Podakovanie rodičom, ako robite?

Ahojte. Rada by som sa poradila, na našej svadby budu iba naše maminy, my sme tanec s rodičmi teda vynechali, avšak chceli by sme sa nejakym sposobom aj im podakovať, ale nie takymi stovetovymi rešnickymi vecami ako sa hovoria na stužkovej. Viete poradiť niečo kratke, možno trichu vtipne, originalne? :)
Odpovedať
Tak nemusíte vypisovať nejaké dlhé slohy, skúste to urobiť vo forme nejakej básničky a tam kľudne môžete zakomponovať aj niečo vtipné na začiatok a potom sa tak preniesť do takej dojímavej noty vieš :) môžete spraviť na každú maminu aj zvlášť básničku ale myslím, že by sa to dalo normálne spojiť aj do jednej len potom to už asi nebude také osobné. Asi by som spravila na každú zvlášť a ešte im dala nejakú pamiatku alebo niečo. Napríklad nejaké srdiečko drevené s vašimi menami a poďakovaním, to by bolo podľa mňa pekné :)
Odpovedať
@ann_ka jéééj básničky sú super nápad.väčšinou som videla na svadbách takú klasiku, že teda bol nejaký text čítaný a toto je podľa mňa také kreatívne.možno by ste k tomu mohli potom namixovať aj nejaký "podmaz" aby to tak pekne dopĺňalo, keď tam bude nejaká dojímavá hudba tak mamičkám určite vybehne slza :-) a k darčeku by som možno pridala aj nejaký kvietok, podľa mňa by stačil aj jeden, viem, že to potom zvädne ale tak symbolicky aspoň
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?