Diskusiu odoberá 1 človek

Menšia lowcost svadba v okolí IL a Tn

Ahojte veľmi rozmýšľam nad svadbou, donedávna som chcela iba vybrať nejaké pekné miesto na obrad a mať svadbu o dvoch svedkoch, ale momentálne by som možno aj rada mala nejakú rodinu a kamošky na svadbe (cca 35 ľudí aj s nami tromi) a preto ma zaujíma ako sa reálne pohybujú ceny(aby som nemusela z každého potenciálneho miesta pýtať cenovú ponuku) pri menšej svadbe tu niekde v okolí IL alebo TN...nechcem nič fancy asi ani žiaden DJ a podobné klasiky...mala ste niektorá takýto typ svadby? Že vás nestála celý majland?
Odpovedať
Dobrý deň, poznám priestor na svadbu. Nie je moderny ani nejaky extra ale urcite je lacny a velmi dobre varia.Viete si spravit vyzdobu sama ale aj oni vedia, jedlo si vyberiete ake len chcete a podobne.Ak by ste mala zaujem a chcela viac info dajte mi vediet.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od miadca:

Dobrý deň, poznám priestor na svadbu. Nie je mode…
@miadca zdravím vedeli by ste mi poskytnúť viac info? Ďakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kris_povalova:

Ahojte veľmi rozmýšľam nad svadbou, donedávna som…
@kris_povalova takúto rodinnú svadbičku si vieš podľa mňa spraviť v akejkoľvej reštaurácii, ktorá sa ti páči. Uzavreli by ju iba pre Vás a myslím, že by sa v takomto prípade ani neriešil prenájom priestorov ani náročné výzdoby ako pri svadbách v sálach napríklad.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ela4:

@kris_povalova takúto rodinnú svadbičku si vieš p…
@ela4 ahoj áno viem o tom že v hocijakej reštike by sa to dalo spraviť, ale keďže potrebujeme aj ubytovanie a obrad chceme na nejakom zaujímavom mieste preto som sem napísala či to niekto tak mal v menšom a ako...a niekedy aj tie reštauracie vedia vyjsť celkom dosť.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kris_povalova:

@ela4 ahoj áno viem o tom že v hocijakej reštike …
@kris_povalova To je pravda, tie restauracie su niekedy az prehnane drahe 😶 Neskutocne, co si vedia vypytat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?