Preboha, svadba! Aký je to pocit vydávať sa?

Dievcata a zeny, aky to je pocit, vydavat sa? No to este neviem, ale ako sa na to clovek tesi, ze? Je to vobec mozne, hovorime si, budem sa vydavat. A vsetci okolo urobia: OOOOO :-o ;-) Je to velka udalost. Aky z toho mate pocit? A co on? Belugia
Odpovedať
1
2
no belugia ja ti poviem ze ja som sa este moc nestretla s tymto ze ooooo idem sa vydavat ale ci nie som sisi ze som este mlada a co si neuzivam... :-|
Odpovedať
No tak to som sa stretla s tym aj ja, ale to iba zo zartu. Neviem, kolko ste spolu a kolko mate rokov, ale, Kvietocek, NEBER si to k srdcu. Druhi ludia ta nemozu ani odhovorit ani donutit, pokial to VY dvaja nechcete, ze ano?
Odpovedať
Profilova fotka
No mne jedna známa povedala, fajn, veď rozviesť sa dá vždy. Aj u mna to bolo skôr negatívne než pozitívne. Jaj a ešte častá otázka: Čo si tehotná?
Odpovedať
Profilova fotka
naše okolie to berie v pohode a zatiaľ sa ma nikto neopýtal, či som tehotná... až na jedného kolegu..ten mi dal otázku, že "prečo" a ja že "prečo nie" :-D A my sa veľmi tešíme, že budeme manželia a na všetko s tým spojené :-)
Odpovedať
Haha, to je typicke... No jasne, v poslednom case sa ludia cuduju, ked sa dvaja ludia rozhodnu iba tak, slobodne. Bez nejakych dovodov typu tehotenstvo alebo neviem co. To je teda pristup. No teda!
Odpovedať
ALIN1, ty budes mat svadbu tiez 10teho juna? Wow. Ako si na tom s pripravami? Uz to zrejme vies davno dopredu, ze co sa chysta. Hm?
Odpovedať
Profilova fotka
belugia, poď k nám do diskusie "Jun 2006 :)))"
Odpovedať
No, v mojom/nasom okoli je jediny nadseny (co to aj dava najavo) asi len buduci svokor. Vsetci ostatni sa pytaju, ze preco. (a to uz mame 2 roky po skole, a 1,5 roka spolu byvame) Niktor nema vyhrady, ale nikto ani neskace 2 metre...a asi ani nikto nie je prekvapeny (tak to bude aj tym, ta "vlazna" reakcia) :-| A potom aj ja to tak "prezivam", resp. neprezivam. a na tu celu udalost sa tesi viac moj priatel, nez ja- ale ja celkovo beriem veci menej "citovo" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No my ked sme sa doma bavili o svadbe, tak ja som si povzdychla:,, No vydavam sa len raz,, a moja mama ma poopravila: ,,No len raz je to poprvykrat,, :-D .
Odpovedať
Profilova fotka
katka27 :-D
Odpovedať
No vidim, ze odpovede su rozne. Ano, rada navstivim JUN 2006 sekciu. Vlazne reakcie vedia cloveka nastvat, takisto ako prehnane pozitivne. Ze co to asi znamena :)
Odpovedať
Profilova fotka
u nas je to v pohode az na to ze to este stale nevedia jeho rodicia :-D ale to by bolo na dlhsie :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tak ja musim povedat ze sme sa stretli len s dobrymi reakciami. Ziadne hlupe otazky typu preco/ Si tehotna atd. Tu v UK sa vlastne taketo otazky ani nekladu, je to vraj neslusne sa paru pytat kedy planuju dieta atd. Celkom mi to takto vyhovuje. :-) Nasi doma to tiez vzali dobre, aj ostatna rodina. Vsetci sa tesia na svadbu.
Odpovedať
Profilova fotka
otec mojho draheho sa vyjadril v prvom momente ze ci sa musime a ked sme povedali ze nie tak ze naco, ze sme mladi (21 a 22) a bla bla. A potom ze "kto chce kam pomozme mu tam" Ale my na to kasleme, lubime sa, sme spolu uz pať rokov a chceme byt spolu...
Odpovedať
My 2 sa tesime... velmi, ale otazku typu :Si tehotna som dostala1 x asi pred 2 hodinami a prislo mi ti ako netaktne a dost sproste :-o , uz len preto, ze s priatelom sme spolu 6 rokov a ini sa stinu za ten cas aj rozviest :-D a napokon je to nasa vec, kedy sa zoberieme. Najprv... asi tak 2 roky dozadu bol problem, preco sa neberieme, teraz preco sa berieme. Ludom proste nevyhovies ;-)
Odpovedať
Ja sa dost casto stretam s otazkami, ze "A preco?" Niekedy niektori "skuseni" chlapi radia mojmu priatelovi: "Este si to poriadne rozmysli!" Ked sa vydavala sestra, tak sa ma ludia vypytovali: "To sa musi, alebo co?"
Odpovedať
z toho si nic nerob......... to neznamena, ze ked niekomu sa svadba nepaci a vsetko okolo toho, ze sa nebude ani tebe.......... ked ste sa v tomto zhodli s priatelom, vies, ostatni ta moc nemusia zaujimat.. snimi predsa nebudes zit cely zivot :)
Odpovedať
ja som sa zatial stretla s pozitivnimi reakciami...ludia sa pousmeju....potesia a tak. A najblizsia rodina sa tesi najviac :-) A to sme spolu rok a 4 mesiace, cize ziadne dlhorocne chodenie. A nik sa netvari prekvapene.
Odpovedať
Je to rozne, veru. Ja som uz mala nervy, lebo este sme len spolu chodili a uz sa susedy vypytovali, kedy bude svadba. A stale, ked som stretla nejaku tetku alebo niekoho znameho, stale ta ista otazka a ja uz som sa pomaly citila ako dotlacena... Chapete. Furt tie otazky a ja len myknem plecom, ze neviem.. No teraz je to uz dobre. Uz viem datum a tetky mozu byt uspokojene :D Aj ked na zozname hosti nebudu .. Haha
Odpovedať
Profilova fotka
moja skusenost k teme: vcelku pozitivne reakcie, a prevladalo "konečne!" (tiež sme spolu viac nez 5 rokov a mame 26 a 29). Jedna kamoska sa uprimne zadivila, že preco a ci to naozaj myslim vazne, ale odvtedy si nasla priatela, je cela happy a uz zmenila aj nazor na temu "svadba" ;-) :-D :-D ...smutne vsak je, ako zareagovala osoba, ktoru som dlhe roky povazovala za najlepsiu kamosku.Vyliezlo z nej len jedno suche "gratulujem", zaujem veskery zadny, a ked neskor medzi recou nahodou prislo na svadbu, tak sa oborila na mna a mojho draheho, ci nevieme hovorit o inom ako o svadbe :-| A to som si naivne predstavovala, ze prave ona bude so mnou prezivat pripravy, ze sa bude so mnou tesit a ze mi bude druzickou. Padla som vsak tvrdo na usta... Hovorim si, ze si nezasluzi aby som si tym kazila naladu, ved takto sa kamaratka nesprava (a neviem o nicom cim by som ju ja urazila alebo nahnevala), no napriek tomu mi je z toho smutno...
Odpovedať
Profilova fotka
Nasi boli tiez dost v soku... Moj priatel ma 33 rokov, ja 23 a 2 roky na VS pred sebou, chodili sme spolu asi 9 mesiacov ked sme sa zasnubili...Pripomienkam typu, ved si mlada, uzivaj si zivot, alebo, najprv si dokonci skolu, alebo, ved ste spolu len kratko... som sa ani ja nevyhla. Na zaciatku to nebolo lahke, ale spolocne sme to prekonali a vsetci sa uz teraz velmi tesia na svadbu.A najma mamina, ktora bola z toho na zaciaku asi najviac v depresii...Casom sa to vsetko utriaslo, a teraz uz nikto nepochybuje o nasej laske a presvedceni zostat navzdy spolu :-)
Odpovedať
Erii, ta kamoska... to nechapem, preco tak urobila ale tiez by mi z toho bolo nanic. Nasi tiez boli taki ze "Co je, kedy sa vezmete? Haaa? " :-D Aky je to pocit pre vas byt pred svadbou? RAdost, nervozita, stres, happiness ? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no u mna to bolo take ze moje kamosky boli zhrozene a ich prve slovo ci mi .j........ :-( , tak som bola ja z toho vsoku , ze pekne mi zablahozelali,potom sa mi po mesiaci ozvali ze su hotove a bla, bla, bla, ze ci som tehotna, No neviem ale na sk je v ludoch to ze ked je svadba tak je nevesta tehotna, :-| tak mi to pripada, a tu v nemecku ludia v pohode.nik sa nestara a je to oki.
Odpovedať
Yonanevi ... hej, je to sproste, take cudne, neviem cim to bude ze sa kladu take hlupe otazky a blbe poznamky. Aj moja spoluziacka ked sa vydavala tak sa pytali ze preco... ? Tha akoze PRECO? No lebo! Akoby nevedeli pochopit cistu lasku alebo co... V zahranici ked som bola tak sme sa o svadbe nerozpravali, ale co sa USA tyka, tiez boli very friendly a urcite by nepadali blbe poznamky ale iba siroke natesene usmevy a vizia zakuskov v ociach :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no jasne, ale vis slovaci su slovaci, preto umna malo ludi vie ze s aidem vydavat a tak to je oki, x-)
Odpovedať
eri,aj mam taku kamosku,ona ked sa vydavala,vsetko som s nou riesila,tesila a rozpravali len o svadbe. a ked doslo na mna,prestali sme si volat,lebo som mala ten pocit,ze ju otravujem,ked som ju poziadala,ci mi nepojde za svedka. Odpovedala mi sucho:"nie,ja nemozem,svedka si musis dat taku osbu,co ta pozna od malicka.??"?? "co by na to povedal moj muz??" hovorim si,ty kokso,na co ma musi poznat od malicka??nestaci,ze som s nou chodila na strednu a odvtedy sme mali pupocnu snuru?? neva,uz mam inu svedkynu,dva krat som sa jej nepytala.
Odpovedať
Ja som mala svedkyńu moju najlepšiu kamarátku a ona bola za svedka mne:-)A tiež sa poznáme len od srrednej školy.Za svedka ti môže ísť aj niekto, koho desať minút pred obradom stretneš na ulici
Odpovedať
Vratme sa vsak k tym vasim predsvadobnym pocitom... Mne sa totiz uz zacinaju klepat kolena... :-D
Odpovedať
Ako velmi sa tesite na svadbu? Ake su vase pocity? Kolko rokov ste s partnerom spolu? :)
Odpovedať
mercy:co uz,uz to je jedno.jedno viem urcite,ona urcite nebude svedok. :-) akurat dnes som sa rano zobudila a povedala som si,ze na co som sa to dala nahovorit,ja mam take strasne sny,ze katastrofa. my sme spolu max.rok a pol.,ale od zaciatku spolu byvame.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?