Ahojte nevestičky, tie čo ste sa rozhodli pre malú svadbu aké šaty volíte. Svadba bude v kostole a posedenie s najbližšími doma. Mám už svadobné šaty, len uvažujem, či to nie je moc na malú svadbu.
@marcellla1 Ja budem mať síce svadbu až v októbri, ale šaty mám predbežne vybrané... a rozhodla som sa, že aj keby bola svadba len 6 ľudí, tak šaty budem mať krásne veľké s vlečkou, tak ako som plánovala. A je mi jedno, či si niekto pomyslí, že je to zbytočné alebo moc. Veď obrad bude, fotografovanie bude, kameraman bude tiež a nevestou budem tak či tak iba raz v živote 🙂 Navyše ak ich už máš aj kúpené, tak určite choď do toho a uži si svoj deň najlepšie ako sa len dá!!!
@marcellla1 ak ich uz mas tak neries. Praveze zhananie dalsich ti zaberie dalsi cas, financie.. na fotkach budu urcite krasne kedze su to take ake si chcela, budes sa v nich citit krasne.
Ja budem mať svadbu teraz v apríli tiež len o pár ľuďoch, seba ako nevestu idem pripraviť tak ako keby tam boli všetci.. hlavne aj kvôli fotkám, v ten istý deň máme aj portrétové fotenie 🙂
Ja som mala malu komornu svadbu a šaty si vyberala ake som chcela. Zato, že to bola minisvadba som sa este nemusela vydávat v teplákoch. Vybrala som si šaty s dlhou vlečkou a vpredu bohato zdobene. Ani kadernicka a kozmeticka nechybali. Ved fotit sa budete, sobas je aj tak najdolezitejsia čast (hostina být moze a nemusí), takže si dopraj šaty ake chceš.
nie preco, ak su to tvoje vysnivane saty, tak si ich kludne oblec, je to hlavne o dobrom pocite a potrebujes sa podla mna citi ako nevesta, takze smelo do toho
Je jedno aká veľká bude svadba , ty môžeš byť oblečená krásne. Známa mala svadbu v januári , len s dvomi svedkami a bola krásna ako princezná aj keď oslavy budú mať biedy v budúcnosti .
bola som na roznych malych svadbach a poviem ti tak, ze zazila som fakt rozne saty, dokonca aj svadobny nohavicovy kostym, takze tak ti poviem, vsetko je dovolene a je to len na tebe