Poraďte trendy farbu pre ženícha okrem modrého obleka?

Profilova fotka
Ahojte baby, mam pocit, ze kazdy zenuich ma oblek vo farbe modra + hnede topanky... poradte nejaku alternativu, ktora bude stale trendy ;-)
Odpovedať
1
2
@dumbik sivý je krásny, čierne topánky
Odpovedať
normálne klasika čierny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den :-) klasika je cierna a takym oblekom nic nepokazite, hlavne taky oblek zenich vynosi aj po svadbe. Modre obleky su pekne ale je to momentalny trend. A pokial pan nenosi oblek aj do prace tak modry oblek menej vyuzije ako cierny. Teraz je velmi in latka ktora ma potlac a mozete mat aj oblek cierny ktory ma ciernu potlac a vyzera to super odporucam pozriet nas album / z modnej prehliadky / tam najdete inspiraciu...alebo navstivte priamo nas obchod... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
moj bude mat tmavo zeleny.. povodne sme sice mali vyhliadnuty taky co bol vyraznejsie zeleny, ale ten nam vypredali :D takze to bude tento, co je na prvej foto. verim ze na slnku bude ta zelena vidiet silnejsie nez na obrazku :) inak svadbu mame smaragdovo-zlatu so slivkovymi detailmi, pridavam aj inspiraciu z netu na normalny zeleny :)
Odpovedať
My mame tmavo modry.. chceli sme najprv cierny-nech sa vynosi aj potom,ale toto je taka tmava,ze je len o par odtienov ina ako ta cierna.. uplne som sa zamilovala :-) a verim,ze vynosi i tento prave kvoli tomu,ze nie je vyrazny modry.. videlasom i biele obleky,ale veru neviem ci je to este trendy...
Odpovedať
nevieme, akú farbu zvoliť pre snúbenca
Odpovedať
My mame tmavohnedy s fialovym feelingom.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja rozmýšľam nad takýmto, aj keď neviem či po svadbe vynosi...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pozrite si našu galériu svadobných oblekov, priamo tu na MOJA SVADBA alebo na FB - Lombardi Fashion House 8-) Máme v predajni aj klasické obleky, ktoré sa potom možu využiť aj na iné príležitosti, alebo do práce. Teraz sme dostali obleky aj v hnedej farbe. Príďte sa pozrieť, radi Vás uvidíme a poradíme :-) Sme v Bratislave na Kamennom námestí v OC MY / Tesco / :-) Pekný deň. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@bubbble Strašne ma zaujala výzdoba vo farbách ktoré si spomínala :), mohla by si prosím pridať zopár fotiek ? Dakujem ;-)
Odpovedať
@kajika88 no u nas to nakoniec cele dopadlo trochu inak, presuvali sme svadbu na zimu takze sme tomu aj prisposobili styl :) posielam odkaz ako to vyzeralo: http://www.beremese.cz/blog/bbubble/a... a pripajam foto v tych farbach, o ktorych som povodne pisala :)
Odpovedať
@bubbble Ďakujem veľmi pekne, som veľmi rada že som videla niečo v týchto farbách, moja predstava je tiež burgundy, zelená a nejaká púdrová, nad zlatou ešte váham :). Vyzeralo to krásne :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@bubbble ahoj, vieš mi prosím povedat odkiaľ ste oblek objednávali? Vieš tu už prihodiť aj nejakú reálnu foto ? :) a akú kyticu si k nemu doladila? Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kitti18 ahoj. Prosim kde si kupila tmavohnedy? My chceme tiez pekny cokoladovy ale neviem kam kupit... vsade som len modre cierne videla... dakujem :-)
Odpovedať
@dumbik Zdravím, súhlasim...čo ženích to modrý oblek takmer, celé zle. Najhoršie je presvedčenie, že takto by to na svadbe malo byť. Nič horšie už asi poťuť nemôžem. Skúste farbu zelenú, hnedú / púštnu, bordovú, tmavofialovú a pod. Mladý bude vyzerať trendy, štýlovo a bude hlavne iný. Žiadne vzory, hladká čistá látka. Doladiť to o peknú čistú kravatu, nech je tmavšia ako látka a patričnú neprehnanú obuv a máte to vyhrané. Len skutočne ruky už preč od modrej látky.
Odpovedať
@dumbik sedy teraz ladia z hnedou,,, alebo ruzovou ideme aj my skusat , mozno to fajn vystreli .. a ked modry ta potom ideme hladat vestu ktora nude uplne ina
Odpovedať
ma sa páči sivý a alebo ten tmavo zelený
Odpovedať
Profilova fotka
Náš salón túto sezónu šije obleky pre veľmi kreatívnych ženíchov napr. smaragdový, horčicový, svetlo sivo-modré káro, bordový a aj svadobné oblečenie formou hnedé kraťase a bordová vesta 😊😉 Neváhajte sa nás obrátiť s akoukoľvek požiadavkou 👍 Dodávateľov látok na obleky máme zo Slovenska, Rakúska ale aj priamo z Talianska.
Odpovedať
@stanka080693 ahoj...v Košiciach na Hlavnej v jednom butiku...
Odpovedať
osobne sa mi moc paci taky smaragdovo zeleny. tie su krasne, len tiez musi danemu zenichovi taka farba sadnut
Odpovedať
Profilova fotka
@hannaha040 túto sezónu sme jeden smaragdový oblek šili, pozrite našu galériu a fotoalbumy 😉
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@peter_a_lucia kolko stoji usitie obleku na mieru? Velkost 54-56 fitness postava v takej tmavsej smaragdovej farbe
Odpovedať
Profilova fotka
@beliskova ďakujeme za Váš záujem. Posielame Vám správu 🤗
Odpovedať
Ja som za čierny a môjho snúbenca tiež o tom presviedčam. Neznášam tie farebné obleky, vyzerá to hrozne (aspoň pre mňa), modré, bordové, zelené, des.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Čo hovoríte na hnedý, jemne károvaný? Môj drahý by chcel byť ako Tommy Shelby z Peaky Blinders 😄
Odpovedať
sivy alebo mne sa moc paci taky neviem ci je to prave smaragdova zelena alebo taka nejaka
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrice1849 keď to tak chce a cíti sa v tom dobre, tak prečo nie 🙂 majú ich dosť veľa v obchodoch 🙂 môj mal napríklad tmavo bordový a bolo to skvelé rozhodnutie 🙂
Odpovedať
mne sa hrozne moc taketo farby pacia
Odpovedať
Profilova fotka
@vtacatko113 Veď áno, je to na ňom, mne sa takýto štýl práveže páči 🙂 Čiže nie je problém niečo také nájsť? Ešte sme neboli pozerať, tak je to pre nás dobrá správa, snáď niečo nájdeme aj u nás v okolí 🙂 Len ma zaujímalo, či ste niektorá videli ženícha v niečom podobnom, lebo ja som zväčša videla len čierne alebo modré obleky. @mauritka Ten hnedý si viem na svojom predstaviť 🙂
Odpovedať
@beatrice1849 Tak modré a čierne sú klasika (z môjho pohľadu už trošku nudná klasika, ale však nech si každý oblieka, čo chce). V posledných rokoch sú dosť v móde aj sivé obleky. Ísť do niečoho farebnejšieho/vzorovanejšieho síce chce odvahu, ale ak ju snúbenec má, tak smelo do toho, bude to vyzerať super! Aspoň teda z mojich skúseností ako hosťa vždy, keď ženích zvolil netradičnú farbu, vyzeralo to skvelo.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?