Bojničanky, čo hovoríte na svadbu v Bojniciach?

Ahojte buduce nevesticky, mile Bojnicanky, ... nevesticky, co hovorite na svadbu v Bojniciach ? :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj zuzka, ja som Prievidzanka, zachvilu zilincanka, ale Bojnice milujem od svojho dectva. Najprv som tam mala vysnivanu svoju svadbu, ale ked som navstivila par sobasov parkrat na zamku, zmenila som nazor. Nejdem sa k tomu radsej vyjadrovat, ale nebolo to podla mojho vkusu. Takze sa do Bojnic pojdeme len pofotit, tot vse.... A ty ako? Uz aj nieco planujes ?
Odpovedať
Obrad na zamku bol krasny, nam sa to velmi pacilo. Pani koordinatorka sice narobila pred obradom mierny chaos, asi bez nej by sme to lepsie zvladli ale to bolo asi tym ze my sme chceli vstup do saly na anglicky styl ze nevesta pride az na koniec a ona si presadzovala svoje, no nakoniec to bolo nieco uplne ine ale aj tak dobre. :-) Obrad bol fakt krasny, pekny program, deturence v dobovych kostymoch. Zlata sala je sama o sebe velmi posobiva. Fotky tiez pekne. Neviem co este by ta zaujimalo? :-)
Odpovedať
:-) Ja som z Bojnic, drahy je z Prievidze, mame akurat tak zvoleny datum, je nim 12. maj 2 007 , to je vsetko zatial, ja som sa tu nenarodila, rodicia sa sem pristahovali asi ked som mala 4 roky, pamatm si akurat, ze ma za rucicku brali do skolky a aj to uz na to v septembri som isla do skoly ako prvacik, ... Boze, to boli bezstarostne dni ... Moja mamicka hovori, ze ani by ju vo sne nenapadlo, ze by sa bola vydala do Bojnic a hovori mi, ze ani ja neviem, kde ma osud odveje, tak mame ako rodina drzat pokope ... Maminka pochadza par km od Trenc. Jasstrabia, otec je z Hor, Vestenic ... Ja mam osobne velmi rada Bojnice, pekna priroda, ... len simyslime aj s Kajkom ( to je moj mily ) , ze Bojnice nie su uz takym tichuckym miestom, ako byvavali ... strasidla ... pre nas Bojnicanov a okolie to nie je takke atraktivne ako bolo ... Ale aj napriek tomu si myslm, ze clovek si vzdy nieco najde z tadialto nieco pekne, zazitok... Lara1, vsimla som si, ze si mala obrad na zamku, cez koho to islo, ako sa vola pani koordinatorka ? Koho ste si zaobstarali ako catering ? Lebo ja som chodievala obsluhovat este ako studentka na Hotelovej akademii z Pd, robievali si sme mnohe akcie ... ;-)
Odpovedať
Zuzanka, na zamku bol len obrad, hostina uz bola v Hotely pod zamkom. Meno koordinatorky ti nepoviem, nemam sajnu.
Odpovedať
Ale aj napriek tomu, prave teraz som si mrkla Tvoj album, bolo to velmi pekne, brala si si Anglicana, prajem Vam srdecne obom len a len to najlepsie, vela zdravia, stastia, lasky, hlavne porozumenia ... Asi to bude p. Solarikova, al p. Wurstova, ale to je uz aj tak podstate aj tak jedno, my zvazujeme nad rimskokat. kostole v Bojniciach, zatial mame len toto, riadimsa aj trosku touto strankou, dufam, ze mi pomoze ...
Odpovedať
Dakujeme. :-) Pani Wurstova bola na obrade, ona citala tie take formalne dodatky sobasiacemu ale ta pani koordinatorka bol niekto zo zamku, nie z matriky. Tato stranka ti urcite pomoze, ja som tu nasla inspiraciu na vsetko a aj vsetky kontakty.
Odpovedať
Kedze pracujem v Cajovni Dobra vila, tak uvazujeme nad tym, ze by sme to tam mohli mat ... Je jedno, ci sa clovek berie v kostole, na urade, ... dolezite je, ze sa dvaja ludia lubia, ... a ze ten si berie Ira, Poliaka, ... Dolezita je vzajomna suhra. Ako si sa spoznala s mangelom ?
Odpovedať
Spoznali sme sa tu v UK v bare, prisiel a prihovoril sa mi a hned sa mi zapacil. ;-) Bojnice vybral on, vzala som ho tam na vylet, mali sme minuly rok 2-tyzdnovu dovolenku na SK, a zamok ho tak nadchol ze hned sme si aj zajednali termin na svadbu. No som rada, lebo sa pacilo aj hostom, aj nasim aj anglicanom, okrem svadby si urobili aj vylet. A ta cajovna je v Prievidzi?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj zuzanka, ja som sice Prievidzanka, moj milacik je zo Sutoviec a tak svadbu mame da sa povedat na "polceste" :-D v Bojniciach, v kostole
Odpovedať
Ta cajovna je na namesti v Bojniciach :-) Dobra vila, oproti kulturnemu osvetovemu stredisku, prejde sa cez lipovu alej, hned oproti svadobke Magnifica ...
Odpovedať
Ahojky Irka, som rada, ze takto spoznam buduce nevesticky, zaujmaju ma nazory ostatnych na Bojnice a svadbu , ta tvoja sa neuveritelne blizi, boze, ja neviem ako ja, ale ja budem mat srach trosku co a ako ... Prajem Ti len a len to najlepsie, uspechov, vzajomnu suhru, nazora, pretoze na tomto je to, to je zaklad :-) My si to planujeme tiez v kostoliku v Bojniciach 12. maja 2007 o rok, tak si myslim, ze mame dostatok casu ... Ako ste sa spoznali, co Tvoje pripravy na svadbu ?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj zuzi, nam sa to nezadrzatelne blizi, ale zato vy mate na pripravy dostatok casu ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj devcata z Bojnic! Ja se prave vratila ze svatebni cesty v Trencianskych Teplicich a jeden den jsme si vyjeli prave na zamek do Bojnic. Musim rict, ze misto je to krasne a sal, kde se oddava se mi moc moc libil, takze ja bych se tam vdavala hned( i kdyz jsem rada, ze uz to mam za sebou :-D 8-) ) ...
Odpovedať
Irka, ako to zvladas ? Urcie pomahaju rodicia, ako sa len da ... Samozrejme, ze to nenechas len na nich ... mame dostatok casu, dufam, ze bude stacit, ked sa to zacne vybavovat v januari ...
Odpovedať
Vydim, ze mesto Bojnice velmi uchvacuju ... kazdy mi tak hovori, ako to je pekne, ze ja byvam v Bojniciach, pekna priroda, zamok, Zoo, kupele, byvam totiz v chatovej oblasti, kde je klud ...
Odpovedať
Ahojte dievcata, aka skoda ze sa to tu rozbehlo az teraz po nasej svadbe. Bojnice su fakt krasne a my sme velmi radi ze nasa svadba bola prave tam a nasi hostia si ten vikendik pochvalovali tiez. 8-)
Odpovedať
To nevadi, aj po svadbe si mame co to povedat, no nie ? Tie co uz mali mozu povedat, aku mali skusenost, tie co ich len to len caka, tak vela stastia, pevnych nervov na zvladnutie ( ako mna napr ... ) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
vacsinu veci som si vybavovala sama s mojkom, na rodicov som nechala hlavne zakusky a ich oblecenie, este malickosti nam chybaju ale zatial sa nestresujem, asi najhorsie to bude o tyzden :-D Teraz mi vypadla kadernicky, tak tu zhanam na poslednu chvilu ]-( My sme tiez zacinali asi tak januar - februar, takze ked ty tak zacnes urcite vsetko vybavis :-)
Odpovedať
Profilova fotka
inak na chvalu Bojnic, aj ja ich mam velmi rada, dufam ze nam vyjde krasne pocasie, lebo fotky by som velmi chcela z okolia zamku. Lara ty si mala velmi pekne foto pri zamku aj v parku :-)
Odpovedať
Irka, bolo by ich aj viac ale dost sa nam rozfukalo prave ked sme sa zacali fotit (vid moje vlasy :-D , najma ofina hore dole) takze sme sa radsej presunuli na hostinu. Uz som bola aj hladna tak som zrusila fotografa. :-D Tak sa ti to riadne krati. Mate sobas na zamku? Zuzanka a ty na buduci rok, to mas super, tolko inspiracii tu este pochytas. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lara: my mame cirkevny sobas v kostole na namesti, zvolili sme si tento sposob - pre nas velmi vyznamny a interier kostola je tiez velmi pekny ;-) (vid foto v mojom albume). Bola som na viacerych sobasoch v Zlatej sale, boli krasne, :-) ale pre nas "tu zijucich" to nie je az taky krasny zazitok
Odpovedať
Asi viem co mas na mysli. Chapem. ;-)
Odpovedať
Ten kostol je krasny, to je hned tam v centre, vedla je posta, vsak? Dobra volba. No pre nas cezpolnych je zamok stale najvacsia atrakcia. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, my tiez planujeme svadbu v bojniciach zatial nemame presny termin ale urcite september 2007 , najradsej by sme aj sobas aj hostinu na zamku. kedze tiez planujem zo zahranicia bez tejto stranky by som to asi nezvladla! nasla som hlavne vela praktickych inforacii, a vzdy ked sem pridem sa dozviem nieco nove. doposial som ale nepocula vela dobreho co sa tyka kominikacie a ochoty zo strany zamku, ale nevzavam to. je tu par dievcat ktore tam budu mat svadbu v najblizsich par mesiacoch tak sa neviem dockat ich komentarov!
Odpovedať
ds, poradime si, no nie ? ja tiez zbieram infosky a inspiracie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj lara, spominala si, ze vlasky si si dala robit v hoteli Pod Zamkom...aka je recenzia? Este nemam kadernicku, totiz ani kozmeticku. Kde si si dala robit make up? A nechty? Vidis, ja nebyvam na SK, tak nemam ziadne kontakty. Alebo baby, ak mate skusenosti, prosim poradte...diky :-)
Odpovedať
Kama, ja som bola s kadernickou v hotely velmi spokojna, take sikovne dve mlade sestry su tam. Bola som na skusku v piatok a dobre mi to urobili, tak ako som chcela. Makeup mi robila sestra a nechty som si dala robit u nas v RV v studiu takze s tym ti neporadim. Tak uz sa ti to riadne blizi. Uz mate vsetko? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dik babe, no uz sa nam to blizi!!! Este nemam ani saty, vies si to predstavit?? No, ale letime naspat domov o 2 dni - 4 tyzdne pred svadbou, tak budem mat hadam dost casu...neviem, ci som spominala, ale musela som si najat wedding coordinator, kedze nie som tam, tak to ulahci, hadam.. No najviac mam stresy s papiermi, ja si tiez beriem cudzinca - Aussie - a prave hladam legalneho tlmocnika na nete a nedari sa mi. Ty si tiez musela ist na Ministerstvo Zahr. Veci v Blave dat tam na dokumenty tu Apostille?? Na matrike boli take neochotne, tak mam z toho dobry mess!! Najprv Certif. of no Impediment, potom vsetko dat prelozit a potom Apostille?? Mas s tymto skusenosti??? Help!! :-.
Odpovedať
Ahojky, Bojnice jsou krááásné městečko s krááásným zámkem. Jezdívala jsem tam každoročně jako malá s rodiči ke známým. A svatby tam musí být nádherné. ;-)
Odpovedať
Pindruska, akych tam mas znamych ?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?