22.9.2018

14. feb 201860

ktorá nevesta sa bude vydávať v rovnaký deň ako ja? 😉

• Ahoj ivanka76..mna caka svadba v ten den 🙂 ..ale akosi ma zacina prepadavat pochybnost kvoli pocasiu 😒

• Aj my mme tento datum..najprv sme mali 6.10., ale uvolnil sa skorsi termin, tak sme sa rozhodli, ale zacinam aj ja pochybovat ci sme urobili dobře kvoli pocasiu.

• aj my máme presne tento dátum.. 🙂 a už aj vybavujeme základné veci.. 🙂)

• Sponzor fóra
  • aj my mame.. dokonca aj my sme najskor mali 6.10. termin, ale sa uvolnil priestor, tak sme presunuli 🙂 a kvoli pocasiu sa vobec nebojim.. baby, to bude september.. najidealnejsie pocasie ci uz na saty bez ramienok alebo trosku zakryte.. nebude sa po nas pot liat, bude tak akurat!! na ine nemyslite ani 🙂

• Aj my máme v ten deň.. a popravde počasie neriešim..

• Ahojte, my máme tiež rovnaký dátum a verím že počasie bude fajn 🙂 Ja som práveže nechcela svadbu v horúčavách v lete. Aj keď v poslednej dobe je to počasie také bláznivé, že človek nikdy nevie 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov