@deniss111 jééj, podľa mňa super nápad! Len ja vidím problém v realizácii, síce neviem, koľko ľudí budete mať, ale neviem, ako dosiahnúť správnu teplotu a konzistenciu žĺtka pre všetkých v krátkom časovom rozmedzí :-( Neviem, ako zareaguje žĺtko, keď sa bude udržiavať teplé na tanieri pripravené k podávaniu..
Volské oko fakt nie, ale vajíčko namäkko pekne servírované v tom tanieriku a k tomu pečivko a zelenina, to by mohlo byť fajn. Ber ale na vedomie, že je to veľmi ťažké jedlo a záleží či všetci majú na to žalúdok a v akom ročnom období budeš mať svadbu.
http://dobruchut.azet.sk/recept/2345/...
toto vyzera pekne,ak mate radi vajicka preco nie,ved v podstate ked dostanem syr,sunku,zeleninu vacsinou je na tanieri aj vajicko na tvrdo uvarene,a tu by to bolo trochu inak...fajn napad :)
ja mam tiez vajicka velmi rada, na rozne sposoby. Ale osobne si myslim, ze na predjelo na svadbu sa volske oko nehodi aj keby bolo naservirovane neviem ako. Ale to je len moj nazor. ;-)
@deniss111 to je síce super, ale musíš uvažovať nad tým, koľko budete mať detí a ľudí, ktorí to naozaj obľubujú. A tiež vidím problém s prípravou a hlavne stále si trvám na tom, že je to veľmi ťažké jedlo...predjedlo má byť také otvorenie, Načrtnutie večere a vajíčko mi príde na napraskanie sa, za tým ešte polievka, hlavný chod...bude to dosť ťažké. A radšej by som šla do vajíčka namäkko, lebo sa aj ľahšie pripravia a aj to lepšie vyzerá.
@petulda333 veru,ja by som len jedno servirovala,dve by boli asi už ťažšie..a kto by mal problem s tým,tak mu vymyslím niečo ine...ale tak zatial je to len napad..
to nemusi byt zly napad pokial maju vsetci radi vajicka a pokial vas nie je vela inak to neudrzis teple a cerstve a studene to nie je ono, k tomu trochu salatu ako dekoracia preco nie.... zijem v zahranici a tu sa ako predjedlo dava salt vajicko na tvrdo a slanina na kocky
Podla mna to je vhodne skor na ranajky :) nie je to predjedlo... chapem ze prosciutto ti uz moze liest na nervy, ale nasa generacia rodicov napriklad zila na sunkovych rolkach - na kazdej oslave :) My sme mali lososovy tataracik a k tomu pecivko - vsetci chvalili :)
@deniss111https://blutigerernst.files.wordpress...
nech sa paci....robievame si ho doma vo velkej porcii ako hlavne jedlo, ale aj v restikach bezne bud mala porcia ako predjedlo alebo na velky tanier ako hlavne jedlo, tuto mas s cottage syrom ale dava sa aj oprazena slaninka nakrajana na kocky
napad dobry ale suhlasim s
@marienkakf na realizaciu zle. ak budete drzat urobene volske oka pod teplou lampou tak to zltko stvrdne a ak nie tak bude studene a to zas nie.
@deniss111 neviem si predstaviť ako to naservírujú, aby to mali všetci teplé... mne by sa tým teda nezavďačili, ale ak u vás majú vajíčka radi, tak prečo nie... len to dobre dotiahnuť. Ja by som radšej carpaccio, lososový tatarák, gaštanové kapučíno alebo niečo také :-D ale ja som rozožraná :-D
S realizáciou nápadu by nebol problém, predjedlo by sa vydávalo postupne hneď z panvice čerstvé, dá sa to zvládnuť v krátkom čase pre všetkých hostí, pokiaľ má reštaurácia dostatok personálu v kuchyni a pripraví sa :-)