Odpoveď na príspevok od miadca:
Dobrý deň, poznám priestor na svadbu. Nie je mode… @miadca zdravím vedeli by ste mi poskytnúť viac info? ĎakujemOdpoveď na príspevok od kris_povalova:
Ahojte veľmi rozmýšľam nad svadbou, donedávna som… @kris_povalova takúto rodinnú svadbičku si vieš podľa mňa spraviť v akejkoľvej reštaurácii, ktorá sa ti páči. Uzavreli by ju iba pre Vás a myslím, že by sa v takomto prípade ani neriešil prenájom priestorov ani náročné výzdoby ako pri svadbách v sálach napríklad.Odpoveď na príspevok od ela4:
@kris_povalova takúto rodinnú svadbičku si vieš p… @ela4 ahoj áno viem o tom že v hocijakej reštike by sa to dalo spraviť, ale keďže potrebujeme aj ubytovanie a obrad chceme na nejakom zaujímavom mieste preto som sem napísala či to niekto tak mal v menšom a ako...a niekedy aj tie reštauracie vedia vyjsť celkom dosť.Odpoveď na príspevok od kris_povalova:
@ela4 ahoj áno viem o tom že v hocijakej reštike … @kris_povalova To je pravda, tie restauracie su niekedy az prehnane drahe 😶 Neskutocne, co si vedia vypytat.