Pekné miesto na svadobnú hostinu v okolí Bratislavy

Profilova fotka
Ahojte baby, prosím, vedeli by ste mi poradiť nejaké pekné miesto na svadobnú hostinu v okolí Bratislavy? Budeme mať maximálne 65 hostí a 3/4 z nich potrebujeme aj ubytovať. Boli sme pozrieť Kamilu, ale vidí sa nám to dosť drahé. Hostinu by sme chceli mať najradšej von, ale nie je to podmienkou. :-) Ďakujem! ;-)
Odpovedať
1
2
my sme mali v Maranelle na Vlcom, mali sme do 60 ludi a pripravili nam vonku aj terasu. Ale svadba vonku tam asi nie :( inac skus pozriet este ranc co je smerom na devinsku, tam viem ze sa dalo aj von aj cena fajn a este na devine rovno pod hradom ten hotel - ale to uz vychadzalo o cosi drahsie a maju menej izbieb-, ale tiez nic cenovo hrozne. No nas najlacnejsie vychadzalo Maranello a boli sme aj v celku spokojní
Odpovedať
Tak napr. RVS v Studenom, Kastiel v Mierove, Kastiel v Tomasove, Penzion pri rybniku vo Velkej Pake, Hotel Kormorán v Šamoríne... :-) Ja som miesta na hostinu hľadala podľa svadobnych albumov tu na MS tak, že som si dala vyfiltrovať Bratislavu :-)
Odpovedať
@layla no tak ale, ked autorka ma financny limit... a polovica miest je ovela drahsia ako kamila na ciernej vode...
Odpovedať
my sme mali svadbu v reštaurácii west na kolibe. je spojena aj s hotelom, takze ubytovanie hosti rovno na mieste. maju velku terasu kde sa da urobit tak obrad ako aj cela hostina. velmi pekne miesto v lese, mimo ruchu BA.
Odpovedať
Ahojky, my sme mali celu svadbu v hoteli Kamila a hostia boli ubytovani v hoteli v Ruzinove a odtial ich doviezol autobus. Skus este pozriet hotel Medium alebo Baronka, no u nas vyhrala Kamila.
Odpovedať
@swarovski prepac, neprecitala som si to dobre :-) my zatial tiez vyberame a nevieme sa rozhodnut :-( tiez budeme musieť veľa hostí ubytovať, mám pocit, že nás ubytko pomaly vyjde drahšie ako samotna svadba :-S
Odpovedať
@layla jaj v pohode :-) no ano, ubytovanie je teda "palka"... ale napr. kamoska ubytovavala svojich hosti na intraku zdravotnickej univerzity na kramaroch... za nejakych 16€ pre 2 osoby :-) Takze da sa najst... Aj lacna alternativa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Super baby, ďakujem Vám všetkým! ;-) Skúsim to popozerať a hádam niečo nájdem... Pekný deň Vám všetkým! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Www.galbovmlyn.sk, tam mame my, je to v okoli PK, hotel, zahrada, restauracia, my mame 60 ludi.. Velmi prijemne jednanie, ustretovost s cenami, spokojnost nad mieru!
Odpovedať
Profilova fotka
@mary1987 ďakujem! ;-) idem to hneď pozrieť.
Odpovedať
Profilova fotka
Skus naše krásne Záhorie, teda ak to nie je ďaleko. Lozorno! Nádherný kostolik, hned vedľa je hotel a na druhu stranu je Zorno, reštaurácia vedľa ktorej je veľká sála na takéto podujatia. Aj my sme tam mali svadbu v Juny toho roku. Mali sme cca 60 ľudí. Jedlo sme mali zo spomínanej reštaurácie, Zorno. Bolo to vynikajúce a všetci hostia boli neskutočne spokojný.
Odpovedať
Profilova fotka
@stockholm :DDD super, poteším Tvojím komplimentom spolužiaka z výšky. ;-) on je totižto majiteľ spomínanej reštiky... :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Barborkao: to vážne? Aky je svet maly, že? No určite mu môžeš kompliment odovzdať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@stockholm hej, hej, je to jeho reštika :-D rada urobím niekomu radosť... ;-)
Odpovedať
@barborkao Alebo skus Lobster v Senci .... Obrad na lodi a potom hostinu, alebo v podpalubi s vyuzitim paluby, alebo vo vedlajsej restauracii.... Ked by ste tam mali aj obrad, aj hostinu, tak by mozno aj cena bola v pohode ... Ubytko by ste potom mohli mat cca 1 km od tial v celkom lacnom hoteli...
Odpovedať
Profilova fotka
@mary1987 ahoj, ako dopadla svadba? boli ste spokojní aj po? držali sa cenovej ponuky alebo Vás niečím prekvapili? my sme sa tam dnes boli s priateľom pozrieť a ešte trochu váhame, lebo sme si prečítali dosť záporných recenzií, síce neboli veľmi aktuálne... tak by mi pomohol Tvoj čerstvý názor! ;-) a samozrejme, blahoželám Vám k včerajšej svadbe! :-)
Odpovedať
okolie Serede je pre teba uz daleko? My sme mali v Dolnej Strede, rest. Romantic http://www.restaurantromantik.sk/
Odpovedať
Profilova fotka
@sifonik to je už asi ďaleko, ale ďakujem Ti.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Barborka, všetko dopadlo tak ako som si naplanovala a dohodla s pani majitelkou/prevádzkovatelkou. Bola vždy promptná v odpovediach mailových, taktiež telefonicke rozhovory boli vzdy v príjemnej tonine :) jedine, (čo možno viacerym nevyhovuje) čo ťa može zaraziť je, že chcu splatku predbežnej cenovej kalkulacie vo výške 80% ešte pred svadbou, ja som splatila 1000 e mesiac pred a 2 dni pred dalšie 2 tisicky, zvyšnych 800e som doplatila na mieste v nedelu po svadbe cashom... Jednali korektne, všetko, čo sa nevypilo a nezjedlo sa nam vratilo, čiže sme si s rodinkou ešte dali nedelny obed a doma sme rozdelili kolačiky & torty & slané z hostiny. Takisto alkohol, všetky flašky aj ked tam ostalo iba na dne nám vrátlili. Jedine, čo by som teraz spravila inak, šla by som na skušku hostinového menu, nehovorim, hlavne jedlo (kuraci steak v proscuite + bravčová panenka obalená v slaninke = zagrilovane s grilovanou zeleninkou, zemiačikom a ryžou, všetko toto na lahodnej syrovej omačke) bolo fantasticke aj polievka bola pravá slepačia s niťovkami, ale predjedlo by som isto zmenila (mala som mozzarelu&paradajky) ale nebola to tá správna voľba... taktiež časníci a pani recepčná boli maximalne milí a nápomocní, taktiež mi poradili viacero možností stolovania a usporiadania celej sály. ani sa to nezdá, ale je to VELKA POMOC, ked su kvoli tebe ochotní prestahovať stoly počas týždna, ked to maju pripravené inak - len aby si videla ako to bude vyzerať a mohla si doladiť zasadací poriadok :) Ak to budete mat v lete - odporučam toto prostredie velmi, pretože tá záhrada a teraska naozaj stoja za to! Fotky su odtial velmi pekne, pretože je to vždy plne zelene... Ak máš dalšie otazky, pači, pytaj sa. (ešte ma napadá, maju velke množstvo chladiacich pultov, čiže torty, kolače a tvoj alkohol ti tam kludne od piatku nechaju chladiť) Ja a moj manžel sme boli nadmieru spokojní!
Odpovedať
@mary1987 - ahoj, možem sa opýtať koľko ste mali hostí ? Ako to bolo so štuplovným, resp. mali ste vlastný alkohol ? Máš nejakú kalkuláciu ktorú by si vedela poslat na mail ? Ďakujem :)
Odpovedať
Ahoj, ja ti viem odporučiť jednoznačne hotel Barónka v Rači, je to tam super! sála veľká, personál bez chyby. Vedeli sme sa na všetkom bez problémov dohodnúť. Fakt skús. Alebo ak nechceš BA, tak majú hotel aj v Senci, hotel Zátoka. A tam robia svadby aj na pláži. Skús. Cenovo je to úplne v pohode. Kompletné menu ťa vyjde na nejakých 36€.. záleží na tom čo chceš.. A robia aj výzdobu, takže o starosť menej
Odpovedať
Prihováram sa za Tomášov. Je to tam úžasné :-)
Odpovedať
Doprastav na Kosickej v Bratislave, pekne priestory, dobre jedlo, hned ubytko pre 40 ludi za super cenu...
Odpovedať
baby a nezvazoval niekto svadbu v Baste Pajstun pri Stupave?
Odpovedať
@parginka Ja, ale vyhral to ten Tomášov.
Odpovedať
Profilova fotka
@parginka my tam budeme mat 20.7
Odpovedať
Profilova fotka
Galbov Mlyn ;)
Odpovedať
Horsky hotel Eva, pekne prostredie, lacne ubytovanie, vyborna kuchyna, prijemny a ustretovy personal, priaznive ceny :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?