Same vycitky ziadna podpora!

Profilova fotka
Dievcata nevesticky prosim vas kolkokrat denne vam vycitali pred svadbou aku mate postavu, ako budete vyzerat na svadbe? Najhorsie na tom je, ze je to priamo moja mama, moja najblizsia rodina, ktora mi nijako nepomaha nepodporuje len ma depta!!!!
Odpovedať
nikto nic.....ak by mi niekto nieco povedal tak by mal aj tak smolu, nech sa stara kazdy sam o seba.....povedz ze sa vydavas nie preto aby is vyzerala ukazkovo ale preto ze chces stravit zivot s clovekom kt. milujes
Odpovedať
mne nevyčíta nikto nič. :) len mňa samotnú mrzí, že som si pol roka pred svadbou ostrihala vlasy. :D ale nie, k téme... to, akú má človek postavu, je len jeho vec. nikto iný mu nemá čo vyčítať. skôr možno iba poradiť alebo povedať svoj názor, ale vyčítať nie. každý nech si rieši svoj život. a ak chce niekto zmeniť svoju postavu k lepšiemu, nech to tak robí pre celý svoj život, nie pre jediný deň v živote...
Odpovedať
Profilova fotka
hehe mám to doma podobné, prvé čo som sa dozvedela, že musím mať topánky na opätku aspoň 9 cm aby som v svadobných šatách nevyzerala ako trpaslík :) A že si musím dať urobiť gelové nechty a musím ísť pred svadbou do solárka, aby som nebola bledá :)) Maminku ľúbim, myslí to dobre, ale gelové nechty a solárko fakt neplánujem :) Človek to musí brať s tým, že aj keď je to rodina, v názoroch sa zhodovať nemusíte. Podstatné je si to vydiskutovať. A je mi jasné, že sa do dňa D ešte zopár krát pochytíme, ale určite to nejak zvladneme :)
Odpovedať
No moja mama ma vie tiež zdeptať.. taký generál to je :-) už som sa zaťala, že jej budem hovoriť čo najmenej, alebo až nič :-) Ale do postavy mi teda nehovorí.. Prestaň s ňou komunikovať na tému svadba a budeš mať pokoj :-) Inak, máme rovnaký termín a včera ma postihla taká menšia panika, že som ani nemohla zaspať :-D Asi mám najväčší stres zo zmeny priezviska.. Svadbu prežijem už dako :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám výčitky iba tak sama zo seba :-D inak našťastie nikto nič, aj keď mamina niečo povie, tak to je myslené v dobrom a držíme dietu spolu.. Nič si z toho nerob, nepočúvaj to, budeš krásna nevesta, či budeš mať 50 alebo 250 kíl ;-)
Odpovedať
Mne par krat tiez povedali, ze by som si mala dat nejaku dietu, sama som si tiez povedala, ze aspon 20kg by som mohla dat dole, potom sa svadba blizila, tak reku aspon 10kg a tyzden pred svadbou som sa s kamoskou smiala, ze no tak aspon som nepribrala :-D Ale ked sme s mamou boli skusat saty a videla ma v nich, tak uz nepovedala ani slovo, lebo ten korzet vie ubrat vela kil, tak ostala spokojna :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Do mě mamka parkrat rypla, že ona měla 56 kilo, když se ona vdávala (já mám asi o 15vic), a ze co s tim udelam a jestli ji hecnu... Nic příjemného, ale tohle je asi ještě to nejméně nepříjemné, šťourá do daleko více věci... neřešit, dělej tak, at se cítíš dobre a hotovo :)
Odpovedať
Profilova fotka
Budem mat dlhe saty s kruhom, takze v ten den ma postava nebude trapit :D
Odpovedať
je to tvoj den a ked niekto bude mat take narazky, tak sa nadtym povznes, otoč sa a odid... :) uvidis bude ta to menej trapit, jasom na svojej svadbe povedala ze som so sebou spokojna a to som mala 64kg :)
Odpovedať
Mila zuzanabn v prvom rade mi luto ze prave najdolezitejsa a najblizsia osoba ti dava pocitovat pred tvojim najkrajsim dnom v zivote o tom ako vyzeras co nieje vobec podstatne a o to vlastne by ti mala naopak byt skor oporou a povzbudzovat ta vo vsetkom ,ale samozrejme nesmies si Ty nic z toho robit uvedom si ze po svadbe sa vsetko zmeni a ty budes po boku Tvojho nastavajuceho manzela a o to prave ide ak pre neho si ta najkrajsia osobka pod slnkom nieje co riesit ci tucna ci chuda to nieje podstatne do zivota su omnaho dolezitejsie veci v zivote a koli jednemu dnu si clovek nebude robit neprijemnosti a smutok pred tak nadhernym dnom v zivote lebo zivot ide dalej a ty budes s clovekom ktory ta bude lubit po cely zivot prave taka ako vyzeras a aka si aj vo Vas najkrajsi den v zivote prajem Vsetko dobre :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nerada by som niekoho súdila, alebo kritizovala, ale žiadna matka alebo partner by nemali robiť to, že kritizujú a psychicky deptajú svoju dcéru/partnerku čo sa týka jej výzoru, postavy, štýlu, vizáže. a to už vôbec nie pred svadbou. S tou matkou je to ešte horšie, lebo tá by mala byť práve tou oporou a vidieť sa vo svojej dcére, podporovať ju a ľúbiť, veď ona ju priviedla na svet, tak by ju mala chrániť a pomáhať jej.... nie ju trápiť a zraňovať. Dakedy aj ja musím bojovať s názormi najbližších, ale ide skôr o skôrnatené názory a neochotu pochopiť, že svet sa mení a s ním aj zvyky, tradície, názory, chute a záujmy ľudí... (mladších a iných). Vtedy je skutočne najlepšie nezdieľať informácie s tými, čo neprajú a kritizujú. isto sa nájdu kamarátky, sestry, atd, ktoré podporia, pochvália, pomôžu, potešia sa z vášho šťastia. Nezávidia, nekárajú, nedeptajú aj tak vystresovanú hlavu. Neviem ako si niekto môže dovoliť kybicovať nejakej žene do jej svadobného odevu, vizáže, úpravy, čohokoľvek... jedine na výslovné požiadanie o priamy názor... aj to by som robila veeľmi opatrne. Pre mnohé z nás, neviest, je toto niečo na čo sa nenormalne tešíme a chcem sa cítiť, že nám na tých pár hodín patrí svet a že sme naj. Nesmieme nikomu dovoliť, aby nám ten pocit zobral alebo zadusil kyslými rečami... chce to silu, nedajme sa! :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?