Podväzok alebo samodržky pre baculku

ahojte, hladala som podobnu temu, citala diskusie o pancuchach, no nenasla som. mam jednu osemetnu otazku. ako "zena v dobrej vyzivnej kondicii" mam take... aehm "silnejsie nozky".... sukne nenosim, ale ked musim, nie je to v lete nic prijemne, kedze sa nozky o seba dotykaju a casom to pali. pancuchy so sedom tento problem vyriesia, ale ja by som rada urobila macikovi radost a navliekla sa do podvazku, popr. ak nie, tak nejake pekne sexi samodrzky. ako ste to riesili vy? alebo mam len ja tento problem?
Odpovedať
1
2
caraida, vraj pomaha natriet si stehna v hornej casti, ktore sa tru tuhym deo ako speed stick
Odpovedať
ja som rozmyslala nad detskym pudrom, ale este som to netestovala....
Odpovedať
Profilova fotka
Caraida - ved sa da zohnat aj ine pekne pradielko - ja mam ten isty problemik ako ty a riesim to takymi tymi dlhsimi stahovackami. Tie dostat tiez aj peknucke sexi s cipkou a aj s pasikom na podvazky. A tvoje pohodlie je predsa tiez dolezite - nechces sa predsa trapit.
Odpovedať
Profilova fotka
ked chces napis mi do ip
Odpovedať
no ja v lete pouzivam najma detsky puder, to pomaha, pripadne si ich nasprejujem antiperspirantom ak nie je puder po ruke
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeee ja mam tiez lepsiu vyzivnu kondiciu, najma co sa stehien tyka. Chcem samodrzky a az vdaka tebe caraida som si uvedomila, ze neviem ako to poriesit. Lebo mne sa tak tru stehna o seba, ze pocas svadobnej tancovacky by som ich mala asi zodrane do krvi. No skusim teda to deo, ale ked to nemam ako vyskusat, ked sukne nenosim. Ja mam problem aj ked mam silonky, ze sa mi stehna odieraju. A to mam 40 velkost. Mala som mat asi 44, ale mne to vsetko vrazilo do stehien a zadku. No ved nic proti ale prsia by tiez neboli zle, tie mi nekto skoro ukradol, ale na poslednu chvilu som sa ubranila he he. :-D
Odpovedať
kubko, radsej anti, deo len vonia, to ti bude nanic ;-) ak ta budu stipat
Odpovedať
Profilova fotka
Ok puder tiez nie je pre mna, lebo ja sa aj hrozne potim, takze by som mala pudrove blato. To mi radili na ruky, ze si ich mam pudrovat, ze sa mi budu menej potit. :-D Keby videli tu zmes, co sa mi z toho vytvorila na rukach, mohla by som ich hned natriet keby mali kiahne, alebo osypky. A nejake pancuchy, co sa tvaria ako samodrzky s cipkou, ale pokracuju dalej ako pancuchy neexistuju? Este som velmi pancuchy nepozerala.
Odpovedať
kubko existuju pancuchy ktore maju akoby cipkovane 'nohavicky'...ale hentake som este myslim nevidela... ale skus ten antiperspirant
Odpovedať
Profilova fotka
vyskusam dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
antiperspirant je dobry, a aj ked pomoze, aj tak sa tym neodstrani cely problem - aj tak si nozky vydriete, aj ked menej. Ja si urcite kupim nejake silonkove pancusky,pekne vzorovane, ved vyber je obrovsky a nemyslim, ze len podvazky mozu byt sexi ;-) a popravde, pochybujem, ze budeme mat tolko casu, aby sme sa mohli zaoberat tym, co budem mat na sebe :-D co keby si si nechala podvazky na nejaku noc po svadbe? mozno to bude este vacsie prekvapenie, ak ho takto pockas doma, kym pride z prace 8-)
Odpovedať
sonulik nemas odfotene to stahovacie pradielko? Si neviem predstavit ako vyzera :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
kedze som na svadbe neplanovala ukazovat nohy, dala som si klasicke pancuhove nohavice, nie samodrzky - pohodlie mi bolo dolezitejsie ako to, ako to vyzera pod suknou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
babenky normalne som zirala kolko mam posty ohladom tejto temy - takze na postu som poodpisovala - keby bol este niekto zvedavy tak myslela som take tie stahovacie nohavicky - tie predlzene o kusok az na stehna - ja som si kupila take pekne biele ktore maju na konci cipku /naspodku tej cipky je silikon aby to pekne drzalo tam kde ma/ a navrchu /na stehne/ na tych nohavickach su pasiky na podvazky ktore su odopinatelne - takze ich mozes mat a nemusis. Okrem toho to pekne vyformuje aj brucho a spevni zadok a vdaka kvalite a tej cipke /prip. podvazkom/ to fakt vyzera celkom dobre /ziadne bombardaky/. Ale aj tak je najdolezitejsie to pohodlie - chceme sa predsa bavit a nie trpiet s vysuchanymi nozkami no nie?
Odpovedať
hmm no ja do mo jej sukne potrebujem dake nohavicky s vysokym pasom. lebo ked som bola skusat saty, tak mi bolo velmi vidno vrsok nohaviciek cez suknu, sa to tam rysovalo :-( takze fuu veru neviem co s tym...sonulik, vazne nemas niekde fotku aby sme si urobili predstavu? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja by som ocenila foto. Este mam jednu otazocku ak by som si dala tie nohavicky a samodrzky, tak sa spoja, alebo bude medzi nimi medzera? Lebo si neviem predstavit, do akej casti stehien tie nohavicky siahaju.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
Tak ja sa tiez pripajam s rovnakym problemom...tiez som "zena v dobrej vyzivnej kondicii" a riesila som tiez otazku toho ci samodrzky, ktore mi sposobia stipanie a tym padom aj krotenie sa v zabave alebo zvolim radsej klasicke pancuchy a zabavu bez problemov az do rana.. Ja som sa definitivne rozhodla pre klasicke pancuchy, ved aj tak vsetko zakryju saty.. Teraz len riesim dilemu, ale pancuchy do topanok s otvorenou spickou... ci tie bezsvove alebo take kde panchucha zacina az za prstami..
Odpovedať
Ja som mala samozdrzky na skusku na kamaratkinej svadbe mala ju v apríli a bolo to v pohode, ale aj tak pre svoje pohodlie si ich nedám idem do normal pančuch_:)
Odpovedať
Profilova fotka
caute caute, tiez patrim do skupiny "dobre zivenych zien" a mám problém s odbretými stehnami- za roky rokuce som vyskušala už všetko od vazelíny cez perspiranty pod púdre i náplaste :D a nič nepomohlo. samodržky som odskusala par krat ale nevratim sa k nim. pokial človek nemá super pevnu vnutornu stranu stehien,tak to vyzerá skaredo (aspon na mne :) ). takze ja si na svoj den beriem klasické pančušky len sa este rozhodujem pre vzor či guličky alebo riadne čipky :) .
Odpovedať
ahojte ties mam prblem z osuchanymi stehnami pri noseni siat a sukien a tak som premyslala ze kedze pri nas nieje zvykom ani hadzanie podvezku ani aby nevestu zdvihali do vzduchu, dam si asi pod svadobne saty nejake pekne leginy dlhe pod kolena :) a nebudu ma stehna palit...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Baby ja mám rovnaký problém ale minule som mala pančušky aj tak som mala odreté ..aj keď mám rifle a som v pohybe (ale riadnom pohybe) cca 12 hodín = katastrofa.... pri rifliach nemám stehná ale ešte kus vyššie... neviem prečo mám tento problém :-( :-( :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
ja som mala kratke leginy konciace takou tou cipkou tak skoro do pol stehien aby ked som zdvihla suknu nebolo vidiet...a vydrzala som tancit celu noc:-PPP( a ked uz bude mat dojst k stahovaniu podvazku skocis ich vyzliect a potom zas oblecies:-)))ak nechcete aby to bolo vidno na kamere alebo tak :-) anti ani deo podla mna nepomozu.
Odpovedať
Profilova fotka
baby takato diskusia, proste super :))) tolko nazorov a tipov :) som uplne nadsena :) vdaka caraide sa vyriesi problem mnohych z nas... :))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ženy teraz som pozerala blog jednej kozmetičky, ktorá je tiež pri sebe a viete čo ona používa, keď si dá v lete sukničku ??? Potrie si vnútornú stranu stehien lubrikačným gélom na silikonovej báze :-) Keďže silonky neznášam určite to vyskúšam :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@lenickamajchrakova pomohlo? :-) lubrik.gel sa rychlo vstrebe nie?
Odpovedať
@lenickamajchrakova lubrikant alebo deodorant. mne staci bezny deodorant
Odpovedať
Dobrý je sudokrem , pekne vysusi
Odpovedať
@sonulik nemáš náhodou nejaký tip, kde sa dá niečo zohnať, poprípade foto z netu, aby sme mali lepšiu predstavu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
baby ja som si dnes kupila samodržky na skusku, pisali obvod stehna 60+ . ja mam 62cm obvod. to ste mali vidiet ako som sa s tým pasovala. :-D nasukala som si ich konečne na nohu a co urobili samodržky? samo sa zgúlali :-N takze su mi naprd alebo schudnut este poriadny kus. ale krasne biele su. tak uvidime co bude do maja ,ci schudnem alebo pojdem bez. pripadne obycko pancuky dám.
Odpovedať
Profilova fotka
@sonulik poslete prosim aj mne ipcko?:) zaujima ma, ako to vyzera
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?