Dátum svadby 21.9.2013

28. jan 2013130

Ahojte,

nájde sa tu niekto s týmto termínom? Čo všetko už máte? Ako idú prípravy? 🙂

• Ahoj termin mame 31.8.2013 ale tym ze som v zahranici tak pripravy idu pomalsie.

• no my sme tiez v zahranici, a mame tym padom problemy s organizaciou, takze radsej vsetko vybavujeme co najskor, pretoze nevieme, kedy sa dostaneme naspat na sk...

• @pomme  
    @kasenka24  
    ahojte, my mame 7.9.2013 😵

• Sponzor fóra
  • Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• ahoj 🙂 aj ja som 21.9.2013 😃 😃

• Ahojte, aj ja mam datum 21.09.2013 vsetko planujem zo zahranicia takze cele volne dni sedim za pc a vybavujem 🙂

• @jeenaa  
    @lessiie  
    @pomme
    @kasenka24  
    @tinulikpn  
    Ahojte, ja uz mam tiez zajednany datum svadby na 21.9. Povodne som chcela 14., ale uz bolo obsadene tak som to posunula o tyzden.. My s priatelom zijeme v Nemecku, tak musime vsetko postupne vybavit, ked budeme doma.. Teraz sme zacali s pripravami a mame zajednanu salu a aj hudbu.. Este ze mam mamku, ktora mi so vsetkym pomoze..
    Ako ste na tom vy s pripravami?

• @denisalv  ahoj 🙂 no my mame zajednane vsetko co asi treba...kostol, hudba, kamera, video, sala...zatial staci a neskor sa budem zaoberat satami a podobnymi prijemnymi vecami 🙂 najskor ma ale cakaju skusky v skole a diplomovka 🙂

• @lessiie  
    @jeenaa  
    @denisalv  
    ahojte 🙂 tak ja som momentálne na SK, tiež máme všetko zajednané a zálohy vyplatené, ale my začíname vymýšľať 😃 Čím ďalej tým viac sa nám pozdáva myšlienka malej svadby, vzhľadom na vzťahy v rodinách. Len teda o tom asi našim poviem až po sviatkoch 🤔 keďže si viem predstaviť mamčinu reakciu...

• @lessiie  
    Nooo tak to pekne ste uz stihli.. A to este aj diplomovku popritom robis? My sme vzali vsetko tak pekne zhurta. Buduci rok zacneme stavat na jar, v lete musime splatit lizing za auto a v septembri svadba 🙂
    Ja uz som stihla ist vcera aj za fararom, takze uz mam okrem saly a hudby aj kostol. Uz len dojednat starejsieho a kameru, fotografa uz mame vyhliadnuteho. Takze tie zten zaklad pomaly finisujeme.. A na saty sa chystam na jar, dovtedy casu dost..Ty si budes poziciavat saty ci kupovat?

• @pomme  
    Ja som sa vcera vratila zo Slovenska, este predtym ako sme odisli sme stihli ist aj za nasim fararom, takze uz sme vybavili aj kostol.. A preco uz chcete mat malu svadbu? My tiez nemame najidealnejsie vztahy, ale predsa svadba je len raz a ako rodina sa zabavit napriek vsetkemu dokazeme..

• My mame v rodine tiez par ludi ktorych by som na svadbe najradsej nemala ale neviem ci by pozvanie jednej ockovej sestry a druhej nie este situaciu nezhorsilo...och dufam ze sa tam budu aspon tvarit a nepokazia zabavu.. 😐 😃

• @denisalv  no jasne ze este nepisem diplomovku ale pomaly sa rozbieham 🙂 este skuskujem a potom sa pustim naplno do toho 🙂 no tak aj ty ako citam mas nabity tento rok 🙂 nech sa vydari vsetko ako ma a chcete 🙂

• aj ja mám 21.9.2013. Kostol aj sálu už máme zajednané, momentále riešim DJ a čo sa týka fotenia a kamerovania tak to pôjde cez rodinu a kamaráta. Pomaly začínam hľadať šaty a ešte do toho píšem bakalárku.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Vaša svadba je výnimočná udalosť a my sme tu, aby sme ju oživili.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov