Penzión Chrysso v Košiciach

kto co vie o tom nieco povedat??
Odpovedať
Profilova fotka
Poznáme to tam... Ak hľadáte pekné miesto na svadbu, tak penzion Chrysso môžeme len odporúčať. Pre 50 ludí je to akurát na tanečnom parkete. nájdete tam príjemný ústretový managment, aj celý personál a velmi dobrú kuchyňu ... Priestory stoja za to pozrieť.
Odpovedať
Profilova fotka
@myrinqa ahoj, bola som tam ubytovana s partnerom na 5 dni a je to nadherny penzion...personal strasne mily a ochotni...ak by som mala mensi pocet ludi na svadbu, tak si ho urcite vyberiem!
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial viem je momentalne z technickych pricin zatvoreny
Odpovedať
ja tam mam rezervovanu svadbu na september..aspon verim, ze sa tam nič neudeje dovtedy, ked citam, že je momentalne zatvoreny..ani ich stranku mi nenacita
Odpovedať
v chrysse sa prec cca 3/4 rokom zmenil prevadzkovatel. Predtym to bolo super, (priestory, personal, jedlo). Teraz neviem porovnat. Minimalne vsak vo vinarskej pivnici mozu byt pekne svadobne fotky.
Odpovedať
Profilova fotka
Doporučovali by sme si overiť, či j Chrysso zavreté...2-4 týždne ako sme tam boli na 2 akciách po sebe. Priestory sú naozaj velmi pekné. Ak je zavreté tak je to novinka a verím že krátkodobo.
Odpovedať
@mmminerva @duoaxis zevraj renovuju restiku
Odpovedať
@zuziso1919 stranka je zrusena...ale na FB su
Odpovedať
Profilova fotka
@myrinqa hmmmmmmm...díky za info.To sme nevedeli, ale ak to zrenovujú určite to bude stáť zato :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Chrysso je v takom stave, ze minuly rok cca v decembri majitel vyhodil stary manazment a buducim novomanzelom sa ani nikto neunuval zavolat, ze im v podstate zrusili priestor, kedze nemal kto im usporiadat hostinu. 2 tyzdne pred obradom zhanali priestory. Pre tento rok je dobre si overit ich fungovanie.
Odpovedať
@marekjanicko poznam ten pripad...mne vtedy tiez volali ze sa rusi mi akcia...ale potom ze funguju dalej...tak som este ostala ze ich budem kontrolovat...
Odpovedať
no a teraz moja dilema či to nechať rezervované na ten september alebo to zrušiť kým je ešte čas..keď je to tam také nestabilné..ale je tam pekne a cena je fakt veľmi dobrá..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@zuziso1919 ahoj , môžem sa opýtať či budeš mať svadbu v chrysso ? a ak áno kolko je cca rozpocet na jednu osobu ? dakujem
Odpovedať
Ahoj..nakoniec nebudem mať v chrysse aj ked mi je to ľuto,ja som si našla iný priestor a doteraz ma nikto z chryssa nekontaktoval či platí môj termín,alebo ze by bol zrušený..ale je tam nové vedenie,uz to nie je penzion ale hotel a čo sa týka cien to uz neviem..určite sa to tiez pomenilo..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, je tu niekto kto mal svadbicku v Hoteli Chrysso od kedy presiel zmenou- tj do cca juna 2013? Vdaka
Odpovedať
@zuziso1919 majiteľ vsetkych vyhodil. Hladaj si priestor inde. Majitel je odrbovak bez chrbtovej kosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Kto hľadá priestory na malú svadbu, krstiny alebo inú súkromnú akciu....znovu je otvorené Chrysso.Po novom sa to volá Butique hotel Chrysso**** Z penzionu je štvorhviezdičkový hotel Včera sme tam hrali narodeniny, vedľa boli krstiny. Nový majiteľ, nové vedenie, nový personál. Priestory Chrysso sú naozaj velmi pekné - na úrovni. Oplatí sa ísť pozrieť. Majú to rekonštrukcii otvorené cca 3 mesiace.....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Chcela by som reagovat. Svadbu sme tam mali teraz 6. 9. 2014 a musim BRUTALNE ODPORUCAT, ale brutalne. Okrem toho, ze takto v teple je ta ulicka krasna, moja kamoska z Prahy povedala, ze ako v Taliansku. Je tam asi najmilsi personal, co som kedy zazila. Nic nebol problem. Menu nam vyskladali za 30e, hosti sme mali ubytovanych s malymi detmi v luxusnych izbach za cenu 50e za izbu, doniest cokolvek nebol problem. Uzasny pristup od pani prevadzkarky, fakt nam pomohla. Zdobenie saly sme nechali na nu uplne, bola kremovo hneda zapalili nam tam sviecky proste, ako keby to robila agentura a pritom nevycancane a negycove, ale uzasne jednoduche a elegantne. Navyse maju tak vyriesenu hudbu, ze my sme nemali Dj, ale sme si sami urobili playlist a stacilo prist len s USB, repraky a vsetko maju zabudovane. O apartmane, co sme mali v cene ani nevravim. Fakt som bola v pozitivnom soku, lebo som pocula a citala, teda rozne reakcie. Nehovoriac o tom, ze maju prerobenu letnu terasu a ta je tak pekna, ze sme robili fotky tam. A to nehovorim, ze prezilis usmevom vsetky moje telefonaty a chaoticky nakresleny zasadaci poriadok. Mali aj detske stolicky, postielku. A keby sme tam chceli byt do piatej, tak kludne. Ja som chcela peknu pomerne malu svadbu okolo 30 ludi a oni z toho spravili zazitok s pridanou hodnotou. :) Keby niekto chcel este nejake detaily, alebo vidiet fotky a priestor.....tak kludne IP ..:) Priestor sme si vybrali preto, lebo moj manzel je zo zidovskej rodiny a kedze obrad bol v katolickom kotole, tak sme chceli restauraciu v byvalej kosicekj zidovskej stvrti a tato je dokonca symbolicky vedla starej synagogy, takze sme si povodne Chrysso vybrali kvoli tomu a az nasledne citali rezencie...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@zarecna to preto ze prevadzkarka je nasa najlepsia a najmilsia ANETKA :) a ta nam robila svadbu pred rokom v Slamenom dome! Nebyt jej tak tam svadbu NIKDY nemame :)!!!!! Od menu, vyzdoby, izieb, ochoty vsetko!!! Tak ako ty pises :)!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?