Svadobný obrad v lese v okolí Košíc - tipy

Ahojte :) Dufam, ze mi budete vediet poradit. Nomentalne zijem v UK, ale povodom som z Kosic. Brat sa budeme urcite na Slovensku a teda svadbu by som chcela mat pobliz Kosic. Alebo teda aspon nie velmi daleko od Kosic. Viete mi poradit, kde by som mohla mat obrad pred alebo v lese? Najlepsie nejake krasne stare mohutne stromy. Svadba by potom mala pokracovat vonku pod stanom :) Teda taka je predstava, uvidime ci sa to podari :D Dakujem
Odpovedať
Ahoj :) Mňa napadá Golfové ihrisko Alpinka, https://www.golf-alpinka.sk/ no nieje to úplne medzi mohutnými stromami a záleží aj pre koľko ľudí ma svadba byť (neviem či tam štandartne robia svadby) no majú tam na to zázemie. Nám sa velmi páčil Hotel Bankov, je tam záhrada, altánok a je to takmer v lese :)
Odpovedať
@jankatakacova87 Ahok, Dakujem za napady ;-) Urcite sa pozriem na Alpinku, to sa mi celkom pozdava. O hoteli Bankov sa ku mne dostali nie velmi pekne recenzie, takze to si nechavam asi ako poslednu moznost. Ak mas iny nazor velmi rada by som ho pocula :)
Odpovedať
skús pozrieť Hotel DAM, tam robia záhradné svadby a isto aj obrady :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikzol Dobrý večer, možno poradím. Skúste Lesanku, Koliba Zlatá Podkova, Zlatý Jeleň alebo Slamený dom. Držím palce. Pekný večer.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?