Som tu nový - miska2124

Profilova fotka
Ahojte som Miška a som tu nová,s priatelom planujeme svadbu,poradili mi tuto stranku vraj je perfektna co sa tyka vybavovania a hlavne su tu dobre rady,len by som rada vedela ako sa snou pracuje pretoze mi na ploche pisalo ze si mam určit datum svadby a tak ale neviem kde si to tu mam zapisat.Za každu radu dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj, Miska, vitaj! :-) Poslala som ti IP s malymi radami. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miska2124 ahoj miska, vitaj na nasej stranke...urcite tu najdes kopec dobrych tipov a rad ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no hej zatial je to tu super paci sa mi tu
Odpovedať
Profilova fotka
Čaute,ja som tu asi týžden,tiež sa ešte len učím ale našla som tu už pár dobrých rád... Ešte nemám nič vybavene,rozhodli sme sa na vianoce na dátume - 3.septembra. Len dúfam že stihnem vybabit hlavné veci,lebo ako vidím baby su tu riadne popredu :( netušila som že treba veci tak skoro vybavovat,uff. Pondelok začínam s kostolom a sálou tak mi držte palce aby neboli termíny ešte obsadené :) potom dám vediet či som niečo vybavila ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sannussi ahoj,mohla by som ta poprosit,poslala by si aj mne tie rady do IP ako miške? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenushka_th: mas IP :-) A neboj, ak nemas prehnane naroky na svadbu a vysnivane konkretne "TOP" miesta, ktore by boli velmi popredu rezervovane, tak sa nemusis bat. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem,celkom ukludnujuce :-) prehnane naroky nemam,skor skromne,ked vidim tie ceny,hlava sa mi točí,dnes už svadba nie je lacný špás ... Myslela som že v pohode stačí v januári začať vybavovať,a tak snad to všetko dopadne dobre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenushka_th: neboj, urcite dopadne dobre!!! Drzim palce, nech najdes vsetko presne podla tvojich predstav!!! No to veru lacny spas nie je, ono sa tych poloziek nazbiera, ani nevies ako. :-D A mas este vela casu, niektore nevesty stihli svadbu spravit aj za 2-3 mesiace. (obdiv! :-) )
Odpovedať
Profilova fotka
kamoška to stihla za tri mesiace a povedala ze dva mesiace z toho nemala co robit. :-D Len september je taky blby termin je strasne vela svadieb , myslim ze keby som chcela vo februari tak to skor pojde :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenushka_th: pekne, ale tak kazdy sme iny - ja zase chcem mat vsetko podla predstav, tak planujem takmer 2 roky popredu..co tiez moze byt pre niekoho divne. Naozaj zalezi na tom, aky je clovek narocny a ci chce tie vychytene miesta a ludi alebo nie. No hej, september je dost vytazeny svadobny mesiac, ale neboj, miest a ludi je velmi vela, takze je z coho vyberat a urcite nebude uplne vsetko plne. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miska2124 ahoj Miška, neboj, do septembra sa Ti určite podarí všetko vybaviť, ja vybavujem svadbu za tri mesiace, a môžem povedať že už takmer všetko mám - aspoň teda čo sa týka dodávateľov - ešte mi zostáva nejaké veci dokúpiť, ale naozaj sa nemusíš báť, že by si niečo nestihla, keby si potrebovala poradiť, rada ti pomôžem :) pekný dník a všetko dobré do Nového roka :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj aj Tebe vsetko dobre do noveho roka asi snad vela tej lasky,stastia a zdravia,len som sa chcela spytat ako s cim si zacinala,myslim tak zajednanie kostola,pozdravenky,zajednanie miestnosti na hostinu,saty,doplnky ,dj, a tak ako si postupovala
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@miska2124 prvé sme si rezervovali miesto hostiny - a keď to som mala isté, tak sme si boli podať žiadosť na matriku, mali sme s tým trošku problémy, lebo sme kvôli hasičom chceli mať svadbu v BA a tam piatky nesobášia - tak nakoniec sme zostali v Senci, kde máme aj hostinu - no a potom som si založila taký notes, neskôr kúpila aj svadobný bedeker, kam si všetko značím. Šaty mám kúpené už dávnejšie aj so závojom - myslím, že tu v bazári nájdeš krásne a oplatí sa to viac ako požičanie - môžeš ich potom predať. Potom sme si s nastavajúcim urobili zoznam pozvaných hostí, prediskutovali to s rodičmi, vybrali svadobné oznámenia cez web, objednali ich, aj výzdobu - dlho som sa nevedela rozhodnúť akej farby ale potom som sa zamilovala do jednej kytice fialovej farby a bolo rozhodnuté. Veľa Ti pomôže internet, dá sa to veľa toho pozrieť, aj nájsť, aj kontakty. Cez net som našla aj cukráreň na zákusky, výzdobu objednala, obrúčky ideme pozerať pozajtra, ale už som nejaké bola mrknúť... alko a nealko si postupne kupujeme vo veľkosklade alebo k majú niekde v akcii... fotografa mám cez kamošku zajednaného, DJa zohnal môj drahý... ešte topánočky musím ísť kuknúť... kaderníčku a vizážistku mám už tiež rezervovanú - o nejaký týžden idem na skúšku ...
Odpovedať
Profilova fotka
@miska2124 a ako pozerám máte svadbu v novembri - myslím, že nebudeš mať problém zohnať dodávateľov - lebo november už nie je mesiac ,, svadobnej sezóny´´ či ako sa tomu hovorí, my máme svadbu v marci a nemala som žiadny problém zohnať dodávateľov - každý má vtedy voľno... a ak Ti môžem poradiť - nájdite si miesto hostiny tak, aby ste si mohli priniesť vlastný alkohol aj nealko - dosť na tom ušetríte. Ozaj a kde budete mať svadbu? Z akého mesta si?
Odpovedať
Profilova fotka
aha tak krasne sa to cita,neverila by si no dobre teda lenze my dvaja mame este taky mensi problem kedze chceme mat svadbu aj v kostole lenze ja som katolicka a on evanjelik ale chceme mat svadbu v mojom kostole budu stym asi trpampoty.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som z Bánoviec,a chceli by sme to mat v Uhrovci je to rodna dedinka mojho draheho
Odpovedať
Profilova fotka
@miska2124 jasné viem kde to je - ja som tam bola v detskom tábore, viem že je to už veľmi dávno, ale pamätám si to - je tam krásna príroda aj historická pamiatka - zrúcanina... no tak to neviem ako budete mať - ja som tiež katolíčka a priateľ je neveriaci, tak ja som sa prispôsobila s tým civilným sobášom... ale neboj, treba sa ísť opýtať po sviatkoch za pánom farárom a opýtať sa ho ako treba v takýchto prípadoch postupovať ... ale určite to vyriešite čo najlepšie, len si to treba pozisťovať ...
Odpovedať
Profilova fotka
no ved hej ked sa lubime hadam nas nabozenstvo nerozdeli
Odpovedať
Profilova fotka
@miska2124 Jasné, neboooj, určite to dobre dopadne, vybavíte to... len treba ísť čím skôr sa na to popýtať :)
Odpovedať
Profilova fotka
no ved hej no ale uz mam 3 terminy svadby to nevadi?
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 Lucka a ako si zozeniem starejsieho?ja by som chcela vlastne vseteky tie tradicie aj odcepcenie aj nejaky program.
Odpovedať
Profilova fotka
jedine co zatial mam su saty po polnoci tie mam zo stuzkovej to hadam mozu co poviete?
Odpovedať
Profilova fotka
@miska2124 mozem ti dat kontakt na starejsieho (ktory je aj DJ), ktoreho budeme mat my, a je velmi dobry - je z okolia BN, a zozenies ho bud takto podla doporuceni, alebo si vyhladas bud tu na mojasvadba alebo na internete vo vyhladavaci :-) ..a jasne ze popolnocky mozes mat aj zo stuzkovej, ved to nikto nebude vediet. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@miska2124 nevadí, treba si ale čím skôr dohodnúť ten termín - lebo od toho sa odvíja všetko ostatné - miesto hostiny a všetky ostatní dodávatelia. Čo sa týka starejšieho - skús zohnať takého DJa, ktorý robí zároveň aj starejšieho - je takých dosť, my máme tiež takého čo to robí, ale my starejšieho mať nebudeme. aj keď niektoré zvyky určite áno - aspoň rozbíjanie tanierov, prvý svadobný tanec, jedenie polievky z jedného taniera a o polnoci odčepčenie. Len neviem či chcete DJa alebo živú hudbu. Ale skús pozrieť tu v katalogu firiem, či neponúka niekto tieto služby a ak nenájdeš tu - skús cez google niečo nájsť . Nájdi si ich viacej, porovnaj ceny, ich ochotu, služby a až potom sa rozhodni. Niektorí sú ochotní určite dať aj nejakú zľavu.
Odpovedať
Profilova fotka
@sannussi no dakujem vidis to a koho budes mat Ty a on je stary ci mlady?lebo videla som aj dedkov a aj takych mladencov. :-D :-) :-D :-D viesproste aj to pytanie aby to presne vedel aby tak tak povediac on riadil,nejaky skuseny
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 no sak uvidime Luci,len sa bojim ze to nepostihame.Vies a kolko stoji taky DJ?
Odpovedať
Profilova fotka
@miska2124 ten náš ma tuším tak okolo 40rokov, zohnal ho môj drahý cez kolegu - bol to jeho známy, jedného som mala tiež v rezerve - cez bratranca, obidvaja sú myslím skúsení s robením svadieb - keď si budeš vyberať - tak sa popýtaj aké majú skúseností so svadbami,ako dlho to už robia, či už robili aj starejšieho a hlavne ak môže - nech ti ukážu nejaké ukážky videá alebo foto z ich akcií - oni to väčšinou majú. To isté platí aj pre fotografa a kameramena.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 o kameramana nemam strach v jednej fotosluzbe tu v bn je super fotogrf aj kamaraman v jednom
Odpovedať
Profilova fotka
@miska2124 Ale to sa vôbec nemusíš báť -stihneš to - ja si musím vybaviť všetko behom troch mesiacov a ešte mám dva mesiace do svadby a už za ten mesiac som skoro všetko vybavila - teraz už len drobnosti. Naozaj sa toho nemusíš báť, svadba sa dá v pohode vybaviť za dva tri mesiace bez nejakých stresov. Dj - no neviem ako vo vašej lokalite ale tu BA a okolie pod 300 € nenájdeš - teda tak od 300 až po 700€ - záleží aj od toho čo všetko chcete - či len hudbu alebo aj nejaké špeciálne služby (laserovú show, svetelné efekty) - ale možno tam u vás bude aj lacnejší - lebo tu u nás pri BA je všetko drahšie ako inde. A živá hudba je ešte oveľa drahšia.
Odpovedať
Profilova fotka
@miska2124 napisem ti IP so vsetkymi informaciami o nom, nech mi to tu nezmazu, oki? :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?