SÚŤAŽ: Hľadáme najkrajšiu svadobnú fotku roka 2018 na mojasvadba.sk!
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
Užitočné čítanie
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Inšpirujte sa
Pridajte sa do skupiny
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?Archív článkov od partnerov
Asi sa to tu medzi všetkými vašimi krásnymi fotkami stratí, ale len pre info, aby bolo v pravidlách súťaže o najkrajšiu foto 2018 jasno
viaceré súťažiace skúšajú vyhrať formou zakladania nových profilov, z ktorých si samé hlasujú za svoju fotku. Takéto konanie nepovažujeme za férové a hlasy z viacnásobných registrácií pri finálnom rozhodovaní o víťazovi nebudeme počítať. Veríme vo fair play
Pre viac info si môžete prečítať kompletné pravidlá súťaže: http://www.mojasvadba.sk/podmienky-sutaze-najkrajsia-svadobna-fotka-2018/ konkrétne bod 11, ktorý hovorí:
"11. Organizátor súťaže si vyhradzuje právo neudeliť výhru súťažiacemu, ktorý získal najviac lajkov v prípade, že má pochybnosti o získaní lajkov alebo akéhokoľvek jednania súťažiaceho, ktoré by bolo v rozpore so zásadami fair play či dobrými mravmi (napr. nakúpenie lajkov, získanie lajkov neobvyklým spôsobom, hlasovaním z viacnásobných registrácií, automatizovaným systémom, a pod.)"
Ďakujeme za pochopenie a férové súťaženie,
Jana a tím Mojej svadby