Čo ak to nebude najkrajší deň v živote?

Baby, normalne si prezeram vase fotoalbumy a chyta ma panika. Kazda druha tam pise, ze to bol pre nu {a dobreze aj pre hosti} najkrajsi den v zivote. Minule mi volala kamoska, co pride na svadbu, ze: "mysli na to, ze musis mat najkrajsiu plet aku si kedy v zivote mala a najkrajsi uces aj nechty. Musis byt najkrajsia v celej sale"... no dobre, lenze my budeme mat vyse 100 ludi a ja nie som ziadna modelka, preto je dost mozne, ze najkrajsia nebudem :) ... dalej mama: "musis sa venovat vsetkym hostom, s kazdym sa porozpravat, o kazdeho sa zaujimat, s kazdym chlapom tancovat a cely cas sa musis usmievat" A kazdy mi hovori, ze si mam cely den uzivat, byt stastna a bla bla bla... No ale co ak to tak nebude? Moj snubenec nie je ziadny parketovy lev a velmi netacuje, cize asi spolu nepretancujeme celu noc. A niekedy sa hadame na malickostiach, co ked sa pochytime aj na svadbe? Jednoducho...odvsadial pocuvam aky krasny den to bude a aky musi byt, ze si zacinam klast otazku - no a co ked to tak nebude? Bude to nejake akoze zle znamenie pre nase manzelstvo alebo co?
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je hlupost hovorit ze je to najkrajsi den v zivote...mna sice moja svadba este len caka, ale nechcem aby svadba bola najkrajsi den....chcem aby boli najkrajsie vsetky dni ktore budu nasledovat po nej :)...svadba ma byt len den kedy zacne najkrajsia etapa zivota dvoch ludi ktori sa lubia..urcite sa stane vela nepredvidanych udalosti, nic nie je take dokonale ako si clovek naplanuje...ty nepocuvaj nikoho, ty v ten den nemusis nic len zi vziat muza ktoreho milujes a stravit s nim pekny den v spolocnosti rodiny a priatelov...ak sa ti bude chciet tancovat, budes, ak sa ti nebude chciet, nebudes...ale myslim, ze atmosfera celeho dna ti pomoze k tomu aby si bola krasna, stastna a usmievava...a ked budes stastna tak nezalezi na tom, ci budes mat na brade pupak alebo sa ti odlepi necht...nejde o nic, nestresuj, bude to krasny den, za to ti rucim :) hlavne si to uzi spolu so svojim manzelikom a budte stastni :) drzim palce nech vsetko dobre dopadne :)
Odpovedať
moja, viem presne ako sa citis. my mame svadbu presne o dva mesiace.. ja si myslim, ze treba len verit,ze to bude najkrajsi den a ze si ho uzijes. my sa s partnerom tiez casto hadame pre hluposti a do druheho dna je to zase skvele..ale ja nam verim obom, ze si tento den nepokazime. budeme oslavovat nasu lasku, hadky dame bokom. a co sa tyka toho, ze mas byt najkrajsou..v poslednej dobe pozeram vela svadieb a mozem ti s cistym srdcom povedat, ze najkrajsia je stastna nevesta. moze mat kila navyse, velky nos alebo hroznu plet, ak z nej vyzaruje radost a vidno, ze sa bavi, je tou najkrajsou. preto viem, ze aj ja budem:-) netrap sa preto. zbytocne si to kazis. nie je to o inych, o tom ako sa im pacilo, je to o tebe a o nom. ja mam dost divnu cast rodiny, najprv som sa kvoli tomu trapila, ale teraz som odhodlana, ze ja si to nedam pokazit. budem mat nadherne biele saty len raz v zivote, len raz v zivote budem princeznou a neskor kralovnou. a nie pre inych, ale pre mojho princa:-) a pre nho som nadherna stale.. neboj sa a ak potrebujes o niecom pokecat, kludne sa ozvi. rada ta privediem na krajsie myslienky:-)))
Odpovedať
svadba je svadba, trva len jeden den, ale manzelstvo je na cely zivot ;-) Priprav si svadbu s najlepsim vedomim a svedomim, ale nenechaj sa vystresovat recami druhych. Na svadbe sa nerozkrajas na milion kuskov, aby hostia boli spokojni. A ked sa ti vyhodi vyrazka na cele? No a co? Na co existuje retus na fotkach? Tak sa da vyretusovat a hotovo. Na tom predsa svadba nepada a nestoji. Radsej tuto energiu venuj do vasho vztahu, nie je to o tom, ze svadba a sup mas to "vo vacku". Este len potom pride ten skutocny zivot a o ten vztah sa treba poriadne starat a pestovat ho. Co tam po tom, ze svadba nebude najdokonalejsia :-) Ak ju pripravis s laskou, tak sa bude hostom pacit. Hlavu hore a vychutnaj si pripravy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@erika04 a tak nehovorim, ze svadba nebola pekna... bolo to super, uzivali sme si celu atmosferu, rodinu a aj vsetky stresy. Ale mne osobne sa viac pacia dni po svadbe, ked sme uz manzelia :) Svadba je len v jeden jediny den a manzelstvo trva cely zivot :) takze na to sa treba zamerat - vediet spolu vychadzat naozaj aj v tom dobrom a aj v zlom, naucit sa tolerancii, rozpravat sa, tesit sa spolu, prezivat vsetky pekne a aj tie menej pekne veci spolu.... Co z toho, ked svadba bude jeden ohurujuci zazitok a po svadbe si mladi nebudu mat co povedat.... Takze vsetky tieto reci dookola ignoruj a neries :)
Odpovedať
Profilova fotka
Jedine coho sa bojim ja aby som nemala migrenu inac si myslim ze to bude krasny den urcite nie najkrajsi ale snad sa tam priblizi :)
Odpovedať
Prepanakrala, svadba ma byt najkrajsi den v zivote??? :-o
Odpovedať
@kazunomiya a necitala si to tu este v svadobnych fotoalbumoch? ja takmer v kazdom... no presne... tiez mam niekedy migrenu, vyrazky zo stresu. Ja viem, ze svet sa nezruti ak budem mat vyrazku aj na svadbe, ale tolko pocuvam o tom, aka musim byt krasna, ze ma to uz znervoznuje... @nikita1984 no o divnej casti rodiny toho viem vela :D aj ja mam taku... teda, kazdy mi dava tolko uloh, ze sa bojim ci si budem tam mat cas len tak posediet a vychutnat atmosferu alebo sa so snubencom porozpravat
Odpovedať
@erika04 No... myslim si, ze ocakavat od seba, ze musis v svadobny den zariadit, aby bol najkrajsi v zivote, je tak obrovsky narok, ze akurat moze viest k tomu, ze to tak nebude. Chcem povedat, ze treba urcite spravit vsetko pre to, aby si bola spokojna a oslavila tuto vynimocnu udalost, ale trapit sa kvoli nerealnym perfekcionistickym predstavam... No a teraz za seba... ano aj ja na sebe badam snahu urobit vsetko dokonale a najkrajsie a tiez by som rada keby bolo vsetko perfektne. Ale ludska skusenost uci, ze urcite nebude... V tomto zivote ziadna taka totalna dokonalost nie je a nase predstavy vedia vzdy byt "dokonalejsie" ako realita. Dufam teda, ze sa nebudem zbytocne trapit tym, ked to take dokonale nebude.
Odpovedať
Profilova fotka
myslím, že to že sú tie nevesty šťastné nezávisí od toho, že mali najkrajšie vlasy, najkrajší make-up, najkrajšiu pleť, s každým sa porozprávali... ale od ich vlastného pocitu, že si zobrali pre nich najlepšieho muža na svete, veď predsa šťastie nie je o dokonalosti ;-) takže určite by som si nerobila stresy z toho ako budem vyzerať, aj keď samozrejme asi pre každú nevestu je dôležité aby bola krásna pre svojho nastávajúceho, dôležité je to za tým - váš vzťah. a naozaj dni po svadbe sú najkrajšími v mojom živote. držím palce aby si si svadbu naplno užila - a vtedy bude pre teba najkrajšia - aj keď nebude dokonalá, a bude možno plná trapasov :-) a začala tak žiť svoje najkrajšie dni :)
Odpovedať
ahoj, ja skusim dat prakticky tip - tu na mojasvadba je jedna diskusia o tom, ake vselijake trapasy a hrozy sa udiali v svadobny den - stoji to za to si par precitat - lebo sa bojis toho, ze to musi byt najuzasnejsie den na svete - tak tam sa docitas, ze to nie vzdy znamena, ze vsetko islo hladko a krasne :) su tam aj nevesty, ktore boli nestastne z toho, ze na svadbe bola nuda (aspon mali taky pocit), alebo aj baba, ktorej svedkynu den pred svadbou pohryzol potkan :) vsetky baby svorne tvrdia, ze aj ked sa im stalo toto alebo toto, tak na to spomiinaju teraz s humorom alebo ich to s manzelom este viac spojilo - a to je naozaj krasne, to ten den robi vynimocnym - nie to, ako prebiehal podla planu. Kazda nevesta opisuje svadbu v euforii toho, ze je vydata a ze ten den znamenal prechod do manzelstva s uzasnym clovekom.
Odpovedať
svadba sa strašne v dnešnej dobe preceňuje. pre mňa to isto najkrajší deň v živote nebude :-D ja nie som žiadná romantička ani rojko, proste s nohami na zemi a žijem realitu. Určite to bude krásny deň, ale nerobím si ilúzie :-D navyše, ako tu už bolo spomenuté, tie dni "po" sú podstatnejšie ako nejak svadba...
Odpovedať
ahojte moja svadba bola jeden z nakrajších dní ktoré som zažila, sme rodina, svadba uplne nevišla podľa mojich prestáv,ale to patrí k tomu, ale aspoň bola sranda , hlavne z nevesty sa smiali. :-D Najkrajší deň som zažila ked sa nám narodil syn, nieje nič krajšie ako mať v náručí vlastné dieťa :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@beatrixlenicka čo že sa Ti prihodilo, nevestičke???? prečo bol smiech??? :)
Odpovedať
@kathy131 nevedela som prečítať svoj sľub a ešte aj obrúčku som mu nevedela dať na prst
Odpovedať
@nikita1984 ako si to pekne napísala :) prajem veľa šťastia v živote, nech je vo vašom spoločnom živote všetko tak ako si to predstavujete :)
Odpovedať
@beatrixlenicka nevadí, stáva sa aj horšie. Hlavné je, že ste teraz šťastní a stále spolu, večná dvojka, či už trojka ak ste sa rozrástli :)
Odpovedať
@kathy131 a to nieje najhoršie, strašne mi na hostine došlo zle, naštastie som nevracala, prešlo ma to, ale nepredstavovala som si , ani v tom najhoršom sne , že v svadobných šatách budem pozerať do záchodu, ale naštastie si to skoro nikto nevšimol, že som išla za záchod.
Odpovedať
nooo, tak parádička. Ja som na sestrinej svadbe bola svedok, avšak tiež sa mi podarilo trapasiť. Ako som sa išla podpísať do knihy špička topánky sa mi zachytila pod koberec a za dovového !híííííí" som letela a letela a letela až ku stolu, kde som sa zachytila, a šťastne podpísala :) kadečo sa stáva
Odpovedať
@kathy131 Aj také veci sa stávajú
Odpovedať
hej, dakujem :) Ja viem, že doležitejsie je to, co bude po svadbe. A nie som ziadna perfekcionistka, na dokonale detaily si az tak nepotrpim. Skor ma zaraza, ako vazne to berie moje okolie Praveze take drobne trapasy by ma skor potesili, aspon by bolo co kamerovat a fotit :) Len sa mozno bojim, že nebude až taká zábava, akú by som chcela, prípadne že veľa vecí nestihnem. Prípadne, že sa ženích bude chcieť držať skôr v ústraní, lebo on nie je rád stredobodom pozornosti (a vlastne ani ja nie)...ale na to sme mali asi myslieť skôr, ako sme popozývali toľko ľudí... Ale to už asi neovplyvním. Ok, verím tomu, že nejak už len bude. A tu temu trapasov si urcite precitam ;)
Odpovedať
@erika04 aj môj manžel nieje rád stredobodom pozorností, ale zvládol to, vlastne obaja, ani ani môj manžel niesme dokonalí, ale hlavne sa máme radi a s láskou vychovávame nášho synčeka. Určite zábava bude, zabudneš na pár vecí, aj mi sme zabudli aj ked som svadbu plánovala veľa mesiacov, to proste k svadbe patrí, mi sme ešte napríklad zabudli dať mašle na naše auto,alebo museli sa vracať po zákusky, lebo ich zabudli na stole pre farára .... Ked si pozerám video na mne sa všetci v kostole smiali, na mojom sľube zle som to prečítala a aj na tom že obrúčku som mu nevedela navliecť, dal mi zlú ruku, potom som mu schmatla tu správnu, potom som zobrala obrúčku a pretáčala som si ju v rukách, lebo máme na nich kamienky a nemohla byť nasadená zle a to ešte ZABUDLI SME SA POBOZKAT v kostole, farár nám zabudol povedať a nás to samozrejme v tom strese nenapadlo, takže nikto nevidel náš 1 bozk, muža to napadlo až v aute, tak tam sme sa pobozkami ako manželia.
Odpovedať
@erika04 ja mám svadbu v septembri, a hoci sa teším, že si vezmem svojho mileného, vôbec nemám ružové okuliare o tom, aký to bude najkrajší deň v mojom živote . (avšak nechám sa prekvapiť ) Budem mať na svadbe asi 110 ľudí-čiže či chcem alebo nechcem neminie ma aj časť koordinácie aj organizácie, moja rodina, totižto musí pricestovať z druhej polky Slovenska.... a kamaráti tiež. Okrem toho, neznášam byť stredobodom pozornosti a na svadbe sa tej pozornosť asi nevyhnem :) To že na svadbe budú aj takí účastníci u ktorých sa obávam, aby nám nepokazili zábavu, ani nehovorím.... K hrôzam na svadbách pridám skúsenosť: Na poslednej svadbe v snúbencovej rodine sa stala tragická udalosť, keď jeden zo svadobčanov zomrel. Takže nech bude ako bude, dúfam len, že nič podobné sa nám neprihodí..
Odpovedať
Profilova fotka
ked to nebude najkrajsi den..tak sa nic nedeje...podla mna to nema s najkrajsim dnom nic spolocne..aspon pre mna..len to vyvolava zbytocny pocit stresu..najkrajsi den by skor mohol byt ked ste sa s partnerom prvykrat stretli..alebo ked sa vam narodilo dieta..ale svadba? isto bude to prijemny den..ale aby som ho povysovala na najkrajsi den..tak to nie..
Odpovedať
@erika04 ja som tiez stresovala z toho dna,chcela som mat po nom a este stale mam podobne pocity- som rada,ze uz je po a netuzim po ziadnom repete. Je super vsetko naplanovat a hlavne poverit inych jednotlivymi ulohami,ale i tak sa nieco vyskytne,takmer vzdy. Hlavne to brat vsetko s pokojom,usmevon. V ten samotny den ti to uz aj tak bude jedno. Ja som bola pokojna a stastna,ani neviem,kde sa to vo mne vzalo,ocko bol z toho az zarazeny, lebo stresom a komplikaciam na poslednu chvilu sme sa nevyhli. Netancovala som s kazdym,iba s tym,kto mal zaujem,hlavne som nechcela obist ocka a svokra,ale oni sami prisli za mnou. Mali sme redovy,takze tam bol takmer kazdy (okrem svokry,lebo ked chcela,predbehol ju jej svagor a potom uz nesla,ale toto som si ja vsimla az na dvd).s kazdym sme si pripili, s vacsinou sa rozlucili,ale pomedzi to,kto bol ako sikovni a "ukradol" si ma. S manzelom sme tancovali mozno 4-5x max,on nie je moc na tanec,tak hovorime,ze sme si to rozdelili a on sa staral o tych pri stoloch, ja som zas bola vacsinou na parkete. Riesili sme kopec situacii,napr. v pia o polnoci sestra zahlasila,ze nechce saty,kt ma,lebo su dlhe a ostatne sestry budu mat kratke,takze este v sob rano som jej poziciavala saty od kamosky a manzel bol najskor pre saty,tak pre kyticu. V pia som zabudla ist po zavoj,nastastie mi volala zo salonu,tak sa este rychlo zbehlo. Zasadaci poriadok sme x krat prerabali a napokon i miestnosti sa prisposoboval a na dvoch stoloch sa prehodili menovky (nakoniec ten omyl bol asi lepsi varianr ako povodny,ale cudovala som sa,kam ti ludia sadaju). Kolace sa nam roztapali,prevadzkarka nas presvedcila,ze ich netreba davat do chladniciej,tak sa dali v sob predodobierkou a na stoly az po hl jedle. Topanky som sa snazila si rozchodit vopred a zdalo sa vsetko ok,kym som nezacala tancovat,akoby som po klincoch skakala. Okolo druhej vecere mi uz vsetko vadilo,korzet,uces,topanky, na dlhsi cas som sa vytratila i s druzickou na wc a snazila sa vsetko co najviac uvolnit. Bola to nesmierna ulava moct sa prezliect na cepcenie. Som chytila druhy dych :-) a na zaver to 17r sestra prehnala s alkoholom,takze ju bratranec s ockom bol odniest domov a boli mi trapne vysvetlovat svokrovcom,ze preco ocko odisiel skor a neostal do konca. A zabudli sme pokrajat torty,niektori dostali aspon nabalene,aspon sa mi zda. Mali sme cez 20ludi ubytovanych a s tym tiez boli problemy,lebo sa podavali inak na izby,ako bol plan a ini sa museli "potlacit". Kamoska zas chcela vylet,dosli od stvrtka,zabezpecili si ubytko,ale neboli spokojni,takze v pia rano som im hladala nahradne. Momentalne som ale najviac sklamana z dvdcka.ale nie je to chyba kameramana. Mali sme na obrade zbor,ale neviem preco,bola tam i kantoeka,kt neskutocne falosne spievala do mikrofonu a na dvd je pocut najma ju,zbor iba v pozadi a je to nepocuvatelne. Ale ests jednu vec ti poviem, v ten den mi vsetci plnili,co ako som povedala,bolo,detaily,inak stolicky na odobierku,doniest nieco,podrzat,asi cokolvek. To bol taky pekny mily pocit ako z filmu :-) Svadba presla,dvd pozrete a zivot ide dalej. A je to pekne,mozem odporucat,nelutujem,nemenila by som,ale svadobna hostina stacila prave jedna :-)
Odpovedať
Keď som čítavala tie reči o najkrajšom dni, myslela som si presne to, čo ty. Čo ak nebude? A prečo by mal byť, najkrajší deň bude, keď zistíme, že čakáme vytúžené bábätko alebo keď sa narodí, krásne a zdravé... Ani som sa nesnažila všetko hystericky zariadiť a pripraviť tak, aby to bol ten najkrajší deň našich životov. A vieš čo? Aj tak sa ním stal - aspoň určite jedným z najkrajších. Ale nie preto, že by som mala krásny mejkap, vlasy, vytúžené šaty. Nie, to preto, že som žiarila zvnútra, z toho, že si beriem muža, čo ma miluje a ja milujem jeho. A žiaril aj on. A tak sme sa stále usmievali, úplne prirodzene, a boli sme milí a spoločenskí - tiež úplne prirodzene. Nestresuj sa tým - práve vtedy to príde a ten deň bude krásny. Držím palce :-)
Odpovedať
Ešte som zabudla v piatok , že som si mala isť po svadobné šaty, keby mi to nepripomenul manžel, ja som na ne zabudla, takže po 20 hodine išla po šaty.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?