no určite by ste sa tam mali zaregistrovat....
ved by ste odvolavali až ked uz vyhrate, nie dopredu...
a je tam zahrnuta aj svadobna cesta....
Hľadá sa zamilovaný pár, ktorý získa SVADBU SNOV vrátane svadobnej cesty, svadobného oblečenia pre nevestu aj ženícha, svadobných prstienkov, svadobnej hostiny, kvetinovej výzdoby a kytice, účesu, make-upu a fotografií.
2. Viťazná dvojica zároveň získa poukážku na nákup v kika v hodnote 50 000,- Sk.
ahojte dievcence, ma tu niektora z vas svadbu na zamku? pytam sa, ze uz mam rozpis, kedy hram na svadbach, ze koho spoznam :-D
yukaya vyhra by bola super, ale pri mojom stasti... :-S
no, bezaz, aj ja som si myslela, ze tiez stastie nemam a posledne, ked som si myslela, ze urcite nic nevyhram, tak som vyhrala svadobne saty. tak teraz radsej nebudem pokusat stastie, ved co ak nahodou a ja budem musiet vsetko zrusit a presuvat... :-)
No svadobna dovolenka :-)
Rozmyslali sme niekde k moru, takze este presne nevieme kde to bude. Ked budeme mat po vsetkom, atak zacneme hladat nejake romanticke miestocko :-). Vsak si to zasluzime :-D
no bezaz, to je super len keby ta Kuba nebola tak daleko. Ja nie som za prelet cez Atlantik. Nad pevninou mi to nevadi ale tolko vody pod sebou to asi nie. Aj ked ma Mino presviedca na vylet do Ameriky. Este raz chce ist do NY.
ahoj, bola som ešte v januári, na ples, česať ma bude kamarátka z PD. teraz idem budúci týždeň na melír, od októbra som si nič nerobila s vlasmi, aby som to mala čerstvé. a hneď ešte aj preskúšame účes. akurát dnes sa mám s ňou stretnúť :-) a ty? kde sa dáš česať?
Ahojte nevesticky, chcela by som Vas poprosit o jednu laskavost - zhaname dobreho starejsieho v Handlovej alebo blizkom okoli (na koniec septembra) - Igor Suchy nam odriekol, lebo ma na nas termin uz jednu svadbu a drahy chce len niekoho tak dobreho ako je on. Ide nam o niekoho, kto by vedel dobre rozprudit zabavu a bol by aj vtipny, lebo mame sice kontakt na nejakeho ineho, ale ten je vraj taky, ze len "odrapka" to svoje, co ma a je taky moc oficialny a bez kuska humoru....a predsa len na svadbe ide hlavne o zabavu ;-)
Ak by ste o niekom vedeli, kto je vazne dobry, bud z osobnej skusenosti, alebo na dobre odporucanie, bola by som Vam velmi vdacna, ak by ste mi poslali kontakt cez IP
DAKUJEM!!!!
mzuzka ja idem tej Adi na priemyslovke, celkom fajn učesala sestru tak ked jej donesiem fotku akoby som to chcela tak sa to snad podarí :-)
zirafiak - a ten starejší, tak môžem vyzistit, lebo jedného nám ponukal nas muzikant a kedže my nebudeme mať starejšieho, tak sme nechceli ani číslo a je myslim, že ten pán je z Bojníc
ja tu v Ha nemám žiadne skúsenosti, poznám jednu kaderníčku, čo je v budove kde mám aj ja firmu, ale s touto kaoškou mám dobré skúsenosti, tak nešpekulujem. :-)
inak včera sme boli natáčať konečne to video, bol krááásny deň, bolo to milé, spomenuli sme si na tých miestach na tolko drobných pekných vecí, až mi to bolo ľúto, že už je to tak dávno