Miesto svadby v Michalovciach

Ahojte, rada by som vedela, či sa v Michalovciach a okolí nachádza sála, kde by bola možnosť využiť catering (kultúrny dom v našej dedine je dosť malý :/ ). Hľadala som, ale zatiaľ som našla len hotely a reštaurácie. Prípadne ak tu nič také nie je, ktoré hotely/penzióny/reštaurácie majú cenovo najvýhodnejšiu ponuku? Ďakujem Vám :)
Odpovedať
@verunkaa97 ahoj, skús Terasa na Zemplínskej Šírave alebo hotel Družba v Michalovciach, potom ešte skús Family reštauráciu alebo penzión Dolina
Odpovedať
ahoj, my sme mali hostinu na Terase a boli sme veľmi spokojní :)
Odpovedať
@sovickakj vďaka za tip, nebol tam problém s oddeleným priestorom parketu?
Odpovedať
@verunkaa97 problém nie, práveže nám to vyhovovalo že sa dajú oddeliť stoly od parketu zatahovacími dverami a hostia zo "staršej generácie" ktorí nechceli veľmi tancovať sa mohli rozprávať alebo ísť na terasu a dvere tlmili hluk z parketu... ale mali sme zatiahnuté len jedny dvere a aj tak to stačilo.
Odpovedať
@sovickakj to znie dobre, a prezradíš aj aká je tam cena na osobu? Aspoň orientačne :-)
Odpovedať
@verunkaa97 nás to vyšlo cca 30eur na osobu. cena samozrejme ako všade závisí od toho akú výzdobu a menu si vyberiete. a tiež je tam poplatok 150eur, ak máte pod 50 hostí. my sme mali hostí cez 50, takže ten poplatok sa nás netýkal.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?