Prievidžanky so svadbou v roku 2006

Zobraz úvodný príspevok
ahojte kočky tak kedy to mate? ja 16.09. ako ste na tom s prípravami?
Profilova fotka
som šikulka :-D V bratislave v Inchebe
8-)
Profilova fotka
Mzuzka, a ako si sa rozhodla so satickami teda ??? Tie svoje, vsak?
Profilova fotka
áno dudášik, tie moje x-)
Profilova fotka
zuzi uz sa ti to pekne krati ;-)
Profilova fotka
to áno, už ma začínam byť pri myšlienke na svadbu čím ďalej tým viac nervózna
Profilova fotka
Ale nemusis byt, vazne, je to super..... tak si to nesmies pokazit ani chvilku... prosim, je to kratky dnik a vari len raz v zivote
Profilova fotka
Konecne mam popolnocne saty. Cez vikend sme boli v Polsku...Nebol az taky vyber,ale ja som si vybrala. Chcela som ich aj vlozit do albumu, ale je to vacsi subor, tak sa musi na to pozriet moj drahy a zmensit ho. Potom Vam ich ukazem. Inak, konecne som si zalozila album, len ma prekvapilo, ze tam mozu ist fotky len jpg a do 700 kB, tak som nemohla dat vsetky,co som si pripravila... Ale kedze mam sikovneho snubenca, tak to nejak spravime... :-)
Ahoj prievidzanky. Viete mi niektora poradit ohladne kameramana Jozefa Kupku? Mate s nim niektora skusenosti? Natacal vam niektorej svadbu, alebo nejaku inu udalost? Za kazdu informaciu pekne dakujem.
Profilova fotka
ahojte prievidžanky, hlásim zažehnané myšlienky, ktoré ma akosi pomotali a prípravy frčia ďalej. vy ste sa akosi odmlčali.
Profilova fotka
ahoj zuzi, sa ti to pekne krati {aj nam vsetkym} ;-) pozeram, ze sa vacsina odmlcala.. ani ja nejako nestiham, kupujeme byt a su okolo toho take neskutocne problemy, ze na svadbu nemam ani pomyslenie.. hlavne, ze vacsinu uz mame, tak sa nemusim stresovat 8-)
bezaz - my to mame s tym byvanim uz vyriesene, ale povedala som, ze take hladanie mi staci raz a dost. tie navstevy a vzdy sa podarilo nieco negativne najst - (skoro vzdy to bola cena), ale predsa sa na nas stastena usmiala a koncom mesiaca sa ideme stahovat :-D
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dzupinka, my sme si vybrali velmi rychlo.. prvy byt nam predali, ani sa nam majitelia neracili ozvat, ze uz nie je byt na predaj, lebo uprednostnili kupujuceho s hotovostou.. teraz uz mame vybrany byt, aj sme uz zaplatili polovicu, este uver vybavujeme, zajtra by sme mali ist do banky podpisat ziadost.. tak to snad dobre dopadne..
tak drzim palce :-) uz sa dnes tesim na veltrh - nabytok a byvanie - ideme pozriet nejaku postel :-D
Profilova fotka
aj ja som chcela ist, ale maco ma zrusil, ze sa nepojde tlacit medzi tolkych ludi 8-( inak aj my ako prve pozerame postel, matrace mame, ale zatial su polozene len na zemi :-N
my chceme preto dnes lebo cez vikend to bude strasne - kopec ludi a ta doprava, sice ta je tu (v NR) stale nemozna
Profilova fotka
BABULKY PRIŠLI MI PRÁVE OBRúčKY, KRáSNY DARčEK K MDŽ, Sú PRESNE TAKé AKé NA OBRáZKU, PODLA KTORéHO SME SI ICH OBJEDNALI. JA SA TAK TEšíM!!!!!!
Profilova fotka
zuzi tak cakame na original foto ;-) dzupinka tak potom napis, ci mali nieco zaujimave..
uz som pocula, ze tam maju celkom pekne bytove doplnky tak som zvedava :-) len trosku sa tesim, aby som to neprehnala :-)
Ahoj bezaz, no vystava bola celkom v pohode, strasne vela na chodenie. Vybrali sme si stol, stolicky, a sedacku sme si dali vycislit. Postel sme nasli, ale dodacia lehota je az koncom maja. Takze asi ideme hladat ine moznosti, alebo kupime take postele pre nastavajuce deti, alebo navstevu :-) a budme cakat na postel, ktora sa nam pacila. Moderne kuchyne ma fascinovali, len my uz mame vstavanu linku, takze nejdeme vymyslat ;-)
Profilova fotka
juu dzupinka zavidim ti, ja sa tam fakt nedostanem.. 8-( ak mas nejake web stranky na firmy, co ste objednavali alebo sa vam pacil nabytok, posli do IP, budem ti vdacna.. aspon popozeram a pokocham sa..
JASNE POSIELAM
mas ich tam .-)
Profilova fotka
super, si zlata, cez weekend budem brouzdat po nete a pozerat.. 8-)
Ahojte babenky viete mi niektora poradit starejsieho, ktory robi aj DJ z okolia Prievidze? Svadbu mame az v septembri, ale ze vraj je uz najvyssi cas mat zajednaneho starejsieho
Mz mame muziku, starejsieho nemame, ale upozornil nas, ze si poradi tak uvidime. Potom dam vediet aký bol :-) (dufam, ze dobry vsak nam ide na svadbu )
Ahoj dzupinka a napisala by si my nanho nejaky kontakt, my sme totizto aj so snubencom pracujeme v BA takze neviem pomaly o nikom v tejto sfere v okoli PD :-)
jasne ze napisem :-)
dzupinka, si super diky
ahoj prievidzanky, nepoznate nejakeho dobreho kameramana z PD? Alebo nepoznate kameramana Jozefa Kupku? Dakujem. ;-) :-)

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?