Priestor na svadbu v Trenčianskych Tepliciach

Ahojte nevesticky. Rada by som sa Vás chcela spýtať na priestory v Trenčianskych Tepliciach na úrovni, kde by sa dala zorganizovať svadba pre cca 80 ľudí a aby tam zároveň bol priestor na tancovanie. Hľadám niečo, čo má zároveň aj nejakú terasu, aby potom hostia mohli odtiaľ vyjsť von a na terase tráviť trochu času. Ďakujem pekne a ešte z iného súdka som sa chcela spýtať na Vaše skúsenosti s Ranch 13 v Nemšovej. Ďakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
Ranch 13 v Nemšovej je krásny a špecifický priestor dosť závislý od počasia. Zatial som tam videl catering vždy na úrovni. V Tepliciach bude super dorobený Kursalon, avsak tu by ste museli zverit svadbu agentúre Spicy Wedding. V Teplej je super Oliwa Resort (Twistovo).
Odpovedať
@zof15 v Tepliciach Kursalón a svadby robia aj na hoteli Most Slávy. Cenovo sú tieto dva priestory ale asi neporovnateľné, preto je podstatné aký máte rozpočet :)
Odpovedať
Ďakujem Vám moc za rady.....nevedela som, že Kursalon prerábajú, ale priznám sa, že predtým sa mi páčil viac, teraz akosi stratil ten romantický nádych a beztak by sme sa tam všetci nevošli (vošli, ale do tej koncertnej sály, kde si to moc predstaviť neviem a je to zbytočne veľké a pripadá mi to tam také neosobné) a z Mostu slávy mi vôbec neodpovedajú na email, ale pokiaľ je to tak drahé ako si myslím, čo asi bude veľmi drahé, tak Teplice tým pádom úplne škrtám a asi aj Ranch 13, keďže veľmi veľa peňazí zaplatím len za samotné vybavenie priestoru. Myslím si, že už som našla favorita. Ďakujem ešte raz
Odpovedať
Profilova fotka
Missen kultúrny a eventový salón je len 3km od Trenčianskych Teplíc, budova je nanovo zrekonštruovaná, máme aj skvelé technické vybavenie, catering a obsluhu taktiež. Mrknite na našu stránku :)
Odpovedať
Ďakujem pekne, pozriem sa ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Skuste mrknut na Prejtu, perla je prerobena a od decembra tam zacinaju svadby frcat.
Odpovedať
@lucia1perla ďakujem za tip, pozriem sa ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?