Ahoj, tak srdečne gratulujem :) aj my už máme vybratý dátum, 19.05. 2012.... :) neviem, či už začať niečo plánovať, alebo je ešte čas, ako si na tom ty? :-)
No tak urcite uz zacni ja uz mam skoro vsetko..mam kameramana, fotografa, hudbu, ..ja uz chodim aj skusat saty..lebo chcem to teraz stihnut vsetko aby som sa mohla venovat bakalarke v lete a skuskam :)
Ahojte, máme svadbu 22.9.2012 v Trenčianskych Stankovciach, blízko Trenčína. Máme už zajednaného kameramana, fotografa, hudbu, kostolík a samozrejme sálu. Šaty som vôbec neskúšala, veľa ľudí mi odporúčalo ísť už teraz v januári, aby som mala z čoho vyberať, ale zdá sa mi to ešte skoro, 9. mesiacov pred termínom. Čo si myslíte?
Ahojte kočky, tiež sme si vybrali termín 22.9. Zatiaľ máme vybraté obrúčky, oznámenia, reštauráciu a kostol, rozhodujeme sa medzi 2 fotografmi.Šaty budeme skúšať, až po diete :-)
@miriam160 aj ja ju teraz držím. moja mamina s nou schudla 30kg a udržala si to. Ja som veľa pribrala, ked som začala mať problémy s klbmi, tak dúfam, že to pôjde dolu :-)
Ahojte ja mám toho tiež veľa tento rok, od febrúára nastupujem so práce, v máji končím školu a ešte keby toho nebolo málo mám synčeka, ktorý nechodí ešte do škôlky, dúfam, že o taký mesiac bude. :-)
S prípravami som na tom takto: mám už kostol, sálu, fotografa, kameramana, trochy výzdoby, popolnočné šaty, oblek pre synčeka, na veteráne sa pracuje, oznámenia mám už vyhliadnuté, cukráreň tiež.
Ale ešte kopec nemám, ktoré musím vybyviť.
@beatrixlenicka My uz mame salu, DJ, kameramana,fotografa..a to je zatial vsetko. :-) Teraz to nejak neriesim, mam skuskove obdobie, zacnem sa tomu venovat naplno vo februari.. A ozaj,este aj farar je rezervovany :-D
Ked ale vidim,ako je vsetko drahe,premyslam,ci sa to vobec oplati a bude to stat zato.. ;-(
caute kocky, aj my mame svadbu v tento krasny datum :)) Teraz ked mam skuskove obdobie namiesto ucenia by som stale len planovala a premyslala o svadbe. Ach jaj. Ale tie zakladne veci uz mame. Po skuskach sa chystam na saty :)
Ahojte, pridavam sa k vam - den D budeme mat tiez 22.9. 2012 v okr. Pezinok..i ked by som mala skocit konecne aj za fararom, vsak :-) ale sme na dedine, takze bude to volne.
My nmame zatial zajednanu salu, hudbua vyzdobu. Saty viem ake, resp. z akeho salonu a zatial priebezne len pridavame, co sa "cestou" vyskytne :-)
Ahojte nevesticky...takze este asi 231dni.. Ako Vam to ide s pripravami? My uz mame salu, jedlo, vyzdobu, kameramana,fotografa,dj... oddnes hladam aj svadobne saty..je to super...strasne sa tesim :-) :-) :-) :-)
A ozaj planujete aj svadobnu cestu? Dnes som skocila do cestovky a buduci tyzden mi maju na mail poslat nejake ponuky...tak som zvedava..hadam to moj drahy rozdycha.. :-D este nevie,ze to plati on :-D pekny vecer..
Ahojte! ja mam tiež v tento deň svadbu:) Máme tiež svadobné oznámenia, hudbu, kameramana, fotografa, sálu, kostol, vybrané svadobné menu.. Na výzdobe pracujeme, robím si ju sama, už len obrúčky, a šaty..
Ahojte, my sme sa tiez rozhodli pre 22.9. ale s pripravami sme este nezacali :-o a ked to tu tak citam, asi ma chyti panika ;-) len som zacala googlit nejake napady a tu je fakt mnozstvo inspiracie....inak, jeden tip mam pre nevesticky z okolia ZA....vola sa to sobota pre nevesty (google to isti) :-D
Ahojte:-) aj my máme svadbu 22.9 :-) V Petržalke. Skoro všetko máme už zarezervované. Teda okrem šiat a úradu, pretože tam ešte nemajú rozpis na druhý polrok
@nedielka uz sme sa bavili aj o svadobnej ceste, ale este nic kontretne nemame. Tiez zalezi od mojej prace - kedze je statnicujem v juni a este nevieme ci do septembra budem mat pracu alebo nie ....tazko povedat. Vy sa kam chystate na svadobnu cestu?
@veronicka22 no ja by som rada -Kanarske ostrovy :-) Len aby mi to drahy odsuhlasil :-D no s pracou je to tazke, ja v maji statnicujem a taktiez v maji asi budem menit pracu,tak dufam,ze to v pohode vsetko zvladneme...co mam najvacsie obavy,aby na svadbe bolo pekne pocasie.. :-S A kam sa chystate fotit ? ja premyslam nad Oravskou priehradou.. :-) pekny den prajem
@nedielka jaj ty si z Namestova? som si nevsimla:) Na fotenie este nemame miesto, no uz som nejake zvazovala- Oravsky haj, Julianin dvor v Pobieli, Priehradu v namestove..... Totiz v den svadby nechcem nadlho odchadzat z hostiny - preto sa fotit budeme iba s rodicmi a s druzickami (chceli by sme niekde blizko Trstenej) a potom po svadbe - v pondelok alebo v utorok by sme sa chceli fotit my dvaja, uz v klude a bez stresov :)
@veronicka22 A nechcete sa fotit pred svadbou? ja som myslela,ze sobas bude o 16.00, a pojdeme sa fotit 13.30....aj ked ma mnoho ludi od toho odhovara,mne sa to zda tak najrozumnejsie..__,????
@nedielka nie, nechcem aby ma priatel videl. Nebudeme mat ani odobierku. Prvy krat sa uvidime az v kostole:) Bude to mat svoje caro:)
Teraz sa vela ludi foti pred svadbou, je to normalne. Neviem preco ta odhovaraju
Ahojte aj my sme si vybrali tento datum :-) mame salu,hudbu.Saticky pojdem skusat az nesko kvoli diete:-)Nevie mi niekto poradit fotografa a kameramana z Prešova?