Svadba na Orave 2011. Kde ju plánujete?

7. apr 201683
  • viem ze sa daju okruhle stoly zadovazit, to nie je problem, ja som mala na mysli to, ze sa ti tam nezmestia hostia ked das okruhle stoly.

• @ninocka84  skus pozriet hotel Altis na Or. Priehrade 😉 my sme tam mali svadbicku a bolo suuuuper 😵 maju fotky nasej vyzdoby (kedze sme boli prva svadba, ktora sa tam konala) na nete alebo skus pozriet v mojom albumiku. My sme mali tiez okolo 75 ludi 😵

• vyzera to tam krasne, len sa trosku obavam cien ake tam budu. no skusim aj tam sa ist opytat. dakujem za referencie 🙂

• Sponzor fóra
  • daj potom vediet prosim, ked tam pojdes sa popytat, lebo ja tiez uvazujem nad altisom, no pocula som, ze vraj si tam za vsetko uctuju, aj za to, ze nalievaju do poharov. Dufam ze sa tam da priniest vlastny alko a zakusky...a inac je ten veduci ci kto to aj pekne nezdvorily 😞 tak som zvedava ake skusenosti budes mat...mne sa tam da ist az v decembri.

• Ahojte ja by som vám odporučil skusit kameramana mirolsava bednára. je to super clovek. pekne kameruje, je mily a zodpovedný. vie vám poradit a dj. skuste. info poslem intermou postou

• pokial nema ziadnu web stranku na ktorej by sa dali pozriet nejake jeho ukazky, nebudem riskovat a naslepo ho brat len preto ze ho jeden clovek odporuca. Kazdy ma iny vkus. Sestrenek robi napr. pre mnohych super, pre mna zial nie, ja to vidim inym okom.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Fire1990 niesi to nahodou Ty? ten Bednar? 😃 😛

• dievcata mam DJ..huraaaaaaaaaaaa je to stevko kovacik z pribisa a tesim sa

• no tak sa tesim s tebou, dufam ze je aj dobry dj...

• A ja som sa rozhodla pre zivu hudbu - Skulanovcov z Brezovice, myslim 🙂 Dufam, ze nam to vsetko dopadne na vybornu 🙂

• hral aj na bratovej svadbe a velmi dobre sme za zabavili takze mylsim ze bude dobry..a uz mam aj fotografa je to moj kamarat priamo z DK dokonca byvame na jednej ulici a jeho foto sa da porovnat so stasovymi, no kde balicky stasa len zacinaju on pri tych cenych konci, takze sa tesiiiiiim

• kristinka111 ma ten tvoj kamarat nejaku web. stranku, co by som si mohla pozriet jeho pracu? Celkom by ma to zaujimalo...a ako sa vola?

• myslis fotografa? netusim asi nie lebo len zacinaju z kamosom ja som bola u neho doma a kukla som si to na PC takze tak...vola sa Rudo Harmata ale asi nemaju web

• skoda, rada by som si pozrela nejaku tu jeho pracu.

• Sponzor fóra
  • HM TO TI VERIM ALE BOHUZILA NEMAJU WWW STRANKU PYTALA SOM SA ...

• @haluzkamakova  
    Nie nie som.

• Ruda Harmatu poznam osobne a mozem ho len odporucit 🙂

• djbony.sk velmi sa mi paci a dnes sa mu plati zaloha tak som rada ze sa tu nasiel niekto kto mi ho odporuca. Je to kamart a jeho fotky hovoria za neho.

• Ma niekto kontakt na niekoho, co vlastni a prenajima veterana ako svadobne auto?

• Babenky nemate niektore skusenosti so svadbou v Oravskom Haji v Brezovici?

• Ja mam, pytaj sa 🙂

• nechcela niektora z vas slnecnice do vyzdoby?

• Ak mozem poradit pekny kulturny dom kde sa zmesti naozaj vela ludi tak je to v Kline.je novy a k tomu pekna vyzdoba urcite urobia dojem na vasich hosti...sveci o tom aj fakt ze ho treba objednavat dost skoro,ja mam svadbu v Juli 2012 a kulturak som objednala uz zaciatkom tohto roka...ako som sa dopocula buduci rok cez prazdniny teda r.2012 v mesiacoch Jul,August je uz tento kulturak obsadeny...ja som pri objednavani nic neplatila ,len si poviete datum a oni si ho zapisu...plati sa tusim az po svadbe

• @nataliasarron  Ahoj, mala si svadbu na Altise? Koľko ta to prosím ťa vyšlo?

• ahojko... a čo konkrétne máš na mysli? priestory či?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov