Poraďte miesto na svadbu na východe pre 100 - 150 ľudí
Nenašli ste čo ste hľadali?
Odporúčaní dodávatelia![]()
![]()
****Hotel AGATKA Bratislava
Bratislava
Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
Pálenica Bernolákovo
Bratislava
Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
REŠTAURÁCIA HRADNÁ
Bratislava
Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
Moja svadba odporúča:
Užitočné čítanie
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Inšpirujte sa
Pridajte sa do skupiny
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?Archív článkov od partnerov
ahojte.
pochadzam z vranova nad toplou.vacsinu rodiny mam pri michalovciach a sobranciach.
moj priatel je od noveho mesta nad vahom aj vacsina jeho rodiny.
obaja dlhodobo zijeme na zapade, teraz uz par rokov v bratislave,kde mame vacsinu priatelov.
moja rodina je na tom zdravotne nic moc, plus trvaju na tom ze svadba ma byt na vychodnom slovensku...
priatel s tym problem nema.
co je ale nas hlavny problem,kedze ja som vyse 8 rokov mimo vychod, netusime kde na vychode by sa nam oplatilo svadbu urobit...
v najkatastrofickejsom pripade ratame okolo 150 ludi....v realnom okolo 100.
viete mi prosim poradit nejake carovne miesto kde by to bolo pekne? idealne by bolo,aby tam bola moznost aj noclahu pre pricestovanych svadobcanov....
nase myslienky sa zatial motaju okolo domase, alebo zemplinskej siravy, ale bohuzial netusime konkretny hotel, ani penzion...
Dakujem