Odpoveď na príspevok od tamtamka26:
Ahoj, my plánujeme tiež takú malú (do 40ludi aj s… @tamtamka26 áno viem. ale ved všade by sa niečo platilo. nič nie je zadarmo 😂Odpoveď na príspevok od cavalierka:
@tamtamka26 áno viem. ale ved všade by sa niečo p… @cavalierka zadarmo to je, pokiaľ ideš na MsÚ a tam sa zoberiete...Odpoveď na príspevok od tamtamka26:
@cavalierka zadarmo to je, pokiaľ ideš na MsÚ a t… @tamtamka26 nie nemáme to ani tam zadarmo, ved som si to zistila osobne 🙂Odpoveď na príspevok od kurajka:
Ahojte, je tu niekto z okolia Nitry, kto mal neda… @kurajka ja budem mat v apríli ☺️Odpoveď na príspevok od cavalierka:
@kurajka ja budem mat v apríli ☺️ @cavalierka Tak to je fakt o chvíľku 🙃 Aj máš stres či ešte zatiaľ nie? Tiež som sa vydávala v apríli a veru spravila by som to tak znovu 😁 Žiadne horúčavy, to mne osobne veru nerobí dobre. A myslím, že s týmto sa dokáže stotožniť veľa ľudí.Odpoveď na príspevok od cavalierka:
@kurajka ja budem mat v apríli ☺️ @cavalierka My este termin nemame a predsa stresujem uz teraz. Neviem si predstavit, co bude, ked to budem mat cierne na bielom ten datum. 😅Odpoveď na príspevok od kurajka:
@cavalierka My este termin nemame a predsa stresu… @kurajka uplne si ta viem predstavit a je to absolutne pochopitelne 😁 len ten by nemal stres, komu na tom vobec nezalezi. ale neboj, dobre to bude, podstatne je si to cele proste uzit. je to vas den a aj ked sa to lahko hovori, netreba ist s tym stresom do extremov. 😄