Svadobná hostina. Penzión pri rybníku Veľká paka

Profilova fotka
Máte niekto skúsenosť s týmto penzionom? vopred dakujem za info.
Odpovedať
Ahoj Jamu, my sme sa v tom penzione uz boli pozriet. Majitel nam aj izby ukazal. Rozmyslali sme tak isto nad svadbou tam. Co sa ale nam az tak nepacilo je ta miestnost. Je totiz dlha. Ale pekna. Aj izby boli uzasne. My totiz aj izby pre hosti potrebujeme. Aj okolie nam vyhovovalo. Aj ten veduci sa zdal byt v pohode. Len skoda ze ta miestnost bola taka natiahnuta. Budeme mat okolo 50-60 hosti a chceli by sme ich mat viac po kope. Takze kvoli nim sme sa pre ten penzion nerozhodli. Ale je to tam fakt pekne a pokojne. Snad som ti aspon trosku pomohla.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj dakujem za odpoved , my sme sa tam boli tiez poziet ale nepoznam nikoho kto tam mal svadbu, kedze je to dost nove. my budemde mat tiez cca. 5o-6o hostí a asi to tam urobime. Na mna vsak ten veduci posobil dost "spekulantsky" :-) kde ste sa nakoniec rozhodli urobit svadbu vy? :-) a mas uz rezervovane saty? my sme sa doposial nikde nedostali a svadbu zatial vobec neriesime.... :-( ahoj jana
Odpovedať
Ahoj Jani, no tak hej, ono je to tam dost nove, este sa to tam len rozbieha. My sme sa rozhodli pre svadbu v zamocku Tornyos. Hovori ti to nieco? A odkial si, ak sa ta mozem spytat?
Odpovedať
Profilova fotka
no my sme z BA, frajer zo ziliny a ja povodom z vychodu, je ten zamok an slovensku?
Odpovedať
Profilova fotka
My tam budeme mat svadbu 07.07.2007, kedze je to nova a skutocne velmi pekne zrekonstruovana budova, mali cely este jul volny, okrem terminu 28.07.07, ktory my sme chceli, tak sme teda vyuzili sancu a vybrali sme si tento, uz rok vopred, vychyteny termin. Prenajom nestoji nic, 1 izba gratis, zabezpecia vyzdobu, zakusky, svadobnu tortu, vina za nakupne ceny, vlastne prisposobia sa poziadavkam zakaznika
Odpovedať
Takze ta to z Bratislavy az do Velkej Paky zatiahlo :-) ?Hej ten zamocek je na slovensku a nie az tak daleko od toho penziona. Ono to v podstate nieje poriadny zamocek ale nazyva sa to tak, ma ten tvar. Je to v Samorine, museli ste predsa ist okolo ked si z BA. Je to hned na hlavnej ulici.Je to tam trosicku na väcsej urovni. Ja som totiz hladala nieco krajsieho, kedze frajer je nemec a budeme mat polovicu nemeckych hosti, aby si nemysleli ze slovensko a tam kde byvam bohvieco nieje. Ale ten penzion sa nam tak isto hrozne pacil. Tam to len na tej sale drahemu stroskotalo. V Tornyosi tak isto neplatime najom. Podla mna je to urcite v tom penzione lacnejsie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Babenky, nejake nove svadby v penzione pri rybniku vo Velkej Pake? Podelte sa o dojmy....veľmi sa nam to pači, bojim sa iba či tam narvem 55 hostí + aby ostal priestor na tancovanie, vyzerá to totiž dosť malinke... :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte nejake nove info o tomto penzione? dakujem
Odpovedať
@saskia11 dakujem,ale my uz sme svadbu mali min rok v kolarove ;-)
Odpovedať
@saskia11 dakujeme :-) vsetko bolo perfektne,boli sme aj vo Velkej Pake a v Kolarove,popravde nevedeli sme sa rozhodnut medzi tymi dvomi,ale nakoniec vyhralo Kolarovo,krajsie prostredie a hlavne nam spravili svadbu na kluc,nakolko sme vybavovali svadbu zo zahranicia,vsetko nam splnili do bodky a komunikovali sme len cez maily,takze sme boli uplne spokojni :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
mali ste tam niekto v poslednej dobe svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj no ja som tam mala svadbu 30.11.2013 a bolo to to najlepsie rozhodnutie,majitel aj personal boly uplne uzasny,jedlo bolo vynikajuce,sala nadherna,proste na 1000percent spokojnost .keby som mala este jednu svadbu urcite tam :) aj torty a zakusky sme si dali robit u nich a tiez boli vynikajuce.naozaj odporucam mala som tam aj dva pary ktore boli ako hostia a chcu tam svadbu tiez a ceny ma bezkonkurence :) ak neake blizsie info kludne pis :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jamu a kazdopadne to bola svadba na kluc cize o polovicu starosti je fuc poslem ti aj neake ine foto ak chces ako to tam vyzeralo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mikchaila ano jaaaa 30 novembra
Odpovedať
Profilova fotka
a musim este povedat ze to nieje spekulantsky typ,zabalil nam komplet vsetko co nam zostalo a dokonca aj flasu vodky kde bolo asi na stamprlik :D ze sme si to zaplatili tak to je nase,naozaj su skveli :)
Odpovedať
@titinka9 a mohla by som ta poprosit o tie fotecky? resp. mas nejaky album? napisem ti mail do IP.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Dobrý deň! Keďže je táto téma relatívne stará, chcela by som sa spýtať, či sa odvtedy zmenilo niečo v otázke ceny konzumného na jednu osobu. Ďakujem!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
my sme sa dnes boli pozrieť dnes vo Veľkej pake , majiteľ bol veľmi príjemný. Svadbu plánujeme na október a už sa teším...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, my sme boli v Pake na svadbe min. vikend. Ak planujete svadbu na leto tak ideal, lebo tanecny parket je vonku a je tam aj pekne sedenie + vyhlad na rybnik :)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinkaq ahoj, ako to vychadza cenovo prosim ta?
Odpovedať
Profilova fotka
@slecnabe nakoniec sme sa rozhodli pre iný hotel lebo tam nebolo dosť postelí pre hostí
Odpovedať
Profilova fotka
@martinkaq A kde ak sa mozem spytat? Vyberame miesto a uz som fakt zufala... Vsetko v BA je bud strasne skarede alebo strasne drahe :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@martinkaq Dobry den, ako Vam dopadla svadba v penzione? My tam tiez planujeme o dva mesiace.
Odpovedať
Profilova fotka
@jarkapaba nakoniec sme sa kvoli kapacitnym dovodom rozhodli pre Maranello v Bratislave... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@jarkapaba ahojky :) mala si nakoniec svoju svadbu vo velkej pake pri rybniku? ja ju mam v zozname ako jedneho z 10tich favoritov :) ako ste boli spokojni?
Odpovedať
@saskaschrotter Ahoj, boli sme spokojní tak na 80 percent. Ma to tam svoje za aj proti. Zavisi, co ocakavas Ak chces, mozes mi napisat na messenger Jaroslava Panakova Selcova ( fotka s malym dietatom)
Odpovedať
@jarkapaba Zial, nemam messenger...nemohla by som tu do spravy? Bud. tyzden sa mame stretnut s majitelom, tak by som celkom rada mala info...Dakujem moc.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
@jarkapaba zdravím mohla by som sa aj ja ozvať mala by som par otazok v čom ste boli nespokojný a naopak v čom ano 😊 ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?