svadbu sme mali v kostoliku v Ba, ale to je tiez na Vas, pretoze sobas sa neplati, nam to bolo ale na pripravke jemne naznacene, ze ak by sme dali, tak to ide na kostol, ale nemusite ;-)
ja som už hodila reč zo " svokrou " a ta hned že pre farára tortu ... čo sa mi zdalo prehnané, a tak som jej povedala žiadna torta sa dávať nebude ale ked tak ako pozornosť resp. prejav dobrej vôle škatulku zákuskov no a i " láhev koňaku " by k tomu isto podla ;-) ale ozaj je to na každom ako si urobí tak má 8-)
Tak ako tak citam to si vychovame z tych fararov same prasiatka. Ja neviem preco by mal niekto davat fararovi kopu zakuskov a este aj peniaze,alebo dokonca celu tortu. Najhorsie vsak je to na dedine,kde kazdy kazdeho pozna a mamky neviest sa pomaly predhanaju,kto da fararovi viac.Alebo aspon to co dali ini. Potom si aj ten farar nato zvykne. Mna islo porazit,ked mi buduca svokra povedala,ze u nich na dedine,kde mame svadbu sa dava fararovi kurca, zakusky, peniaze a flasa. Nemam mu rovno dat celu svadobnu tortu?Kedze nasa strana to neplati a nechcem sa s buducou svokrou o tom hadat,nechala som to tak.Ale vie moj nazor.