ahojte buduce nevesticky,
ktora z vas ma takyto termin ako my? ako ste na tom s pripravami?
chcela som sa len opytat, ci len ja som taka sisnuta, ze uz teraz vsetko organizujem :-D
Ahojte baby...tak ja som tu nová...no vydavam sa tiez 17.7. 2010..krasny datum vsak???no bolerko ja si beriem..lebo mame v kostole dost velku zimu aj v lete...a inac co uz vvsetko mate? ????my uz mame obrucky, pozvanky, etikety na flase,kameramana, DJ, fotografaa, salu,no a ja uz mam aj vybrate saty....!!!
ahojte nevesticky..bolerko si davam aj ja, istota je istota.do kostola si dam urcite, ale ja by som chcela take krajkove s dlhym rukavom...a zavoj mate aky??? ja dlhy az po zem :))
no caves.....tak kedze este nemam saty ,tak bolerko este neriesim....som chcela ist tuto sobotu do Polska na svad. saty, ale zase to musim odlozit, maju tam totiz statny smutok, tak neviem ci budu obchody fungovat.......tak snad o tyzden.....a zavoj mat asi nebudem....mam dost kratke vlasy, nehodi sa mi...mozno len nejaku ozdobku....ale to leti!!!!!
no ahojte baby uz sa to blizi. vidim ze riesite bolerko je to lepsie mat v rezerve akoby si to nemala. aj ja budem mat zavoj u nas hovoria tá kto nema zavoj je K takze ja budem mat aj mi to celkom ide takze nemam proti tomu nic. uz mame kameramana konecne a zajtra mame zasnuby. uz sa na to tesime. drzte nam palce caute
Ahojte no ja som tiez zasnuena iba od minuleho tyzdna hihihih
bolerko budem mat aj ja , riesim akurat oznamenia ale vobec nemam paru ake tak mi prosim nieco poradte
zatial mam balerinky a ostatne co je v mojom fotoalbume
neviete niekto o vybornom fotografovi ktory je volny na tent termin
baby baby,.uz mame oznamkaaaa.. su uplne nadherne..ani som necakala ze tak super budu vyzerat vytlacene.. wooow
aj na matrike sme uz boli vypisat ziadost o manzelstvo... xixi.. uz to zacina byt oficialne :DDDD
musim doma odfotit.. som si teraz zabudla fotak :)
vcera som bola aj na skuske ucesu a make upu..ale nedopadlo to tak ako som si to predstavovala ://////
no len my mame svadbu v inom meste nez byvame.. a tym padom chodime len cez vikendy tam. tak sme si teraz zobrali tyzden volna a vybavujeme vsetko naraz :)
a doma nemozem ist na skusku ucesu ked tu kadernicku nebudem mat so sebou :D
ja som jej ukazala obrazok...ale kadernicka ten uces nespravila presne ako na svadbu.. ze sak to je len skuska tak to netreba mat uplne hotove a presne. tak to len nejak dala dokopy ze "aby som aspon zhruba vedela ako to bude"...ale tak ako to spravila sa mi to vobec nepacilo. nemalo to nic spolocne s tym obrazkom.. tak teraz uvazujem nad inym ucesom, ktory bude jednoduchsi a ktory nemusi moc menit
este sa pytala ci tam pri tom kvietku je take poprepletane.. ale bolo mi to hned divne ked mi povedala ze obrazok si mozem odlozit.... sak ked mam ja nejaku predstavu, kadernicka by to mala spravit ako si to ja zelam, nie?
jasne ze niekedy sa to neda - napr sa to nehodi k tvari alebo nieco take... ale to by mala hned povedat.
my mame o 16.30.... lebo pred nami je o 3 jeden sobas, ale s omsou... tak sme si povedali ze hodina a pol bude hadam dost na to aby sme si nesli do cesty
ak si das kadernicku a makeup uz od cca 8, 8.30 tak by si do najneskor 11. 11.30 mohla byt hotova ..cize mozes ist na fotenie.. co by som povedala bude asi tak hodinku, dve trvat (plus cesta ak to je daleko)
ahojte,
tak teda maly update aj z nasej strany - tiez som bola na skuske ucesu a nedopadlo to tak celkom super ako som si predstavovala..... ale kadernicka to tiez odovodnila tym, ze to je len skuska, ze na svadbu to bude lepsie vyzerat.... ale no neviem, co ak mi to spravi v den svadby tak isto?
sobas mame o 17h a fotenie nam povedala fotografka ze zaberie tak 2,5 az 3 hodiny......... a to sa nebudeme nikam presuvat, budeme sa fotit v mieste svadby... radsej si na to vyhradte viac casu aby ste mali krasne fotky a nemuseli sa potom nahanat a byt v strese ci stihate obrad ;)