Dátum svadby 21.9.2013

Ahojte, nájde sa tu niekto s týmto termínom? Čo všetko už máte? Ako idú prípravy? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj termin mame 31.8.2013 ale tym ze som v zahranici tak pripravy idu pomalsie.
Odpovedať
no my sme tiez v zahranici, a mame tym padom problemy s organizaciou, takze radsej vsetko vybavujeme co najskor, pretoze nevieme, kedy sa dostaneme naspat na sk...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@pomme @kasenka24 ahojte, my mame 7.9.2013 x-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj :) aj ja som 21.9.2013 :D :D
Odpovedať
Ahojte, aj ja mam datum 21.09.2013 vsetko planujem zo zahranicia takze cele volne dni sedim za pc a vybavujem :-)
Odpovedať
@jeenaa @lessiie @pomme @kasenka24 @tinulikpn Ahojte, ja uz mam tiez zajednany datum svadby na 21.9. Povodne som chcela 14., ale uz bolo obsadene tak som to posunula o tyzden.. My s priatelom zijeme v Nemecku, tak musime vsetko postupne vybavit, ked budeme doma.. Teraz sme zacali s pripravami a mame zajednanu salu a aj hudbu.. Este ze mam mamku, ktora mi so vsetkym pomoze.. Ako ste na tom vy s pripravami?
Odpovedať
Profilova fotka
@denisalv ahoj :) no my mame zajednane vsetko co asi treba...kostol, hudba, kamera, video, sala...zatial staci a neskor sa budem zaoberat satami a podobnymi prijemnymi vecami :) najskor ma ale cakaju skusky v skole a diplomovka :)
Odpovedať
@lessiie @jeenaa @denisalv ahojte :-) tak ja som momentálne na SK, tiež máme všetko zajednané a zálohy vyplatené, ale my začíname vymýšľať :-D Čím ďalej tým viac sa nám pozdáva myšlienka malej svadby, vzhľadom na vzťahy v rodinách. Len teda o tom asi našim poviem až po sviatkoch =-) keďže si viem predstaviť mamčinu reakciu...
Odpovedať
@lessiie Nooo tak to pekne ste uz stihli.. A to este aj diplomovku popritom robis? My sme vzali vsetko tak pekne zhurta. Buduci rok zacneme stavat na jar, v lete musime splatit lizing za auto a v septembri svadba :-) Ja uz som stihla ist vcera aj za fararom, takze uz mam okrem saly a hudby aj kostol. Uz len dojednat starejsieho a kameru, fotografa uz mame vyhliadnuteho. Takze tie zten zaklad pomaly finisujeme.. A na saty sa chystam na jar, dovtedy casu dost..Ty si budes poziciavat saty ci kupovat?
Odpovedať
@pomme Ja som sa vcera vratila zo Slovenska, este predtym ako sme odisli sme stihli ist aj za nasim fararom, takze uz sme vybavili aj kostol.. A preco uz chcete mat malu svadbu? My tiez nemame najidealnejsie vztahy, ale predsa svadba je len raz a ako rodina sa zabavit napriek vsetkemu dokazeme..
Odpovedať
Profilova fotka
My mame v rodine tiez par ludi ktorych by som na svadbe najradsej nemala ale neviem ci by pozvanie jednej ockovej sestry a druhej nie este situaciu nezhorsilo...och dufam ze sa tam budu aspon tvarit a nepokazia zabavu.. :-| :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@denisalv no jasne ze este nepisem diplomovku ale pomaly sa rozbieham :) este skuskujem a potom sa pustim naplno do toho :) no tak aj ty ako citam mas nabity tento rok :) nech sa vydari vsetko ako ma a chcete :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mám 21.9.2013. Kostol aj sálu už máme zajednané, momentále riešim DJ a čo sa týka fotenia a kamerovania tak to pôjde cez rodinu a kamaráta. Pomaly začínam hľadať šaty a ešte do toho píšem bakalárku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?