Šaty pre svadobnú mamku - kde ich zohnať?

Profilova fotka
Ahojte dievčence, neviete mi povedať, kde by som zohnala takéto šaty? Nevideli ste niekde? alebo podobné, proste tento štýl. Ďakujem za každú odpoveď :*
Odpovedať
@sofiadi Síce neviem, kde by si také mohla kúpiť, ale musím ti to komentovať, lebo tie šaty sú naozaj nááádherné. Mne sa najviac páčia tie prvé ružovkasté :) Dnes je už ťažké zohnať niečo takto elegantné. Držím palce v hľadaní a daj vedieť, ak zoženieš :)
Odpovedať
tie posledne su podla mna top. a ako pre svadobnu maminu ako uliate. kde si zohnala tuto fotku?
Odpovedať
@valeriy no fotku ma asi ze z internetu :-D :-D
Odpovedať
https://theweddingshop.uk/product-cat...
Odpovedať
prípadne niečo podobné: https://www.salonvalery.sk/kostymy-pr... :)
Odpovedať
moja mamina ma saty z tejto znacky: https://www.phase-eight.com/eu/fcp/ca... modely su tam podobne tym ktore si sem dala :)
Odpovedať
Profilova fotka
@valeriy to je zo stránky nevesta.sk ale šaty sú britskej značky.
Odpovedať
Profilova fotka
@simona_18 dakujem ale keď vidím ceny tak odpadávam 😂
Odpovedať
@sofiadi tak to sa ti ani necudujem, tolko by som nikdy za saty a este taketo kratke nedala. No treba uznat, ze vyzeraju pekne ;-) :-)
Odpovedať
@sofiadi V Banskej Bystrici ich majú v salóne Valery, len ceny sú dosť vysoké.
Odpovedať
@sofiadi Vo Valery ak zaplatis v hotovosti a otvoris usta,pani je zlata a da zlavu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nadherne saty a kostymceky pre svadobne maminy spanielskej znacky Sonia Pena najdete i v Salone Weda v Bratislave, 12 novucickych kuskov 2019 je uz v predajni, na stranke budu kazdu chvilku:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sofiadi mozno by bolo fajn porozmyslat aj o usiti takychto siat pre maminu, hm?
Odpovedať
dajte ušiť, látka sa podľa mňa zoženie ľahšie ako celé šaty :)
Odpovedať
Pozri asos alebo next, doručenie dokonca zadarmo.. napr https://www.nextdirect.com/sk/sk/styl... https://www.nextdirect.com/sk/sk/styl...
Odpovedať
ja tiež odporúčam asos, majú tak pekný výber rôznych šiat a s použitím cashback portálu plná peňaženka https://www.plnapenazenka.sk/obchody/... môžeš ušetriť aj na cene ak by sa ti zdali byť ceny vysoké :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sofiadi veľmi pekný výber 😊. Zameriavame sa na krátke svadobné šaty a šijeme na mieru. Vedela by mamina chodiť na skúšky? Sme z BA. Radi Vás u nás privítame.
Odpovedať
Waaau tak to sú krásne šaty ako keby priamo šité na svadobné maminky. Také jemné a istotne sú aj pohodlné. Moja by isto tiež také rada privítala
Odpovedať
Profilova fotka
Krasne spolocenske saty pre svadobne maminy . Krajcirsky salon Jasmine Trencin
Odpovedať
Profilova fotka
@sofiadi Slovenská firma Natasha Azariy ponúka: Zákazník k nám môže prísť s konkrétnou predstavou svojich vysnívaných šiat, alebo má možnosť vybrať si niektoré z našich už navrhnutých modelov, prípadne nakombinovať si jednotlivé modely presne podľa želania a vkusu. Konečný model ušijeme presne na mieru. Ak sa rozhodnete vytvoriť si unikátny image a jedinečné svadobné šaty, tak táto voľba je pre Vás. Natasha Azariy ponúka: Tým profesionálnych dizajnérov a krajčírov, Súkromná výstavba vzorov a individuálny prístup, Navrhovanie a šitie podľa predstáv zákazníkov, Kvalitné látky a ušitie za dostupnú cenu ktorú si môže dovoliť každý, Poradenstvo záruka kvality a zodpovednosť za výsledok, Služba ,,SOS Nevesta,, v nepredvídaných situáciach a iných živloch Vám ušijeme šaty do 48 hodín. ,,Ateliér, ktorý splní priania každej neveste, V prípade záujmu nás kontaktujte v profile. Dielňa-ateliér máme vo Svidníku a v Humennom. Showroom: Bratislava, Žilina ,Trnava, Košice.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?