Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • jaaaaj nie musim setrit na tunis a ak vyjde aj ta cina, tak tam by som si pobrala, spolieham sa, ze nam ako studakom daju volno 😶
    ale inak mi je to egal, aj tak by som musela makat doma

• Ahojte, zabi, nakoniec bol krasny slnecny vikend, nie? Co dobre ste robili?

• ahoj, konencne sedim! no bolo krasne ale ja som 80% casu stravila upratovanim
    korcule sa nekonali 😞 kvoli maratonu ale boli sme na prechadzke

• Sponzor fóra
  • to si na tom podobne ako ja, v sobotu som doobeda varila, poobede upratovala a potom som bola u babky a pomahala som rylovat a kopat...nechci vediet aku som mala svalovku 😃
    a v nedelu som rano rychlo varila a poobede umyvala okna...ale bola som spokojna s vykonom

• no nieco take 🙂 ale som spokojna, vyburila som sa v kuchyni
    inak som doma ak chces ist na shake 😎 vzdala som to v robote a zdrhla pracovat domov

• fu, dnes to asi nestihnem, ale mozno aj ano, pripadne ti zavolam na mobil, dobre?

• no tak radsej nie, mobil mam pokazeny, takze som nezastihnutelna 😉
    oki, ved pojdeme inokedy

este mate vela roboty?

• dnes ani nie, este stale cakam s vysledkami na kolegu... a este aj na podklady od chlapika
    a co ste dnes robili, ze si si sadla za teraz, stahovali ste sklad?

• mala som labak a od zajtra sa zavriem asi v sklade, sa "tesim"

• ja som tu azjtra iba do 12 tej, jupiiiiiiiii

• sa mas a potom uz prazdninujes 🤔 teeeeda

• to hej...pisem ti IP

• Caute baby
    chcela by som sa Vas opytat na Salon Liliana v Sali
    Ake mate s nim skusenosti, ci tam maju pekny vyber a ci maju aj nove modely, trendy...
    Ja som tam vcera volala, ta pani mi povedala ze maju dostat nejake nove saty v juni, ze to mi staci ked pridem lebo ja mam svadbu v auguste (tento rok)
    Cakam na Vase ohlasy 🙂
    Dakujem
    jancia

• ahojky,
    ja som bola v tom salone 2krat, ale ani raz ma nic neoslovilo, ale je to vec nazoru, takze treba sa ist kazdopadne pozriet. Ja som si prave dnes bola pozicat spolocenske saty na kamoskinu svadbu v salone Angelika a zdalo sa mi to tam lepsie

• nechtuska:
    dakujem za nazor, mozem sa este opytat, kde je ten druhy salon co spominas, tiez v Sali? lebo ja som z BA. Vdaka

• Sponzor fóra
  • poznas Salu? Je to na Pazmana hned ako je utobusova zastavka

• praveze nepoznam 😞

• neviem ako pojdes ci busom, ale ked pojdes zo stanice mestskou, tak vystupis na zastavke ktora sa vola pohotovostne sidlisko a tam ako vystupis hned tam zbadas vyklad so satami

• Ahojte dievcata,
    prosim vas, ak sem niektora este zabludite, poradte mi prosim nejakeho harmonikara zo Sale alebo okolia (aj nedaleke mesta ako GA, NR, NZ,..). Potrebujeme zohnat niekoho, kto dobre zahra ludovky a starsi si zaspievaju... Prosim, keby ste sa popytali aj rodiny a znamych a odporucili mi niekoho. Dakujem pekne.

• ahojte, nakukla som a pozeram este to tu trocha zije 🙂 , ak potrebujete pomoct, napiste do ip, asi skor sa dockate odpovede od niektorej 😉

jancia ja som do liliany len nakukla, ale neuriobili na mna dojem a naopak odporucam ako nechtuska angeliku v sali alebo mercedes v galante 😉 viac v ip

jankatomi, neviem,a le skusim sa popytat 😉

• jankatomi, ja poznam chalana, hra na harmonike, husliach, aj na klavesoch, vie spravit velmi dobru zabavu....nam bude tiez hrat na harmonike....ale je z Komjatic....(medzi NR a NZ)

• Baby, super je salon v Tesedikove - Gabriela Mercedes! Krasne, bielucke saty, plus vyborna cena...aj ja mam odtial 😉 a tie zvysne, co spominate......brrrrrrr

• Baby, a nejaka dobra kadernicka/vizazistka z toho okolia.....??? 😮

• Elenita, super, vdaka. To, ze je z Komjatic, vobec nevadi. Mohla by si mi poslat na neho nejaky kontakt? Skusila by som sa s nim dohodnut na stretnuti. Uz si bola na nejakej zabave, kde hral? Odporucas ho? Dakujem krasne este raz.

• Ja ho poznam, s mojou maminou hravaju v ludovom subore 😃
    Minule si nas zavolal, ze kupil aparaturu (aj repraky a tak) a ze by potom chcel zacat normalne robit aj DJ=a....(a mna chcel, aby som mu robila spevacku 😃 ) ja kontakt nanho bohuzial nemam, pockam, kym pride mamina a potom Ti ho poslem v IP, ok? 😉
    Inak je to mlady chalan, ale pozna viac ludoviek ako mnohi sestdesiatnici 🙂 a vie spravit vybornu zabavu....skratka, je to talent....

• No super, tak sa tesim. Dufam, ze 6.10. ma volno...

• ahojte nevesticky, tak ako sa mate?

• Ahoj Zabka, uz sa nam to krati.. este 11 dni 😎

• jankatomi, s tym chalanom harmonikarom si dohovorena? Minule na mna pytal Tvoj mail, ale ja som ho nemala........

• S tym harmonikarom to bolo komplikovane, mlady nema mobil, (lebo ze to neuznava,) tak som hovorila 2x len s jeho otcom, a ten slubil, ze mi zavola, ale doteraz nezavolali, tak svokrovci nakoniec nasli ineho harmonikara. Chalanisko moze byt skvely, skoda ho, len sa obavam, ze ked ho treba tak zlozito zhanat, ze nebude mat vela akcii.. 😐

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov