava.sk/, len tých 152 si už nie som istá :D Je tam prekrásna príroda a všetko zrekonštruované, v lete by im malo pribudnúť celé wellness centrum. Potom ma už napadá len MsKS v Dolnom Kubíne, tam majú kapacitu do cca 170.
Odpovedať
Ahoj Mikema - kde budes mat nakoniec hostinu? Uz si rozhodnuta? Ja som tiez mala vela ludi - rozhodla som sa zredukovatna 130 a budeme mat penzion Pribisko - kukni www.penzionpribisko.sk
Odpovedať
ahoj oravkano, tiez rozmyslame nad Pribiskom, je tam krasne prostredie, aj sala vyzera vkusne, aku mas skusenost s vybavovanim?
Odpovedať
...no...zatial este stale vybavujem...je pravda, ze som tu natrafila aj na nevesticku, ktora Pribisko chcela a upustila od neho...snad nam vsetko pojde hladko a dobre dopadne...a snad ti budem moct napisat dobre odporucanie. Kedy mas svadbu inak?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som sa rozhodla pre penzion Kormoran na Oravskej priehrade, buduci tyzden si ho pojdeme pozriet nazivo, snad nebudeme sklamani. Tiez som to zredukovala na 130 hosti... Kedy sa vydavate baby? :-D Tuto sobotu som ako svedok mojmu bratovi na svadbe, tak co-to odkukam :-)
Odpovedať
@oravkano tak nech vam to vyjde, urcite bude vsetko fajn uvidis. Potom daj vediet, dakujem :-) ja v septembri, ak sa podari termin.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?