Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • Ahojte kocky...
    janka vy to mate za 11, my za 18.... 😉

• ahojte Šalanky je tu niekto????? 🙂

• ahojte, z nostalgie som nakukla a pozeram, ze tu rok nikto nepachol 😮

• Sponzor fóra
  • ahojte...uz sem nik nechodi??...prosim vas baby, ak viete niektora poradit dobru vizazistku a kadernicku (moze byt aj v jednom🙂)...v blizkom okoli: Sala, Galanta, Sered...mate dobre skusenosti??...
    hladala som tu aj v inych temach, ale nenasla som ni...a priznam sa tuto temu som necitala od zaciatku, je strasne dlha😞...dakujem moc!

• Ahojte, ja by som vas poprosila-ak by mal nahodou niekto kontakt na chiropraktika ktory byva vo Vlcanoch????Mam vyvrtnuty clenok a svadba bude buduci mesiac😞disappointed:((
    Prossssiiiiiiim😞disappointed:(

• 😃 Halé ,halo je tu nekdo---v maji se vdávám v Šali a hledám někoho ,kdo by se podělil o zkušenosti 😃 😃 😃 😃

• Ahojte kočky, trošku obnovím tému, možno sa niekto nájde.

tie, ktoré ste mali svadbu v renesančnom kaštieli v Galante, boli ste spokojné? akákoľvek informácia by bodla 🙂 ďakujem pekne 🙂

• hups do zlej témy som to napísala 😃 tak nič teda, idem to hodiť do správnej 🙂

• ahojte kočky, táto téma je neaktívna, to sa žiadna z nás nejde vydávať v Šali? 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov