20.8.2011. Máte rovnaký termín sobáša?
- z
- 6
- Sponzor fóra
Ahojte nevestičky
ja sa tiež k vám pridávam svadba bude v okrese SE a veeeľmi sa tešíííme
máme už rezervovanä sálu, fotografku, kameramana a muzikantov, min. tyzden som volala kaderníčke a kozmetičke( kamošky) nech si ma zapíšu ....a to podstatneee ist za farárom sa ešte len chystáme ...kedy to bude ale netušiiim
dúfam že čoskoro
3. nov 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
2. dec 2010- Sponzor fóra
No my máme zatiaľ kostol, sálu, fotografa, hudbu, kameramana riešime a na obrúčky úspešne odkladáme
. Od januára začneme pomaličky. Hlavne nech nie je stres a vybavujeme v pohodičke. Najhoršie sú šaty - vyhliadla som si také, ktoré sa v SR nedajú požičiať, tak to vidím na šitie. Ale sú také úplne jednoduché (ako spoločenské), tak hádam to nebude cenovo až tak strašné.
Ale už sa na ten náš deň "D" veľmi teším, pretože viem, že si beriem toho najúžasnejšieho muža pod slnkom
23. dec 2010Kočky, tie čo už máte zajednaný kostol a farára, nebol s tým problém že idete skoro????
ja som volala nášmu farárovi a sfúkol ma, že skôr ako 3 mesiace a s vybavenými dokladmi ho nemám obťažovať a zložil. S takým prístupom od farára som sa ešte nestretla
Nie je to príjemný pocit, že zrovna takýto kňaz nás má oddávať...
28. dec 2010@luna303 Ahoj my mame svadbu 20.8.2011 a farara sme boli riesit uz v novembri, vobec nebol neprijemny ani sa necudoval ze ideme skoro, naopak, pekne nam vysvetlil co a ako a ze mame dostatok casu pozhanat podklady a ked ich budeme mat tak doniest a potom mozeme zacat navstevovat nauky...my mame mat 6sedeni a radsej yb som ich absolvovala este do leta, lebo od juna mne zacinaju fofry v praci a takto by som to uz mala "z krku"
Teda pristup tvojho farara je fakt divny....29. dec 2010@kaciatko215 a vybovovacky? ako ste na tom?
7. jan 2011@zsuy boli sme po vianociach na slovensku s tym ze pojdeme na matriku a zabezpecit si salu.Na matrike nam povedali ze ohlasenie sobasa je mozne max 6 mesiacov pred svadbou / ze v nasom pripade je na to este skoro / takze nam tetuska dala tlacivo a mamina nam to pojde zaniest vo februari ale aj tak s drahym musime ist na slovensko to podpisat.No a zadarilo sa nam zajednat salu,kameramana,kolace,saty,par drobnosti pre svadobcanov a svadobne auticko
.Teraz hladam fotografa a cez svagrinu vybavujem DJ...je to trosicku komplikovane kedze zijeme v Anglicku tak rodicia a surodenci pomahaju ako sa len da
7. jan 2011@zsuy no my mame faru, kostol, matriku, salu na oslavu, fotografa, ja uz mas saty, zavoj, a mame rozhodnutu farbu vyzdoby, a dohodnuty subor na cepcenie, a momentalne riesime auto. pocas januara a februara chceme vybrat obrucky a navrhnut onamka, ist nahlasit do hotela, ze co vsetko budeme brat ce nich - alkohol a nealko, vybavit hudbu a kameramana a to je zatial tak vsetko, ostatne uz dotiahneme v maji
8. jan 2011@kaciatko215 ahooj ma prekvapilo, ze ste nemohli podat ziadost na matrike..my sa bereme 20.8 a na matrike se boli 27.12 a v poho..akurat ze rodne listy si nechali, ale ak by ich bolo treba mozeme si ist po ne
8. jan 2011Ahojte! A ja som si myslela, že tento deň nebude nejako extra populárny medzi nevestami
Tiež máme svadbu v rovnaký deň, okres RV. Zásnuby sme mali presne na Štedrý deň, trošku nečakane, takže prípravy na svadbu sa ešte len pomalinky začínajú. Už máme miesto, DJ-a, starejšieho, zoznam hostí, návrh oznamka a farbu svadby. Včera som volala aj na matriku a so žiadosťou nie je problém, pokojne môžeme prísť. Do konca týždňa si vyberieme aj fotografa, teraz si robím prieskum na nete. O mesiac sa vyberiem do salónov na prieskum, juuuj, na toto sa strašne teším. Kúpili sme si veľkú korkovú nástenku a na ňu si pripíname vizitky, telefónne čísla a všetko, čo nás napadne. Tiež tam máme pripnutý zoznam úloh s členením na jednotlivé mesiace, aby sme všetko v pohode stihli a aj si to užívali, bez stresu. Akurát riešim jeden problém, či sa máme fotiť pred alebo po obrade. Nerada by som nechala hostí čakať v reštaurácii, ale zase, vždy som snívala o tom okamihu, keď ma drahý uvidí prvýkrát ako nevestu...chcela som, aby to bolo spojené s odobierkou, keď príde aj s rodičmi k nám...ako to plánujete riešiť?
8. jan 2011ahojte
aj my planujeme tento datum
a presne ako fliacik sme sa zasnubili na vianoce
takze este len pomalinky sa rozhodujeme .. uz mam vybratu faru ale mam taky jeden problem snubenec neni pokrsteny a chcem sa vas spytat ze ci neviete o nejakom takom papieri ze manzel podpisom slubuje ze nebude branit manzelke vo viere ..viem ze to existuje len ci ste sa s tym niektore stretli ci su farari ohladuplny alebo robia kvoli tomu for.. dakujem
9. jan 2011
- z
- 6
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte babky, mate rovnaky termin sobasa? Kde?