Jún 2010. Máte svadbu v rovnakom čase?

14. mar 201125690
  • Kati inak v Salon El ich robi viac tych bab, som si to vsimla podla fotiek zo skusiek.. ja som mala taku tmavovlasu tusim, ale videla som na fotke uz dalsie dve baby-predavacky, ta tmavovlasa bola velmi fajn, aj ochotna velmi.

• kt den si bola skusat a kedy?ja som mala taku blond, ta bola trsoka divna 😞

• ja som bola v sobotu poobede vtedy, ale urcite sa nejak striedaju.. hej, aj blondinu som uz videla na fotkach.. su tam proste viacere.. mozno natrafis nabuduce na tu tmavu.. bola fakt mila.

• Sponzor fóra
  • tak ja to vidim tiez na sobotu.tak uvidim ci na nu natrafim. idem si najst asi daky dobry film na nete, som sa dnes prejedla na veceru....som dosla hladna jak pes...no tak mi treba..

• Ta blondinka je majitelka 😉 ...ja musim ist na preskusanie a pre papier ze som poslal zalohu bolo to len po telefone a platba na ucet...Mima skusim ti ich nasjt 😉

• mima presla som 52 stran a nenasla som anijedny co mas v albume,na akom ebay si pozerala 😉 ja na.com

• jamimi a ty si tam mala aky pocit?

• Tak napríklad ohľadom výzoby a oznamiek. Už by som sa mala rozhodnúť. Dostala som viac ponúk na výzdobu a neviem sa rozhodnúť. A najvyšší čas aj vybrať oznámenia. Mám v tom úpny chaos. A najhporšie je, že niesom doma a sama na nechcem rozhodovať.

• kaculiatko, my este tiez nemame oznamka, podla mna je este casu dost.. si myslim ze uplne staci ich posielat tak koncom aprila, zaciatkom maja, a vyroba asi netrva nejak extra dlho, ratam ze do 2 tyzdnov ich spravia.. ???

• my by sme mali mat oznamka o 2tyzdne asi...teraz hladam text

• ja tiez musim s drahym vymysliet text asi tento vikend ked bude cas ..

• ja vam poslem nase tipy>
    1.
    oznamujeme všetkým svojím priateľom a známym,
    že nám budú znieť svadobné zvony
    dňa 11. 5. 2011 o 14 hodine
    v kostole sv. Juraja v Orikovciach.
    2
    Vám oznamujú,
    že spolu budú kráčať životom
    odo dňa 23. septembra 2005 úderom
    16. hodiny na Miestnom úrade v Orikovciach.
    3
    oznamujú celému svetu
    jednu peknú krásnu vetu:
    „Budeme sa brať“
    dňa 10. 10. 1910 o 10 hodine
    4
    Doteraz sa hovorilo, teraz je to pravda,
    že 17. októbra 1968 o 16 hodine
    v kostole sv. Juraja v Orikovciach
    bude naša svadba.
    5
    Prstienok a bozk si vymeníme
    dňa 30. 7. 2009 o 9 hodine,

• poradte ktore

• a ako motto jedno z tychto

Správne vidíme len srdcom. To, čo je dôležité , oči nevidia.(Exupery)

Milovať znamená pozerať sa jedným smerom. (Exupery)

• Motto sa mi paci to druhe, a z tych textov by som sa teda nevedela ani ja rozhodnut.. kokso to este budu hadky toto kym na nieco prideme 🙂

• Sponzor fóra
  • jami, ja som to na co.uk raz nasla kdesi...ale keby si ma zabila, tak neviem kde a pod cim 😐 😠

• baby takze je to jedno co dam na to oznamko?

• Kati tie texty mi pridu vsetky dost rovnake.. ale ked uz, tak asi trojka..a motto dva... ale chapem tvoju dilemu.
    ja to na dnes asi balim, idem kuknut fitko, aj ked vobec sa mi nechce a koleno dneska boli jak fras.. dam si aspon chrbat a brusaky...

• Kati, ja uz som raz pisala, ze my ideme napr. bez versika, bez mota...aspon nemusime riesit, co tam dame a neskocime do seba 😃

co poviete na tuto skladbu. Ja som sa uplne zamilovala do nej.

• Katusska pocit super 😉 ....text tiez metusim ktory s tych ale vsetky su fajn a motto asi 2....Mima garter je podvazok,este pozriem 😉

• 😃 baby jedno male oznamko a riesime ho uz asi 2 tyzdne... 😛

• jami, ja viem, robim preklady, che che 😃 😃 😃

• no tak ako ze to nemozes najst 😎 😮

• no neviem ci som to hladala pod wedding garter, alebo bridal garter, alebo swarovski bridal garter....lebo uz som prehladala vsetko a neviem kua najst ani jeden. A chytaju ma nervy z toho, lebo som neponaucitelna a nedkladam si odkazy 😠

• Tak my text na oznámenie už máme vybraté a motto nedávane. Zaitaľ mám vybraté dve a obidve si s fotkami. Ja chcem s fotkami, že si to potom dám do rámčeka na pamiatku.

• No tak mame za sebou stretnutie s fotografom a som nadsena! Dobra cena, mily clovek, skvele napady.. neviem sa dockat na spolupracu snim 🙂

• monika, super 😃

mima zistovala som cenu z diamondu mojich siat a je rovnaka. s tym rozdielom ze v tej cene salonu El mam aj tie doplnky, takze usetrim cca 30 eur / ako pozicovne, zalezi aj podla typu doplnkov. takze tazko povedat...uz kasli na to, urobila si dobre, ked uz mas zaplatenu zalohu 😉

• jj super.. aspon daco pozitivne za tieto dni...

• Ahojte, ja mam dilemu...ci mat v kostole bolerko alebo zavoj - taky co zakryje plecia, ako vy? pocula som nazory ze by v kostole nemali byt hole ramena

• aj mne povedali v salone ze v kostole treba mat zavoj alebo bolerko, pokial mas holy chrbat alebo ramena.. ja to riesim zavojom, hodi sa mi, a dlzka tak po lakte cca.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov