Milé nevesty,
prihlasovanie do súťaže sa skončilo, hlasovať za najkrajšiu fotografiu môžete na našej facebookovej stránke: https://www.facebook.com/media/set/?s...
Ďakujeme za všetky prihlásené fotografie. Cítiť z nich šťastie a lásku, a to je to najkrajšie, čo ste mohli vyhrať :)
Koniec hlasovania bude v piatok 16.12. o 12:00. Krátko po tomto čase zverejníme výsledky a najkrajšiu svadobnú fotografiu roka 2015 na mojasvadba.sk.
Nevesty, ktorých fotky získajú najväčší počet like-ov, vyhrajú tieto ceny:
1. cena: kávovar Tchibo Caffissimo COMPACT
2. cena: masážny prístroj Medisana HM 840 mini
3. cena: ročné predplatné časopisu Tvorivé bývanie
Pravidlá:
- každý môže do súťaže vložiť iba jednu fotografiu
- prihlasovanie fotografií do súťaže bude prebiehať priamo v tejto diskusii od 4.12.2015 do 9.12.2015 do 12:00
- hlasovanie bude prebiehať na našej facebookovej stránke (www.facebook.com/mojasvadba.sk) od obeda 9.12.2015 do 16.12.2015 o 12:00
- víťazná bude tá fotografia, ktorá na našej facebookovej stránke dostane najviac like-ov
- výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom internej pošty priamo na stránke, zároveň ich používateľské mená po skončení hlasovania zverejníme v tejto diskusii
- zaradením fotografie do súťaže súhlasíte so zverejnením svojej fotografie na našej facebookovej stránke a v našom svadobnom magazíne
4nets team
Ďalšia súťaž, ktorej by som sa s radosťou zúčastnila, keby nešlo o rozhodovanie na základe facebookových likeov. Myslím, že viaceré nevestičky by potešilo, ak by sa aspoň raz prešlo na starý dobrý spravodlivý systém, kde o víťazoch rozhoduje porota...
@vlcik1, nič v zlom, ale ty si mala svadbu v roku 2014, čiže tak či tak je úplne bezpredmetné v tvojom prípade riešiť ako prebieha hlasovanie. Pokiaľ správne chápem, ide o svadobnú fotografiu z roku 2015, čiže zo svadieb roku 2015 :)
@malaopicka napr. ja som mala svadbu teraz v 2015 :/ bohuzial foto budu asi az v januari 😢 cize r. 2016... A rada by som sa zapojila ak bude sutaz aj v roku 2016 ( myslim / dufam- ze budem mat narok 😍)