Výstava Svadba 2010

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte, kto sa chystá na výstavu?Keď mi do toho nič nepríde, tak tam určite pôjdem :-) Som zvedavá aká bude výstava tohto roku.A mohla by štastena stáť pri mne, žeby som si niečo odniesla z tomboly domov :-)
Profilova fotka
Lya22 no tak na tie výsledky tomboly čakám aj ja a nič :-( Anicka9, no vieš musela som využiť takú akciu
už sú výsledky.... tak nič.... :-(
ja som vyhralaaa :)) hihi, kozmeticky balicek za 50e :) aj to je fajn :))
Profilova fotka
hmmm, ja som nevyhrala nič :-( , nevadí
Profilova fotka
arcanea, gratulujeeeeeeeeeeem k výhre
Profilova fotka
Dievčence nedáte nejaké fotečky do albumu nech môžem vidieť? :-)
Ani ja som nic nevyhrala :(
Profilova fotka
ani my nic..ale aspon sme sa trosku zorientovali v oznamkach..
Profilova fotka
No ahojte, boli sme aj my okolo obeda, zaujali ma najviac svadobné poháre, fotografi a prstene, ináč nič moc...a v tombole sme tiež nevyhrali :( no zato gratulujem výherkyniam !!! ;-)
ahojte. neviete mi poradit? tiez som bola na vystave, ale neviem kde si mozem pozriet vyhercov tomboly... dakujem za pomoc :-)
Profilova fotka
mirkaamatko chod na ceremoni :-)
Dakujem pekne, uz som to nasla. no nic som nevyhrala :-(
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte, vidim, ze ste tu spominali vystavu v Ginke, docitala som sa, ze ma byt zajtra v Ginke. Vie o tom niekto aj nieco viac? co konkretne tam bude vystavovane? dakujem
ja som vyhrala :) vodicsky sk.B, len to ze vodicsky uz mam. tak teraz mam take opletacky s nimi, lebo zacali si davat podmienky...normalne chcu reklamu urobit tym ze daju cenu ale ked uz v zakulisi si chces prebrat, tak davaju podmienky. a najlepsie ze kazdy hovori inak...och..no ale lepsie daco ako nic :)

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?