Svadba v okolí Bratislavy pre 100 hostí

6. nov 201750

Ahojte, nemáte niekto poradiť miesto na svadbu v okolo Bratislavy? Pozerala som Art Hotel, ale zdá sa mi zbytočne predražený. Dakujem 🙂

• Ahoj neviem aku mas predstavu ale hotel Senec ma velku salu🙂

• @adrianna88  mas tam aj skúsenosti? Ja žijem v Anglicku, tak sa mi tažko vyberá a preto sa spolieham na skúsenosti iných párov 🙂

• My sme boli v Bašte Pajštún, vedia urobiť aj obrad vonku, 100 hostí tam v pohode zmestíš, majú pekné ubytovanie a čo je super, celú výzdobu Ti urobia podľa želania. My sme boli spokojní, vrele odporúčam. Len majú to dosť vybookované, pokiaľ viete termín, tak si ho treba čim skôr rezervovať.

• Sponzor fóra
  • Dátum je najdôležitejši a potom sa už dá vyriešiť priestor. Musíte vziať do úvahy odkiaľ máte hostí aby ste im buď zabezpečili odvoz a podobne. Bašta Pajštún, Lozorno, Červený kameň, Wiegerová vila...

• Ahoj, my sme mali svadbu pred 3 tyzdnami v Hoteli Bratislava a nevieme si vynachvalit celkovy pristup, cenu, jedlo proste vsetko. Najlepsie rozhodnutie. 100 ludi sa zmesti

• @katchike  koľko Vas to vyšlo v hoteli Bratislava? Brali ste aj ubytko?

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov