Dátum svadby 1.6.2013

Ahojte kočky. Tak zdielame ten isty datum. Bolo by fajn sa navzajom podporit a poradit si. Ako ste na tom? ;-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
caf, ja som na tom tak, ze som sa sem zaregistrovala a hikam, ...:)
Odpovedať
@ng01 radosti plno, co?? a teraz vyberaj co a ako :-D ja uz som tu dlhsie lebo ma omrzeli trapne fora a svadba by jedneho dna aj tak bola, tak som sa tu "otukavala" doteraz a uz konecne prisiel rad aj na mna. zatial mame salu a kostol :-D sme obaja v zahranici tak je to trosinku zlozitejsie. hlavny problem su foto,video a dj. to sme sa este nerozhodli ale uz treba lebo na poslednu chvilu sa k nicomu dobremu nedostaneme
Odpovedať
Profilova fotka
No my budeme mat v hoteli, ale tiez asi 200km od bydliska. ten mame zajednany, zaplateny, aj s tamojsou matrikou sme sa uz spojili, nakolko matrikar pride do hotela a nemusime nikam chodit. mame este 8 mesiacov. to snad staci aj pomalym tempom.....:)vsak si piseme pokroky, dobre?
Odpovedať
@ng01 tak k dnesnemu dnu sme pokrocili dost. drahy sa aktivne zapaja co ma aj tesi aj desi :-D mame salu, kostol, DJ, foto, video. zoznam na vsetko, oblecko pre oboch, akurat neviem co si chce dat drahy po polnoci, budem mu musiet asi kupit dalsiu koselu. oznamka- mame navrh v albume, s chybami, ale asi ich uz budeme objednavat aby prisli do januara. dohodnutych soferov, aj auta. riesime teraz ci objedname aj autobus. kazdy z hosti ma auto ale neviem si velmi zivo predstavit handrkovat sa na 20tich autach hore dole, neviem ani ako by sa to vsetko poparkovalo pred hotelom, zorganizovat potom odvoz aut naspat....jaaaj vela roboty. takto keby bol autobus, vsade by sme sa presuvali naraz, menej starosti na ceste, s parkovanim, ziadny rozvoz aut, viac zabavajucich sa hosti, ludia by sa uz v autobuse mohli otukat cim by sme odburali medziludske bariery. no potom pohare, vsetko co mi treba na vyzdobu okrem bielych stuh na kostol a auta. vyberame obrucky, riesim saty s druzickami este pred plesovou sezonou lebo potom za tie iste platit o 20libier viac sa mi neoplati a zas po plesovke je to casovo LTT. v janurai ideme na tyzden na dovcu a to uz mame nabity program - obrucky, stretka s foto,video,dj, roznosit oznamka po rodine, doriesit detaily s rodicmi, nasit ocko na moje saty kvoli vlecke, kupit vhodnu spodnicu lebo za boha netusim aku si k nim dat, doriesit detaily na hoteli, zbuchat vsetky 4 nauky a ani svaty nevie co este dovtedy. cas rychlo uteka, este vcera bol august a uz je koniec oktobra :-| nemam stres, nepanikarim...nic take len si nerada nechavam veci na poslednu chvilu a akurat som trosku nervozna z toho, ze nebudem doma ked sa budu zajednavat kolace, kupovat alko a nealko a ked sa pojde na ochutnavku vina. rada si robim veci sama, vtedy mam istotu, ze su urobene a tak ako ja chcem. a uz mi viac nenapada ;-) a ty ako?
Odpovedať
kocky ste tu len 2? tak sa pridam mi mame kostol,salu,fotografa,dj a saty predtym 6 nauk
Odpovedať
tak baby ja sa pridávam tiež, my máme kostol, sálu, fotografku, DJ, vizážistku, objednali sme si už aj obrúčky, ktoré si dáme ako vianočný darček. Mne už visia v skrini poplnočky a tiež aj svadobné šaty. Tak pomaly ale iste sa nám to už kráti a ja si nerada nechávam veci na poslednú chvíľu, takže si všetky veci radšej riešim v predstihu. Dokonca sme už boli aj ochutnať koláče v jednej cukrárni a sme tak na 90 % rozhodnutí :) Zisťujem, že najväčší problém budem mať asi s topánkami, lebo sa mi žiadne biele nepáčia a ďalšiu variantu som si dala zlaté alebo fialové a z tých si neviem nájsť žiadne pekné nízke, takže jediné stres mám zatiaľ asi iba z nich :)
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata, vy ma trosku desite :) to vsetko uz mate? ja mam akurat zajednanu salu, fotografku a huslickarov, este riesim kostol. Ale ostatne chcem riesit az neskor. Moj drahy uz z toho salie, ked sa niekde povie slovo svadba :)
Odpovedať
Profilova fotka
Jej, ahojte babule, tesi ma nas diskusny kruzok.... leelloo..... hehe, asi poviem, klidek.... my mame nadalej len salu, rezervacka zaplatena, saty stale len vyberam, popolnocky nerisim este vobec, chlapove oblecko sme neboli este nic omrknut, ma akurat pomozky ze game over (a obrazok nevesty a zenicha na nom, asi poznate), obrucky pozerame, ale jemu sa nic nepaci a mne je to jedno :)... nemame podanu ziadost na matrike, len napisany email, ze nech s nami rataju (co je nic, kedze oficialna ziadost tam nie je), kostol mi nic, mame dohodnuteho Djja, ze sa stretneme a eventuel by nam siel robit hudbu, ale nie je to na fix. vyzdobu robi hotel. kvetinarku nemam este, visaz, kadernicka, nist. mojim 3 maly divecatkam saty nic, ved su 6rocne a 1,5, to este narastuuuuuuuuu, takze to az na jar. topanky suhlasim, tiez ze DES. dnes som pozerala v Central SC a katastrofa. nic, nula bodov, uplne zero. kolace sme boli ochutnat v jednej cukrarni, ze OK, ale nic one sme nekukli, torta nic zatial..... chlast spisujeme, kto co hlasi, ze bude pit. oznamka nic, a vlastne, este ani rodicia nevedia, ze volaco bude....:):):) cha takze zatial mame hotel, ponozky a a a a ..... snubny prsten, chacha....... a casu dooooooooost :)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronka31 no pekne :) obrucky uz obzeram aj ja :) kolko ste za ne dali?ja este saticky nemam ale idem v pondelok skusat, tak sa tesim :) @leelloo mna to tiez trosku desi a drahy tiez nechce pocut slovo svadba.. my sme akurat vcera vybavili kostol, tak sme si kupili vinko a spravili si pekny oslavny vecer :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :) pripajam sa k zoznamu :) mame kostol, salu, hudbu, fotografa, polnocne saty, vyzdobu si robim sama, takze pomalicky skupujem co sa mi paci :).... obrucky este vyberame....kamaratka odporucila pockat si na svadobne veltrhy.... zakusky na hostinu nam bude piect blizka rodina, uz len vyslusky poprosit tetucky od nas z mesta.... oznamenia si robime vlastne tak uz mame 2varianty a obavam sa ze pribudne aj tretia :D to potom bude tazkeho vyberania....
Odpovedať
@papalinka7 tak my sme boli obrucky vyberať v Trenčíne v Kamei a stáli nás 628 Eur, majú nám prísť za nejaké 2 týždne, tak dúfam, že budeme spokojní. Inak strešne ťažké si bolo vybrať, mala som nejaku predstavu predtým, ale po vyskúšaní som zistila, že sa mi vôbec nehodí na ruku, takže sme vybrali úplne iné. @162013 pozerám, že si zo Stupavy, máš svadbu tam v kostole?? :)
Odpovedať
Profilova fotka
weronka31 hej budeme mat svadbu u nas v Stupavskom kostole sv. Stefana
Odpovedať
Článok sa načítava...
@162013 tak to máme potom v tom istom kostole svadbu, my máme o 14:00 tak som zvedavá ako stihneme :) O kolkej máte vy?
Odpovedať
Profilova fotka
@veronka31 my za knazom ideme po dusickach a radi by sme asi o 15hod :)
Odpovedať
@162013 a máte už termín dohodnutí? lebo my sme boli dohadovať v auguste a už bola 15 hod obsadená, lebo aj my sme ju chceli :)
Odpovedať
Profilova fotka
teraz mi trosku odlahlo, ze nie som sama, kto to vsetko neriesi velmi dopedu :) ja som chcela mat len urcite veci zaistene, kedze odchadzame o 2 tyzdne na dlhsiu dovolenku do Thajska. Tam budeme mat civilnu svadbu a v juni svadbu v kostole, tak aspon s obruckami uz nebudem mat starosti, tie uz budu pripravene :) @ng01 ponozky game over som este nevidela, ten moj ma iba tricko :) kde sa daju kupit?
Odpovedať
Profilova fotka
@veronka31 uz bol obsadeny??? nam povedal knaz este v juny po zasnubach ze staci prist zaciatkom novembra....tak si ma teraz dost prekvapila....tak snad bude mat volny termin este....
Odpovedať
@162013 tak ja som vybavovala v auguste a naozaj už mal 3 termíny na ten deň obsadené a to bolo my o 14:00, a ďalšie dva páry boli o 15:00 a 16:00, už nám vravel, že sme posledný pár na ten deň, tak neviem.... Lebo my sme pôvodne chceli mať o 15:00 s omšou, ale keď sme v auguste prišli už to bolo obsadené, vraj to je vychytený termín.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronka31 my mame o 16.30 obrad ale bez omse a u nas sme boli prvi na nas termin ;) ale zas Sered je mala ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@leelloo tie ponozky som kupila v tej darcekovej predajni, co je podla mna v kazdom nakupnom centre, ale daju sa objednat aj z netu, za nejakych 3-5 eur, tusim :) Vcera sme boli v 2 zlatnictvach pozerat obrucky a nic nicovate. mne sa jedny pacili, take hladke s zbrusenymi okrajmi, ale druhej polovici sa tie nepacili. Zistili sme, ze Laura Gold ma dost kolotocarske prstene, a to na nich som sa spoliehala. Ale inak mame taky vikend, ze vobec nemam chut sa vydavat :(:(:(
Odpovedať
Profilova fotka
@ng01 dakujem, urcite to pojdem pozriet :) my sme si vybrali obrucky priamo u zlatnika, kde sme si ich davali robit, staci, ked si najdete nieco na nete a prinesiete obrazok a niekde vam to urobia, tak ako chcete, uz to robi vela zlatnictiev. a take vikendy maju vsetci obcas ;)
Odpovedať
takze sala vybrata a zajednat ju mame na zaciatku roka, fotograf vybaveny, DJ vybaveny, kostol riesime teraz chodime na nauky uz, saty kupene, oznamenie vybrate, cukrarky zajednane,a to by hadam stacilo ostatne buduci rok poriesime :)
Odpovedať
Profilova fotka
no super, sovicka>| @leelloo len u nas je problem v tom, ye mz na nete nevzberieme, lebo inak to vzyera na obrayku a inak na ruke. ciye bey skusania bz sme nedali robit. tak ale volaco najdeme... a ked nie, tak dame nejake nite>|
Odpovedať
@ng01 no ja som saty bola skusat vyberala som podla real foto :) vsetko najprv chcem vidiet a nie podla fotiek ...
Odpovedať
Profilova fotka
fotky su o nicom, tiez by som si nekupila len podla fotky. ani nahodou. anyway.... mame zajednaneho DJja. Vyzera, ze sa vyzna, povedali sme, ze nechcem Zivjio, ani jede masinka ani Dlouha noc, chacha..... ale zato vela rocku:) k postavaniu pri bare. tak bol nestastny, ze sa nechystame tancovat, chacha..... tak ze len hrajte a nestarajte sa, kto sa ako zabava :)
Odpovedať
Profilova fotka
nevesticky kde sa planujete fotit a kolko casu si na to vyhradzujete?
Odpovedať
Profilova fotka
baby,... zmena..... uplne zmena svadby... okrem terminu.... a okrem toho terminu teda nemame este nic. chac...... :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak sa pridávam. 1.6. je aj náš termín :o)
Odpovedať
Profilova fotka
@162013 ja este neviem kde ale casovo - asi od nejakej 10 do 3 - lebo obrad mame az o pol 5
Odpovedať
Profilova fotka
@papalinka7 dakujem za info....my to asi tiez tak casovo poriesime, aby sme stihali....nechcem sa nahanat este aj v svadobny den....tak snad to vsetko vyjde :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?