Ahojte, doma sa natahujeme s buducim zenichom ci ma moze vidiet v popolnocnych satach uz teraz alebo nie. Ako to teda je? povera sa vztahuje na obe saty alebo iba na tie hlavne, svadobne? popolnocne nebudu nijak specialne, len je zvedavy. Dakujem 🙂
Ak sa pýtaš priamo na povery, tak v nich sa o popolnočných šatách nepíše nič. No je to na tebe, ako ja nejak neverím na takéto povery. No sprav tak, ako to proste cítiš. Ak sa rozhodneš, že nie, mal by to jednoznačne pochopiť
Určite ťa v nich môže vidieť 🙂 veď o nič nejde. Dokonca sa niekedy po polnoci zvykne prezliekať aj ženích. Z mokrej do suchej košele 😄 a vtedy sa tiež môžu mladomanželia zladiť. Napr. si ženích vezme motýlika vo farbe popolnočných šiat. Ale všade to môže byť iné. Je to hlavne o dohode medzi vami 🙂
nevidim v tom nic zleho ak ich chce vidiet. mne to pride normalne a moc na take tie povery ani neverim. skor by som chcela mat proste istotu, ze budeme k sebe ladit a budeme vyzerat spolu krasne
Dakujem za odpovede. Ja sa v tom vobec nevyznam, chcem dodrzat urcite aspon niektore tradicie a drzat sa aj niektorych povier a ked mi tie saty prisli, zacala som si ich obliekat a v tom mi cvaklo, ze co ked aj tieto sa povazuju za svadobne 😀
@hirosina och to by tak bolo. no ja ako celkovo na povery nie som a zvlast nie na tie svadobne. neverim, ze by nieco take mohlo do manzelstva prniest nejake nestastie
Ano moze, zas z niektorych nepodstatnych veci, by som velku vedu nerobila. Ono je fajn, ked sa aj takymto sposobom pri vybere siat podiela aj buduci zenich
@marinkastankovie ani nevrav. no povedze si tak, stres k planovaniu svadby proste patri a mozno ak by ziadny nebol, tak by som povedala, ze ta cela priprava by stratila aj to svoje caro